Şimdi Ara

980 PRO NVMe 1TB - 2012 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • N11 üzerinden sormuştum.İthalatçı garantili dedi.

980 PRO NVMe 1TB - 2012 TL
  • oup59 kullanıcısına yanıt

Çok ilginç, ne dedikleri belli değil..

• N11'den o cevabı alınca Amazon'dan aldım. 2 yıl Amazon garantisi yeterli.

• 980 PRO NVMe 1TB - 2012 TL
    980 PRO NVMe 1TB - 2012 TLamazon
    Fırsat: Samsung NVMe 980 PRO Dahili Katı Hal Sürücüsü SSD, 1 TB
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08GS7748F?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_Z1S7D2Q8CS6MFD6RFPFX

@oup59

Bu linkteki ürün Samsung TR garantili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 9 Mayıs 2022; 13:17:24 >
  • Yurtdışındna geleceği için Samsung TR olmaması lazım. Resmi distribütör kanalı ile ülkeye girmemiş oluyor sonuç olarak. Ama dediğim gibi 2 yıl Amazon garantisi benim için yeterli olduğundan oradan aldım zaten.

• Alıpda eline geçen var mı arkadaşlar bir sorunla karşılaşan oldu mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazon Germany, fiyata %10 zam yapmış, 2230 TL olmuş. Siparişi gelen, gümrükten sorunsuzca geçen oldu mu, ben de çok merak ediyorum

• Asus535 A kullanıcısına yanıt

Ben zam gelmeden aldım hocam ay sonu gelecek gözüküyor. Duruma göre konuya yazarım.

• Gümrük sıkıntısı yok arkadaşıma teslim oldu bile. Alanlara hayırlı olsun. 50$ global indirim var şu an. Ay sonu muhtemelen bitecek. TR Fiyatı 3000 küsürlerde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 16 Mayıs 2022; 21:17:21 >
  • Arkadaşlar ssd ayın 26sında geldi açılmamış olarak.Hiç bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crucial p5 plus aldım dün Amazon Almanya'dan gelecek. Vergi dahil 2040 TL diyordu. Bu vergi konusunu fazla gelir mi diye Mesut Çevik'e sordum Twitter'dan. O da Amazon insiyatif alıyor fazla çıkarsa size ödetmiyor dedi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada kendisi 2800 TL'ye satıyor şu anda.

Bu ay gümrükten 3 ürünüm geçti, bu ürünü alsam bu ayki 4. veya 5. ürünüm olacaktı, riske girmek istemedim.

Bu sebeple 2bin TL'ye amazon-germany'den alma fırsatını kaçırmış oldum. iyi yanından bakarsam 5 yıl garantim oldu

• Asus535 A kullanıcısına yanıt

Dün gece TR Garantili 2.500 e satıldı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.