Şimdi Ara

%99 CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ADAYI EKREM İMAMOĞLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden kendisine hayırlı olsun diyebiliriz. Şehirdışı ve teşkilat ziyaretlerini sıklaştırdı. birde Belediye meclisi imamoğlu için "Lider" afişleri asmaya başlamış . Mansur yavaş durumdan biraz rahatsız gibi.

Mansur Bende adayım kardeşim dese bile Zaferlilerin bile %40ının koşa koşa ekreme gideceği gerçeği var ancak. Hem akp hem sözde milliyetçi 3.blokta ekremin adaylığını istiyor gibi çünkü ekremin aday olmasıyla %1 oy için bile olsa 3.aday olarak milliyetçi bir aday sunma fırsatı için psikolojik üstünlük artıyor.

Ancak Ekrem için hem riskli hem şansı büyük. Çünkü Hem 2019 seçiminden hemde kemal kılıçdaroğlundan az oy aldı(Zafer Partisi ve HDPyi ekreme eklesek bile) yani ekremede muhafelet içerisinden bir tepki var. biryandannda %2 farkla bile olsa seçimini kazanma şansı var Özgürden iyi mansurdan kötü bir aday % olarak alacağı oy bazında

• Aslında 3 yıl daha seçim yok gündemde aday yok sırf İmamoğlunun gönlü olsun diye dayatması ile zoraki bir aday belirleme süreci başlatıldı bu bir gerçek.

Üstelik eskiden her kesime soracaz anketlere bakacaz yok halkı dinleyecez diye CHP yönetimi apar topar sırf İmamoğlu seçilsin diye Anketleri ve halkı bir kenara itip CHP içersinden belirleyecez yoluna gitit.

Bu yüzde 99 değil yüzde 100 İmamoğlunu aday çıkartma projesidir.

Mansur Yavaş oyunu görmüş ama. İmamoğlu ile 10 kere konuşan Özgür Özel Mansur Yavaş'a yönetmi anlatmamış bile.

Not: Zaten Mansur Yavaş bu yönteme karşıymış. SEçime daha 3 yıl var biz neden 6 ay aday belirleme ile zaman harcıyoz deyip yakın bir zamanda CHP içersinde yapılan bir oylamaya BEN KATILMIYORUM diyeceği söyleniyor.

Yani siz çalın siz oynayın diyecek. Ve 3 yıl kafası rahat takılacak. Ve seçim sürecine girildiğinde aday olmayı zorlayacak gibi. Ve adam haklı soranlarada benim ilgilenmem gereken bir Ankara var 6 ay adaylık için koşturup 3 yıl bu koltukta hem belediye başkanı hemde Cumhurbaşkanı aday olarak oturmak istemediği söyleniyor...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

CHP basın açıklamasıyla imamoğlu dediği An chp seçmeni için tek aday imamoğludur mansur isterse hemen ardından ben adayım diye açıklasın chp seçmeni gözünde hiçbir tesiri yok.

Zaten mansuru hainlikle akp ajanlığıyla suçlamak için bekleyen bir tayfa var onlarında ağzına sakını vericek hemen. Eğer anketlerde mansur yavaş çıkarsa buda 1.5m + anketi duyduktan sonra gelen üyelerin katılımıyla çıkar parti kurmayları ve teşkilatlara sorarsa %70 imamoğlu der adamın parasıyla almayacağı chpli yok.

İktidar bile ekrem mansur çekişmesinde ekremi destekler mansur iktidarın lehine 1 ekrem 10 gündem oluşturur.

• Cb olursa şu özkanı yalvarta yalvarta içeri alsınlar kafi 

• Mansur Yavaş’tan başkası kazanamaz. Bundan önceki seçimlerde de söyledik, ama dinleyen olmadı. Çünkü Yavaş direk AK Parti tabanından oy çekiyor. Oradan alınan 1 oy sizin hanenize +1 yazılırken, karşı tarafa da -1 olarak yansıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanması en güçlü olan adayı çıkarmak dururken, farklı aday düşünen birisi bile AK Partili’dir benim gözümde. Kılışdar en büyük AKP’lidir.

• Aslında hepinizi yiyolar işte. Seçim falan hikaye.

Rte Chp sayesinde hapis cezasından dolayı olan siyasi yasağı kaldırılıp seçildi, bunu unutmayın. Sadece seçimcilik oynatıyolar size.

George Carlin haklıydı. "seçme şansınız yok, sahipleriniz var"

Ben oy kullanmaya gitmiyorum. Bu da bir duruştur. Seçilenleri ve sistemi kabul etmemektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Mansurun huyu suyu belli olmuyor bir yandan sözde milliyetçi ama parti içerisindeki hdp ile ilgili skandallara ses çıkarmıyor destekte olamıyor son zamanlar chplilere yapılanlarada pek ses çıkarmadı.Zaten

Mansurun chp teşkilatlarında pek bağıda yok chpli il ilçe yetkilileri, özgür der ekrem der mansuru dese bile en son der

bu kadar karmaşa ve belirsizlik içerisinde Olası mansur yavaş iktidarında chp ile nasıl uyum içerisinde olacak oda ayrı merak konusu.

Birde teyitlimi bilmiyorum Ekrem ankaraya gitmiş mansur karşılamamış öyle birşey olmuş bugünmü dünmü ne . Dahada neler olur bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRNamıkKemal -- 29 Ocak 2025; 20:46:8 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Ozkan yine iyi ya sadece yorum yazıyor. Cimer'in yoğun çalıştığı günlerde Cimer'e şikayet edip yorum yapanları sindirmeye çalışanlar vardı, onların dosyaları bir açılır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRNamıkKemal

Mansurun huyu suyu belli olmuyor bir yandan sözde milliyetçi ama parti içerisindeki hdp ile ilgili skandallara ses çıkarmıyor destekte olamıyor son zamanlar chplilere yapılanlarada pek ses çıkarmadı.Zaten

Mansurun chp teşkilatlarında pek bağıda yok chpli il ilçe yetkilileri, özgür der ekrem der mansuru dese bile en son der

bu kadar karmaşa ve belirsizlik içerisinde Olası mansur yavaş iktidarında chp ile nasıl uyum içerisinde olacak oda ayrı merak konusu.

Birde teyitlimi bilmiyorum Ekrem ankaraya gitmiş mansur karşılamamış öyle birşey olmuş bugünmü dünmü ne . Dahada neler olur bilmiyorum

Uzun yorumlara hiç gerek yok. CHP’nin tek bir soruya samimi cevap vermesi lazım. Seçimi kazanmak istiyor mu? Yanıt “evet” ise M.Yavaş’ı aday yapar. Bu kadar basit.

Ben CHP’nin muhalefetini samimi bulmuyorum. Muhalif gibi görünerek halkın gazını almaktan başka bir şey yapmıyor.

• erdoğanı halen küçümsüyorsunuz erdoğanı yıkacak tek aday Mansur Yavaş veya Tanju Özcandır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.