aman allhım hs de yeni soket anakart satılıyo inannamıyorum.çok özür dilerim.ben baya bi uzak kalmışım bu dünyadan.peki işlemci nerden bulabilirim
Hayir PCI x16-E desteklemiyor anakartim...
Ya bek gene söylüyorum siteye bakip aldanma telden irtibata geçtinmi adamlar getirirler...Hepsi var..Gerek HS'de gereksede distirübitörde...
benim bi akrabam bir distribütor firmada çalışıyodu ve geçen ay onla konuştğumda bana demiştiki ne zaman istersen beni ara sen bilgisayar alıcağan zaman ben sana bayilik fiyatına vericem o bil.i karsız şekilde.yarın hemen konuşuyorum
Ok aman abi bizide fiyatlardan haberdar et PM'den kaçirmayalim!!!!
alacağımdan değil ama ona şöyle bi liste vericem msi 915p neo2 p4520 ati x800xt pe 1gb ram
PCI Express'in performansa faydası yoooook herşey lokal RAM'de bitiyor zaten, anca level yüklerken ya da DOOM'da Ultra high detayı 256'lık kartta çalıştırmaya kalkarsan işe yarar.
pci expressin bugünkü testlerde hakikaten agp8x e göre tercih edilecek bir faydası yok.
yukarıda bazı arkadaşlar yanlış belirtmişler, ben düzelteyim ki;
6800, 6800 gt, x800 pro, x800xt'nin hem pci-e, hemde agp8x versiyonları var.
şu anda Türkiyede de bulunuyorlar.
fiyatları da çok fahiş değil, mesela Asus Amerikada Türkiyeden daha pahalı. BBA'lar ise Türkiyede pahalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme