Ram G.Skill ise şu şekilde hangi çipe sahip olduğunu öğrenebilirsiniz: Ramin üstündeki code yazar. 820A ile bitiyorsa Hynix A die, 820M ile bitiyorsa Hynix M die demek. Eğer elinde kutusu açılmamış bir ram varsa, kutusunun üstünde data kodu yazmaz sadece seri numarası yazar. Seri numarasından data kodu öğrenmek için kutusundaki seri numarayı buraya gir. Mail adresine data codu gelecek. O şekilde öğrenebilirsiniz. Mesela internetten gskill ram aldınız diyelim daha kutusunu açmadan ne çipi olduğunu öğrenip ona göre iadeye gönderebilirsiniz. g.skıll ınternational enterprise co., ltd. SN Check - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd. https://www.gskill.com/sn-check< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 14 Aralık 2024; 2:32:55 > |
9800X3D Ana Konu (58. sayfa)
-
-
Selam arkadaşlar expo 6400 ram almıştım memtestde expo da bile hata veriyordu ramlar uzun uğraşlar sonucu resimde gözüken şekilde stabiliteyi yakaladım Bunun için malesef voltaj değerlerini arttırmak durumunda kaldım örneğin vsoc 1.3 oldu vsoc 1.3 kullanımı safe değer midir acaba? umarım hata almam 1usmus v3 ve anta777 absolut memtest lerin başarı ile tamamladı. Şunu şöyle yapsak daha iyi olur dediğiniz ayarlar varmıdır? özellikle ohm değerleri verilen yerler bir kaç yeri otoda bıraktım internette bulduğum ayarlarda verilen değerleri biosda bulamadığım için. Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim
-
-
1.3v max safe değer hocam düşükte çalıştırabiliyorsanız daha iyi tabiki
-
garantisi var mı peki traylerin hocam intelde şaibeli
-
Tebilon ,tray için stok girmiş
22.999
www.tebilon.comAMD Ryzen 7 9800X3D Tray Soket AM5 4.7/5.2GHz 96MB 120W 5nm 100-1000001084 Kutusuz işlemci Uygun Fiyatları ile Tebilondahttps://www.tebilon.com/amd-ryzen-7-9800x3d-tray-soket-am5-47-52ghz-96mb-120w-5nm-100-1000001084-kutusuz-islemci/?ref=akakce&v=1.44.9
-
-
hocam satıcı ithalatcı garantisi ayrı intel amd RMA garantisi ayrı oluyor diye sordum
-
Sogutma olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar? Hava ike sivi sogutma arasinda kararsız kaldım. Sivi sogutma tercih edersem arctic, lian li, msi gibi markalardan 360-420mm bir model olur. Su an kasa secimi de yapmadim .Fakat tam emin olmamakla birlikte sorun çıkma olasılığı yüksek oluyormuş. Yani sivi değişimi vs gibi bakımları var mı açıkçası bilmiyorum. Sogutma çözümü olarak tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motomurat -- 14 Aralık 2024; 19:43:23 > -
bende arctic 3 420mm var ama thermalright peerless assasin de thermalright 360mm de çok uygun tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 14 Aralık 2024; 20:25:40 > -
Berk hocam selamlar bende de artict freezer 3 var kasaya sığdıramamıştım sığdırdım sonunda lakin pompadan inleme gibi ses geliyor ve fark ediliyor wınnnnnnnnnnn gibi sizde ses olarak durum nasıl servise mi göndersem diriyorum internette araştırdım ses sorunu yaşayanlar mevcut
-
Bende Thermalright Phantom Spirit 120 Evo var. Görece iyi bir soğutucu. Boşta 50 derece. İlk başta 48 civarıydı ancak bu ara arttı neden bilmiyorum. Yükte zaten 75c thermal throttle’a giriyor. -
Sizin kasa hangi marka model acaba? Sanırım 420mm olanlar her kasaya olmuyor. -
"thermal throttle" dediğiniz şey sistemin kendisini korumaya alması-kapatması gibi birsey mi? Kusura bakmayın uzun süredir donanim dunyasindan uzağım. Bir ise giristik ama bakalım hayırlısı -
bende inleme yok pompa sesi yüksek rpmlerde var
-
corsair 750d hocam bana da sığmıyo normalde ama uğraşıp sığdırdım.
-
thermal throttle işlemcinin sıcaklığının yükelmesi ile performansının düşmesi olayı
-
Açıkçası işlemci konusunda garanti süreci tecrübem yok ama gaming gen trnin yetkili amd satıcısı olduğunu biliyorum. Yani amd hangi prosedürü uyguluyorsa muhtemelen o geçerlidir. -
Estağfurullah ben de aynı durumdayım. Thermal throttle belirli bir sıcaktık sonrası performansın kısıtlanması özetle. Benim ayarda 75 santigrat sınır. Ondan sonra 4.4-4.7 ghz seviyesine çekiyor. Dediğim gibi bende görece iyi bir Air cooler var. Montaj sırasında kutudan çıkan TF7 thermal paste kullandım. Aslında yeni bir macun da almıştım ama her nedense TF7’yi kullandım. Epey yoğun bir ürün belki de doğru uygulayamadım ama boşta şu an 50 c civarında. Biraz yükleyince 75c ye ulaşıyor. -
tf7den değildir ne var sizde peerless asasin mi? yetmesi lazım onun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X