Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vi8 plus 1280x800, hi8 1920x1200 çözünürlüğe sahip. Bunun dışında hi8 bay trail işlemciye sahip (maks 2.16ghz), vi8 plus cherry trail (1.84ghz maks). Ne istediğinize bağlı. Ben vi8 kullanmıştım, ekran çözülürlüğü idare eder olsa da (1280x800), full hd ekranı şu anda tercih ederim.
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim,

Performans önemli benim için, o nedenle Hi8 daha cazip olacak sanıırm
    Birde batarya farkı var sanrım başka fark göremedim, o nedenle sormak istedim

Hiç Visual Studio gibi programlar kuran oldu mu acaba, açılıyor mu sıkıntı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oSo_ -- 6 Şubat 2016; 13:50:57 >
  • _oSo_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de çok araştırdım ancak Vi8 ve Hi8 cihazlar Vi8 Plus'a göre ağır kalıyor performans bakımından. Özellikle inceleme videolarında youtube'dan vi8 cs go, hi8 cs go ve vi8 plus cs go yazarsanız 3 tabletin de performansı ortaya çıkmış olur. Ben izledim vi8 plus Z8300 işlemci ile baya önde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byshakram

Merhaba, ben de çok araştırdım ancak Vi8 ve Hi8 cihazlar Vi8 Plus'a göre ağır kalıyor performans bakımından. Özellikle inceleme videolarında youtube'dan vi8 cs go, hi8 cs go ve vi8 plus cs go yazarsanız 3 tabletin de performansı ortaya çıkmış olur. Ben izledim vi8 plus Z8300 işlemci ile baya önde.

Bunu yazmanız çok iyi oldu hocam, Yoksa Hi8 alıcaktım.
    Vi8 Plus'a yöneliyorum, dediğiniz gibi karşılaştırma videosu yararlı oldu

Teşekkürler
    Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Ayrıca almayı düşündüğünüz bir site yoksa Aliexpress yada eBay'den almanızı tavsiye ederim ben tableti Gearbest'ten aldım 1 haftada kargoya verme zahmetinde bulundular 3-4 aya kadar gelir herhalde :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Gearbest'ten alisveris yapmistim ama cidden sorun yaratiyorlar ve sorunu çözmemek için ellerinden geleni yapiyorlar. Gearbestten memnun olan bir kisi duymadym hiç :) Olanlarda para-ürün alip reklamini yapan kisiler sanirim
    Aliexpress ve Ebay'dan bi çok alisveris yaptim fakat böyle büyük ürünlerde genelde Banggood tercih ediyorum. Hem orijinallik bakimindan aklimda soru isareti olmuyor hemde adamlar müsteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oSo_ -- 16 Şubat 2016; 23:39:49 >
    Gearbest sitesi için şuanda kampanya var givingassistant adlı site %12 para iadesi veriyor ayrıca referans ile kaydolursanız 5$ havadan hesabınıza yolluyor. $90 olan tableti 75e almış oldum ben :) yoksa hayatta gearbest ile işim olmaz.

• Banggood'da da aynı yöntem ile 77-78$ alınmasından dolayı banggood geçiyorum ben siparişi :)) givingassistant zaten bizler için bi harika oldu

Modele karar verdim şimdi de 10"lik mi alsam diye bir soru işareti oluştu 137$ civarına geliyor o da. Bu kadar parayı hakeder mi bilemiyorum
    Bende bütçe belliydi bir de gümrüğe takılacağını da hesap edip alışveriş yaptım. 10'' alıyorsanız ekran çözünürlüğünü de artırın derim 1200x800 çözünürlük 10'' ekran için çok düşük gelebilir. Ayrıca bana sorarsanız bütçe varsa da 10 almanız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _oSo_

Banggood'da da aynı yöntem ile 77-78$ alınmasından dolayı banggood geçiyorum ben siparişi :)) givingassistant zaten bizler için bi harika oldu

Modele karar verdim şimdi de 10"lik mi alsam diye bir soru işareti oluştu 137$ civarına geliyor o da. Bu kadar parayı hakeder mi bilemiyorum

Alabiliyorsanız Hi12 alın. Ekranı ve soğutması çok güzel diyor incelemeler.
  • bende chuwi vi8 plus almaya karar verdim. şuan banggood da indirimle beraber 90 dolar,givingassistant sayesinde nasıl daha ucuza alabilirim. kullanan arkadaşlara sormak istiyorum, exe dosyaları yüklenebiliyormu ve tablet ilk geldiğinde windows dışında android de yüklü mü
  • skaymak kullanıcısına yanıt
    Cihaz saf windows olarak geliyor ancak bazı satıcılar tableti hem deneme amaçlı hem de android kurup satabiliyor. Givingassistant.org için de ayrıca yardımcı olabilirim isterseniz.

• 4 ay sonra emmc uçtu :D
  • Beyler vi8 plus aldım.

İlk kurulumda tableti kurdum türkçe dil pketini indirmedi. Sistemi sıfırladım şimdi chuwi ekranindan sonra siyah bir ekran geliyor açılmıyor :(

Yardim lutfen

• Bende hi8 ile vi 8 plus arasında kaldım

Tableti kullanma amacım chrome dan falan dizi izlemek z8300 daha iyi bir işlemci sanırım ama diğerinde de hi8 de full hd erkan var.

Sizce ne yapmalıyım office kontrolleri mailler falan ve dizi izlenecek başka bişi yok

kullanan arkadaşlar hangisini öneririr

banggood dan alıcam sanırım daha ucuza var mı ?

+HI8 PRO çıkmış full hd ve Z8300 işlemcili sanırım en mantıklısı bu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 6 Mart 2016; 13:57:02 >
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    http://www.needrom.com/download/chuwi-vi8-plus/

Bu linkteki dosyayı indirin 4 GB bir win10 dosyası inecek(Gelen ekranda cihaz resminin yanında links olan)(üyelik gerekebilir). Kurulumu nasıldır bilmiyorum ama.
  • vi8 plus tabletim geldi, ilk izlenimlerime göre çok beğendim ses kalitesi çok iyi değil.
    onun dışında bilgisaraydan nasıl veri aktarabilirim ?
  • Arkadaşlar bu tableti tüplü monitöre nasıl baglayabilirim acaba?

• AksesuarPazari A kullanıcısına yanıt
    Micro hdmı kablosu alıp, hdmı to scart dönüştürücülerden almanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bratishka

Micro hdmı kablosu alıp, hdmı to scart dönüştürücülerden almanız gerekiyor.

Hocam vga monitöre bağlamam lazım. Tüplü tv ye değil. Elimde Micro hdmi kablosu var. Hdmi to vga aparatı aldım fakat çalışmadı görüntü alamadım. Tam olarak almam gereken kablo veya aparat nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.