Şimdi Ara

9800 GT'mi 8800 GTS'mi (G92) ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İkisindede G92 işlemci ve fiyat farkları yok ... Ancak 9800 GT'de HDMI çıkış'da var ve bu benim için önemli ... Tek çekindiğim nokta 9800GT, GTX'in kısılmış versiyonu ... 8800GTS'le 9800GTX kıyaslandığında aralarında pek fark yok ... İkisinide kullanmış olan arkadaş varsa aradaki farkları bana açıklayabilirse sevinirim ...

• Bu arada SLI olarak kullanılacak ... Yazmayı unutmuşum ...
  • 9800 Kullanan çok arkadaşım var ve çoğu sorun yaşadı şu ana kadar ayrıca geçen gün tanıdığım bilgisayardan iyi anlayan biriyle konuştum 9800 bir arkadaşından gelmiş ve kurulumda yaşamadığı kalmamış adamın rezalet bir kart diyor . 8800 GTS ye gelirsek bence gayet iyi bir kart bildiğin gibi çözünürlük arttıkça azan bir kart 8800'ler . Ben olsam tercihim 8800 den yana olurdu . Ancak birde ben atiyi daha çok seviyorum yani yerinde olsam HD 4850 alırdım ve cf yapardım . Iceq4 turbonun hemde cf sinin bir videosu var istersen izle çok başarılı bir kart her açıdan .
  • cf yapamam anakartım sli destekli ... imzamda yazan sisteme ekleyeceğim ... işlemcim ve ram biraz yavaş kalacak ama şu an upgrade zor ...
  • o işlemcinin olduğu sisteme o sli sistem bence fazla kaçar. x2 3800 8800gts 512 yi bile soyuramaz.
  • Yahu ne işin var SLI ile. Verencen 400-500lira. İlk önce adam gibi bi işlemci al yüksek sonra eski işlemcini sat , işlemc+elinde kalan para ile de sanıyorum rahat rahat bi 4850 hatta 4870 bile alabilirsin. Yada gtx260. Benim tercihim..
  • GTS 512
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8800 gt 8800 gtx
    17 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

GTS 512

GTS 512
  • Ekran kartından 2 beklentimiz var Oyun ve HD filmleri görüntüyü TV ye aktararak izlemek. Oyun performansında çok memnunum ,
    8800gts 3-5 gün oldu alalı, Sesi TV ye aktarmıyor. Ses kartım onbord.
    Sırf ses aktarma için acaba iade edip 9800gt alsammı diyorum.
  • Dostum, dinle beni.bi tane 4850 ve işlemci al o sisteme yapacağın sli dan daha performanslı olur.e8500 ve 4850 işini görür.parçalarına bakamadım direk yoruma daldım.ramlarin 1gb ya da daha aşağı ise bi de ram al en az 2 gb ye tamamla dstm.
  • GTA faciasını düşünürsek kesinlikle Nvidia alınmalıHayır eğer böyle bir sorun olmasa , ATI alın deriz , HD4850 bu dediklerimizden iyi bir kart ama işte işin yazılım kısmıda böyle devreye girince insan eli kolu bağlı Nvidia ya yönelmek zorunda kalıyor. Yerinizde olsam Nvidia nın oyunlardaki yazılım ve optimize desteğinide göz önünde bulundurarak 9800gt ve 8800gts arasından GTS 512 mb versiyonunu alırım.

9800GTX=8800GTS O.C>9800GT=8800GT
  • aralarında aman aman bi fark yok ,hangisi işine geliyosa onu al..
  • G92 GTS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.