Merhaba. Bir araç bakıyorum 16.000 TL civarında. Kurumdan bir abimizin oğlunun var 99 model mavi renkte 3 kapılı zavoli marka tüp var. Fakat araç çok hor kullanılmış, hiç özen gösterilmemiş ne içine ne dışına. Sadece bakımları düzenli yaptırılmış. 183.000 km'de. Motoru yürüyeni çok iyi. 2 ustaya gösterdim hiç bir sorun yok. Fakat araçta 1.500 TL tutarında kaporta ve boya masrafı var. Kısmı ve tam olmak üzere toplam 6 parçasına boya işlemi yapılacak. Aracın içi de detaylı bir temizlik ve uçak tefek tadilatlar istiyor. Yani toplamda 2.000 TL masraf çıkartıyor. Adam arabasına 15.000 TL istiyor hani uğraşsak etsek en fazla 14500'e iner. Sizce değer mi? Tramer de 3 kazası var 4500 ve 900 tl tutarında. İlk kazasında bir tutar yazmıyor. Bu modele sahip olan, kullanan, piyasasını bilen arkadaşlardan lütfen biraz bilgi istiyorum. Ne yapmalıyım. Almalı mıyım bu aracı bu fiyata? Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeliyim? Mesela 2000 ford focus 130-140 bin civarında yine tüplü.
Yok mu yardımcı olabilecek bi hayırsever? Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar. Yarın kesinleştirmem lazım.
A3 güzel arabadır ama 15000 dediğiniz zaman güzel arabalar var hem de yeni model. Açıkcası ben olsam girmezdim bu işe. Zarar edersiniz.
Tolga kardeşime katılıyorum. hocam başına iş alma
:) Artık çok geç. 4 Kasım da aracı satın aldım. Şu anda kaporta boya işlemleri yapılıyor. Güzel bir sonuca varacağımı düşünüyorum.
cosbi
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun o zaman :D
yenileme işlemi bittikten sonra resimleri paylaş bir öncesi ve daha sonrasına bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme