Şimdi Ara

9800 pro monitör bağlantısı(çözüldü silinebilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci el aldığım 9800 pro ekran kartını vga çıkıştan mönitöre direk bağladığımda hata uyarısı veriyor.userguide da ise direk vga bağlantısı gözükmüyor.vga+dvı-ı şeklinde bağlantı var.bu durumda vga+dvı çevirici ile mönitöre bağlantı yapmam mı gerekiyor?9800 kullanmış arkadaşlardan el aman yardım.saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1993 -- 21 Temmuz 2006; 21:52:55 >

• Ekran kartının güç girişini takdınmı?
  • Evet.güç girişi takılı.merak ettiğim mönitörü vga girişe direk takabiliyormuyuz
    9800 pro hiç kullanmadığım için ayrı bir merak konusu oldu.kitaba göre direk vga girişe takamıyoruz.ancak vga-dvı çevirici ile monitör bağlantısı olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1993 -- 21 Temmuz 2006; 8:44:35 >
  • kırmızı bi uyarımı veriyor?kablodan emin ol,zaten arkasında bi dvi birde normal mon.için çıkış var
  • evet bios başlangıcında veriyor uyarıyı.fx5200 de herşey normal(aynı kablo,aynı mönitör)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1993 -- 21 Temmuz 2006; 9:29:20 >
  • güç girişini çıkar sağlam tak ondandır ayrıca sen onu 400watt codegenlemi kullanıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AudiA6 -- 21 Temmuz 2006; 9:45:04 >
  • aynı sorun fx5200 de olmuyor.hatta mönitör bağlantısını vidalarını sıkmadan öylece tutturuyorum sorun yok.9800 de ise vidaları sonuna kadar sıkmama rağmen ,ekran kartını yuvasına iyice oturtmama rağmen olmuyor.
    merakım 9800 ü crt mönitöre vga girişinden direk bağlayıp bağlayamayacağım?evet 400w codegen kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1993 -- 21 Temmuz 2006; 9:48:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bağlayabilirsin. onun vga girişi bozuk her halde.
  • user guide şuan önümde.one crt display=vga connector or dvı connector with dvı-ı-to-vga adapter.yazıyor.burdan çıkardığım crt mönütörü 9800 e dvı-vga dönüştürücü olmadan takamazsınız.yanlış mı ??
  • hayır crt'ye ya direkt vgadan ya da dvi->vga adaptörü ile dvi'dan takılır diyor. benim crt monitörüme 9800pro vgadan bağlı. senin 9800'ün vga connectorunde bi olay var sanırım ondan olmuyor. dvi-vga adaptörüyle dvi girişini kullanman lazım bu durumda.
  • çok ama çok teşekkürler ederim.sağolun kıvrandığım olay buydu.yanıtını almak güzel.paylaşan tüm dostlara teşekkürler.yanıt alınmıştır
  • tmm ben yanlış anlamışım ekran kartı uyarı veriyo anladım tmm,peki sende kilitlenmeler oluyormu?overclock yapabiliyomusun kartta soğutma varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.