Şimdi Ara

9800se

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • <font face='Verdana'><font color='blue'>9800se mod ile 9800 pro olabildiğini biliyoruz.
    Ancak 128bit olan veriyolu 256bit'e çıkıyor mu?Bios flashlanarak 4 pipeline 8' e çıkıyor.Ancak bant genişliği için bunun geçerli olmadığı söyleniyor.
    Pek çok kişinin ekran kartı almadan önce kafasına takılan bir soru...
    Şu anda piyasada 208+kdv gibi bir fiata satılıyor.
    Sıhhatli bir şekilde açığa kavuşturulursa aydınlatıcı olacaktır.</font id='blue'></font id='Verdana'>

• eğer duzgun olarak modlanırsa 9800 prodan hıc bır farkı kalmıyor.her kartın modlanmadıgını da belırteyım.sans ısı.eger modlanmassa artıfactler olusuyor veya hıc gecerlı olmuyor.256b,t ve 8 pipeline aktıf oluyor dıye bılıyorum.
  • Hercules AİW lerin Çoğunluğu 256 bit .Bu arada bende bu konuyla ilğili bi topik açmıştım flashlama ile ilgili.Powercolor 9800 se (256bit) ye pro biosu yükleyemiyorum.Pro biosuyla eşleşmedi diye hata veriyor.-L komutuyla kontrol ettiğimde bios kilitli diyor.İki biosunda boyutları aynı ve hynx ramler için kullanılan bios.Radicaldeath flash yaptıysan eğer böyle bi hata mesajı aldımı ve nasıl çözdün.
  • Bu arada olayı hallettim(-F).Radicaldeath biosu flashlasan bile 4 pipeline [|)] ölüyse isayı beklemekten başka yapıcak bişey yok şimdilik.R98se-c3 kodlu 9800 Se lerin tamamı 256 bit olduğunu biliyorum.
  • Sapphire 9800se için geçerlidir söylediklerim.
    Kart ile ilgili inceleme aşağıda verdiğim linkte mevcutttur.
    http://www.digital-daily.com/video/ati-radeon9800se/index05.htm
    Bios flashlansa da 128bit memory interface değişiklik göstermemektedir.
    Bu kartı almak isteyenlerin dikkatine sunulur.
  • daha ayrıntılı anlatabılen yok mu acaba ?
  • YANİ 4X1 8X1 OLMUYORMU BU 208$LIK KARTTA?
  • Evet Alobar, Sapphire 9800se'de Bios'u flashladım ancak ekstra 4 pipeline açılmadı...
    Powercolor 9800se default olarak 256bit geliyor ve de Bios flashlayınca ekstr 4 pipeline açılıyor.
    Fiat/performans olarak 208+kdv olan Sapphire 9800se oldukça kötü...
  • Benim hercules 9800se AIW de 256bit lik , ama 128 likleride varmış sanırım..
    Bendeki hiç sorunsuz softmod oluyor , şans:)
  • devil ne kadara aldin ?oldukca karli bir karta benziyor.
  • Pasif 4 pipeline ölüyse biosu flashlamakta bi işe yaramıyacaktır.Fakat Softmodla 4 pipeline açılabiliyorsa pro biosu biosu yükliyerek kart makinaya 9800 pro olarak tanıtabilirsiniz.Ama bunun içinde 9500 L tipteki kartlar gibi hard mod yapmanız gerekir bence kartınız garantiliyse hard moda değmez softmod zaten aynı işi görürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.