Şimdi Ara

98 xl fiyat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 98 xl, 88000'de, alarm, park sensoru, lastikler 3000 km.lik, tüm bakımları yapılmış kayıtlarına falan baktım servisten, 11000YTL diyolar.. internetten baktığımda fiyat iyi gibi ama, bunun esas piyasası nedir? Cidden düşündüm çünkü alayım bunu diye ama, ilk araba olcak toyota olsun dedim, ne dersiniz, alınır mı, en fazla kaç verilir? teşekkürler..

• XLİ mi yoksa 1.3 XL mi :S
    1.3 ise 11 çok 10 olur ederi....
  • Kesinlikle çok doğru bir karar. 10,5 bin e bıraktırabilirseniz kaçırmayın. Zaten o fiyata alınabilecek en iyi araçtır. Kesinlikle pişman olmazsınız. Vergi avantajı vardır. Performans olarak çoğu emsal 1.4 motorlu araçtan kat kat iyidir. Ama piyasada tutulan da 1.6 motordur. Üstüne 2-3 eklerseniz 1.6 Xli veya Xei bulabilirsiniz. Bunu da bilmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tergener -- 24 Eylül 2006; 11:56:32 >
  • birde alacağın araba bilmiyorum senin için öenmlimi ama karburatorlu. 1.6'lar ise enjeksiyonlu..
  • ben olsam 1.6 motorlu bi corolla tercih ederdim....serilik yönünden+sürat
  • Dostum cok guzel bir arac duşunuyorsun. Ben aynı aracı 4 yıl kullandım ve cok memnun kaldım. Performansı emsallerine gore cok daha ıyı. Ama donanım olarak bıraz boş. Hıdrolık dıreksıyon yoktur bu araclarda bılmende yarar var. Bunun dışında hıcbır sekılde memnun kalmama olayı olamaz.Fiyatı da 500 750 ytl yuksek. 10 500- 10 250 cıvarı alabılırsen mukemmle olur. Saygılar...
  • Biraz fiyatlı oldu galiba ama aldım bugün.. Hadi bakalım toyota today tomorrow şeklinde güle güle kullanayım artık İlerde yeni kasa hatchback'ine de bineriz işallah.. Hepinize çok teşekkürler, esenlikler dilerim.. Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bir secim yaptın. güle güle kullan arabanı.. kazasız belasız. tabi ki sorunsuzzzzzzzz
  • hayırlı olsun....inşallah hatchback'inide alırsın bigün
  • hayırlı olsun kardeş.. araba temizse üçü beşi aramayacaksın.. netice itibari ile ikinci el alıyosun . eee lastik falanda yeniymiş park sensörü takmış daha ne olsun yavv. iyi ettin iyi günlerde kullan.. bendede xe var hemde lpg li.. ona rağmen kullanmaktan zevk alıyorum . zaten f-1 plotuda değilim..yeterde artar. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.