< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
9800X3D Ana Konu (3. sayfa)
-
-
Gözü yaşlımı baksın? 😊
Ek olarak ilk çıktığında hayatta alınmaz kaçmıyor arkadaşın dediği gibi. Oturur fiyatlar, yurt dışı kampanyaları gelir. 👌
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 7 Kasım 2024; 15:55:5 > -
4090 kullanıcılarına, hatta 5090 çıktığında alır kullanırım diyen kullanıcılara hitap ediyor 9800x3D.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu para verilmez.
-
İtopya 23k istiyor çok yüksek ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Almayın. İşlemciniz varsa almayı. 3 ay öncesine kadar 13 bine 7800 alınıyordu. Bunlar şimdi fırsattan istifade 24 bin çekiyorlar. 16 bin seviyesine insin bakılır. Ben bıktım bu ülkenin esnafından.
Alanlara/alacaklara hayırlı olsun
newegg de 479 dolar. bu kansızlara paranızı kaptırmayın.
-
Detaylı bir 7800/9800 X3D karşılaştırması yapacağım. Almayı düşünen arkadaşlar için dilerim yardımcı olur. Maalesef fiyatların ne olacağını belirlemek çok zor.
7800x3d aldım su an kutusundan açmadım 9800x3d almaya değer mi cs2 için alıcam 540 hz monitörüm var
-
Hocam bence değmez yani video edit tarzı işlerle uğraşmıyorsanız gereksiz arada uçurum yok
-
Yazık günah ya bu kadarda aç gözlülük olmaz. Bu fiyata satıp hakkını veren bir yer olsa tamam diyecemde. Sattıkları ürünlerin arkasında bile durmuyorlar. Devlet işini düzgün yapsa bu şekilde olmazda.. Üzülen hep biz oluyoruz.
-
70 fps falan farkediyor testlerde diyorlar bende tam güvenemedim su an sadece oyun için kullanıcam
-
Sabit 540 fps alamazsın, 360 bile zor o yüzden ne aldığın önemli değil
Net olarak değmez totalde yüzde 8 gibi bir ortalama performans var deniliyor. Oyunlarda müthiş bir gelişim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 7 Kasım 2024; 18:24:37 >
Mindfactory de siparişler başladı fakat 529€ fiyata bak hele.. 12800x3d falan gelince 7800x3d den geçerim artık 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değmez tabiki tak kullan gitsin. Arada uçurum olmyacak.
-
Hocam ikisinide 24H2 sürümü ve aynı ram ayarlarıyla denerseniz çok makbule geçer
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X