Şimdi Ara

980 PRO NVMe 1TB - 2012 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amazon siparişinizin Türkiye’ye sevki yasal kısıtlamalar nedeni ile askıya alınmıştır. Sipariş etmiş olduğunuz ürünün gümrük işlemleri Türkiye’de hızlı kargo ithalat kanalı üzerinden gerçekleştirilemez. Bunun sebebi aşağıdaki nedenlerden biri olabilir;

1-     Ürün gerçek kişi yerine şirket (ticari unvan) adına sipariş edilmiş.

2-     Aynı üründen yüksek adette sipariş edilmiş ve gümrük mevzuatı uyarınca şahsi kullanım için uygun olan adedi aşmış.

3-     Tarife kodu hızlı kargo kanalından ithalata uygun değildir.

4-     Ürünün kıymeti hızlı kargo kanalı için belirlenen yasal sınırları aşmıştır.

Siparişiniz gerekli ek belgeleri sağlamanız durumunda kurumsal ithalat kanalı üzerinden gümrüklenebilir. Bu linkteki vekaletname dosyasını indirip, dosyasının noter onaylı ve imzalı halini taratıp yine linkteki sisteme yükleyebilirsiniz.

Gümrük işlemlerinin tamamlanması adına gereken ek evraklarla ilgili aşağıda bulunan mail adresi ve telefon numarasından bilgi almanız gerekmektedir. Kurumsal ithalat kanalı üzerinden gümrükleme işlemlerinin yapılması durumunda, karşılamanız gereken ek masraflar olacaktır.

Ayrıca, siparişinizi iade etme hakkınız saklıdır. Bu durumda gönderiniz Amazon’a iade edilecek olup, siparişinize ait para iadesi süreci başladıktan sonra Amazon tarafından e-mail ile bilgilendirileceksiniz.

Siparişinizin iade sürecini başlatmak veya detaylı bilgi almak için aşağıdaki e-mail adresinden veya telefon numarasından müşteri hizmetleri ekibimize ulaşabilirsiniz.

Eğer 5 iş günü içerisinde bizimle iletişime geçip herhangi bir aksiyon almazsanız kargonuz otomatik olarak iade edilecektir.

• Bu konudaki SSD için sipariş sonrası bu uyarı mı geldi hocam?

• oup59 kullanıcısına yanıt

hayır başka bir ürün ama %30 vergi olayından sonra oldu sanırım

• Bu ürün fiyatı itibari ile 150 Euro altı kaldığından yeni düzenlemeden en azından yırtması lazım. Vergi artışı zaten Avrupa Birliği dışı ülkeler için. Normalde bu SSD listelendiği fiyata ilave masraf olmadan gelmesi lazım. Ben de Ps5 için bakıyorum ama soğutuculu modeli direk 900TL daha pahalı.

imzandaki pcyi alacaksan zaten 4.0 desteklemiyor işlemcin 3.0 olarak çalışır soğutucu olmasa bile ısınmaz bendede b450 var ilerde x570 alırım diye almıştım 980 pro

• Hocam ya 150 euro sınırının üstündeydi ya ayda 5 sipariş limitini aştınız ya da "sipariş başına aynı üründen 2 adetten fazla olamaz" limitini aştınız. Aksi halde böyle bir uyarı almanız gerçekten akla mantığa uymuyor. Gümrük işleri son derece rastgele yaşanıyor evet, oradaki memurun keyfine göre takılabilir veya geçebilir ürününüz. Ancak bu durum amazon olduğunda normalde hiç sorun yaşanmaz özellikle bahsettiğim durumlara uyduysanız.

Özel değilse siparişinizi, ürün adedini, son 30 günde kaç siparişinizin olduğunu yazar mısınız? Açıkçası böyle bir durum hangi koşullar altında yaşandı bilmek işimize yarayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemde Gen4 SSD var hocam zaten. Şimdilik Gen3 olarak çalışıyor. İşlemci 5700X veya duruma göre 5800X3D yaparak AM4 platformunu kullanmaya devam edeceğim. PS5 depolama alanı genişletmek için bakıyorum. O yüzden low profil soğutuculu ve yüksek hızdaki Gen4 M.2 modellerini inceliyorum.

Normalde konsolda çok fazla oyunu aynı anda yüklü olarak tutmuyorum ama PS5'in 825Gb2lık SSD'sinden kullanıcıya kalan alan 667GB. Yeni oyunların boyutları da malum. O yüzden en azından 1 TB bir SSD ile genişletme yapmayı düşünüyorum. Zaten sürekli herşeyin fiyatı artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 5 Mayıs 2022; 17:20:26 >

50-100 liraya low profil soğutucular var

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-silicon-power-2-tb-sp02kgbp44us7005-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1214534098.html

ps5 uyumlumu bilmiyorum ama bu toshiba nand iyi bir ssd

https://www.youtube.com/watch?v=IYyotronxOs

kullananda varmış aynı fiyata 2 TB ssd ps5 için daha mantıklı bence

• İlk nesil Gen4 SSD'ler (5000-4000 hızlarında) Ps5 uyumlu mu bakmadım açıkçası. PS5 ile uyumlu olarak lanse edilen Gen 4 SSD'ler 7000-5000 gibi hızlara sahip. Ps5 kendi üzerindeki SSD ile asgari olarak aynı özelliklere sahip bir SSD istiyor olabilir. Bir bakacağım.

• amazon.de'den bir şey almıştım 5 gün kıpırdamayınca dedim hadi burada bayram var sizin orada da mı bayram var iptal ettim dün akşam paramı geri aldım.bundan sonra sıkıntı olabilir de işi.

Ps5 en az 5500 okuma istiyor altını kabul etmiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

İlk çıkan gen 4 modelleri ancak kurtarıyor o zaman. En iyisi 7000 mb/s okuma olan modellerden almak o zaman.

• macgdestor kullanıcısına yanıt

eğer amazon germany den aldıysanız hiçbir problem yaşamazsınız, ben hala sorunsuz elinize ulaşacağını söylüyorum en fazla sizden bir dilekçe ister DHL veya UPS, arkadaşların dediği gibi olur ise sorunsuz para iadesini zaten alırsınız.

• Amazon Almanya'dan sipariş verdim. 2013TL. Yasa değişti ama 150 Euro altı olduğundan etkilenmemesi gerekiyor bu gönderimin.

GencerGaming firmasına da sordu. Samsung TR garantili yani 5 yıl değil. İthalatçı garantili ve 2 yıl garantil.

Amazon da 2 yıl garanti veriyor zaten.

• Kargoyu fiyat farkı az diye hizli teslimat mi sectiniz?

Gencergamingin sattığı Samsung TR garantili değilmi?

Samsung TR web sitesinden alıntı.

980 PRO NVMe 1TB - 2012 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 9 Mayıs 2022; 0:23:12 >
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt

hatırlamıyorum 100 lira felandı sanırım kargo

• Firmaya sordum. Sattıkları ürün ithalatçı garantili. Distribütör ürünü değil.

980 PRO NVMe 1TB - 2012 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 9 Mayıs 2022; 10:45:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.