Şimdi Ara

9800 GT EKRAN KARTIM VAR JAVA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım palit 1 GB 9800 gt makinaya yeni format attım ekran kartının driverini yükleyince java gerektiren siteler de (sohbet, oyun siteleri vs ) ekranda dalgalanmalar oluyor başka bir ekran kartı 9600 taktığımda sorun ortadan kalkıyor. nvidianın sitesinde 9800 serisinin son sürücüsünü 191,07 versyonunu javanın son updatelerin yüklediğim halde 9800 gt ekran kartımda problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• En güncel sürücüden farklı bir sürücü yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bir önceki sürümü deneyebilirsiniz mesela. Ya da hangi sürümde sorunsuz çalışıyordu ekran kartınız?
  • Önceki sürümleride deniyorum onlardada sorun çıkartıyor. sadece sorunu şu şekilde çözebiliyorum görüntü özelliklerde ayarlar ordanda gelişmiş bölümünde donanım ivmesi diye bir bölüm var orayı düşürünce java siteleri düzeliyr ama bu seferde oyunlar çalışmıyor
  • ewet arkadaşıma katılıyorum malesef bende de palit 1 GB 9800 gt var. hemde 40 tane....internet cafemde böyle sorun çıktı...ekran kartını değiştirdiğim zaman sorun kalmıyor.javanın eski yeni sürümüyle ve ayarlarıyla alakası yok....sorunu çözebilen varsa bizimle paylaşırsa iyi olur....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.