Şimdi Ara

980m mi 970m mi yoksa biraz daha bekleyim mi? - Monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu zamanlar notebook almak için uygun bir dönem mi?

980m li modeli 7500e
    970m li modeli 6200e alabiliyorum
    Sizce 980m alınmalı mi şuan yoksa yazı beklemeli miyim
    Yeni ekran kartları mobil serileri hemen etkilemez sanırım siz ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_K -- 12 Mayıs 2016; 17:32:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum bence msi modellerine bi bak monsterda kasa konusunda sıkıntılar çıkabiliyormuş 7 lira bütcen varsa çok güzel msi modelleri var. FİYAT konusuna gelince bildigin gibi bilgisayar piyasası dolar üzerinden fiyatlandırılıyor. ve uzman görüşlerine dolar yılın sonunda 3.16 ları bulabilirmiş yanı zamlanma ihtimali yüksek
  • Hocam bence o kadar para verceksen bir kac aya 1070m 1080m li modeller çıkar onları alırsın

• Ekim-kasimda mobile cikacak deniliyor. Ben o kadar bekleyemem. 7000 e msi alacagim

• Monster da anca modelin kasası sıkıntılı diye gördüm yazanlardan. Tulpar metal kasa ısı yalıtımı konusunda da iyi. Daha önce bende ms16f1 modeli vardı monsterin memnundum. Msi da bu konfigurasyonda bi makine yok. En yakın 970m için 1089xtr kodlu cihaz var ama benim 2200 yazma hızlı ssd 2x8 2666 mhz ram yok. Ayrıca ilerde parça eklemen monster da garantiyi bozmuyor ama msi da durum aynı değil. Benim çok fazla vaktim yok birkaç aydır bilgisayarsizim ve yapmam gereken işlerim var o yüzden sonbaharı bekleyemem. Sadece haziran ayında öğrenciler için bi karne kampanyası olur mu olursa nasil bu ölçüde olur yeni kartlarin gelecek olması fiyatı ne ölçüde değiştirir merak ediyorum. T7 4.4 den oldukça memnun kalacagimi dusunuyorum aslında

• Aykut_K kullanıcısına yanıt
    Msi'da ram, hdd yada ssd parçalarının değişimi garantiyi bozmuyor. 7483 tl'ye daha iyi özelliklere sahip GT72 alabilirsin.

i7-6820HK, 16GB ram, 256GB (2x128) Super RAID SSD, GTX 980M 17.3 Full HD ekran, Windows 10

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gt72s-6qe-dominator-pro-g-215tr-gtx-980m-notebook-pmu347396
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toleranta12

Msi'da ram, hdd yada ssd parçalarının değişimi garantiyi bozmuyor. 7483 tl'ye daha iyi özelliklere sahip GT72 alabilirsin.

i7-6820HK, 16GB ram, 256GB (2x128) Super RAID SSD, GTX 980M 17.3 Full HD ekran, Windows 10

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-gt72s-6qe-dominator-pro-g-215tr-gtx-980m-notebook-pmu347396

Benim windows 10 lisansım var o yüzden freedos bakıyorum
    Monster da ki ssd okuma yazma hızı ve ram frekansı msi dan daha iyi
    MSI da bluray ve renkli klavye dışında göze batan farklılıklar yok
    Bluray ihtiyacım yok klavye rengi çok önemli değil benim için
    O yüzden msi pek yakın gelmiyor bana
    Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut_K -- 14 Mayıs 2016; 10:10:33 >

• Bu paraları monstera vereceğime 970m li Asus G752VT almak daha mantıklı

• Neden? Ne kadar süreyle monster kullandınız?
    Ben 2010dan beri monster kullanıyorum yaşadığım tek sorun istanbul dışında şube ve servis olmaması.
    Aynı paraya daha fazla özellik alabiliyorken neden marka diye onu daha düşük özellikli makine alayım.
    Görüş sizin ancak bence mantıklı degil

• MSİ marka takıntısından biraz faha farklı bir durum kalitesi alıp yaşamak lazım genelde oyuncu için dizayn edilmiş bir bilgisayar herşey düşünülmüş
  • sizinde söylediğiniz gibi oyuncu bilgisayarı
    ürüne dışarıdan baktığınızda belli bir yaşın üstündeki kişiler için bence çok da iyi bir imaj oluşturmuyor.
    benim istediğim ise oyun bilgisayarı olacak ancak sade şık görünecek
    sanırım t7 4.4 ü alacam bu gidişle
  • hocam bende şu aralar araştırma içindeyim son kararınızı burdan bildirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut_K

quote:

Orijinalden alıntı: Toleranta12

Benim windows 10 lisansım var o yüzden freedos bakıyorum
    Monster da ki ssd okuma yazma hızı ve ram frekansı msi dan daha iyi
    MSI da bluray ve renkli klavye dışında göze batan farklılıklar yok
    Bluray ihtiyacım yok klavye rengi çok önemli değil benim için
    O yüzden msi pek yakın gelmiyor bana
    Teşekkür ederim

hocam iyi araştırın
    msi'daki dual PCI-E Gen 3.0 super raid4 ile 3300MB okuma hızı görebiliyorsun
    ve soğutma konusunda'da bence daha iyiler iyi araştır
    bende sizin fiyat civarı bir laptop alacağım 1080'i bekliyorum

• Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    hocam çok bekleme şansım yok
    msi da benim baktığım 980m konfigürasyonuna eş ürünler çok pahalı
    17" 980m düşünüyorum ve artık işlerime devam etmek için bilgisayara ihtiyacım var
    şuan kartla ilgili bir durum yüzünden bekliyorum ama 10 güne kadar alacak durumdayım.
    1080 kartların mobile gelmesi biraz uzun sürecek gibi duruyor
  • adnangumus02 A kullanıcısına yanıt
    hocam eğer alırsam buraya en azından ilk izlenimimi yazarım
    ancak şu da bir gerçek ki her ne olursa olsun bu sistemlere eş bir makineyi kullanmaya başladığımda ilk izlenimim büyük oranda memnuniyet olacaktır
    en güzel önerim bi müddet kullanım sonrası size doğru yönlendirme yapabilir.
    6 yıldır monster kullandığım için monster dan yana sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum
    msi olursa onda da sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum
    gelişmeleri buradan yazarım
  • mayıs sonu 1080 haziran sonuna dogruda 1070 ler çıkçakmış bende onları birazda beklemeyi düşünüyorum bakalım piyasaya etkisi nolur
  • Onceki gönderileri okumadan yorum yazıyorsunuz sanırım arkadaşlar
    Neyse ben kararımı verdim
    Tulpar t7 4.4u özelleştirerek alacam
    Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.