Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihaz gümrüğe takılmış, muhtemelen microsd yuvasını sim kart yuvası sandılar ve adınıza gelmis telefon geri gönderilmiştir gibi bir ihbar mektubu aldım...aradım ihbar mektubundaki numarayı, çıkan kadın tekrar inceleyeceğiz dedi ama umudum yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmlar

beyler tabletim geldi ama win8 modunu nasıl açaçam anlamadım.
    yoksa adamlar sadece android olarak mı yolladılar.üstünde win logoda var ama.
  • Tableti çok beğendim beni en çok cezbeden kısmı ise hdmi çıkışının olması.
    Fakat yurtdışı macerasına girmek istemiyorum.
    Aşağıdaki tablet Chuwi super modeliyle aynı fiyat.
    Ekranı IPS değil fakat daha büyük, windowsu yok. İkisininde hdmi var.
    CPU ve GPU ları hakkında fikrim yok.Buraya göre Chuwi benim ihtiyaçlarıma göre az geride kalıyor.
    Benim kullanma amacım 1080p videoları sorunsuz oynatsın OTG desteği olsun.
    Sizce hangisini tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_agabey -- 9 Mayıs 2015; 8:38:17 >
  • benimkisi gümrüğe takıldı ve geri gitti. muhtemelen pek zeki gümrük görevlisi arkadaşlar kontrol sırasında cihaz üzerindeki microsd yuvasını simkart yuvası zannetmişler. Adınıza kayıtsız telefon geldi, geri gönderiyoruz vs..gibi abuk sabuk bir ihbar mektubu yollamışlar.

ayrıca 2 haftadır o telefonları açmayan operatör kardeşlerimi gözlerinden öpüyorum!!!

mal değnekleri!
  • slmlar

benim tablet geldi
    3*4 gundur kulanıyorum sorunsuz.

hdmı vga aparatım da geldi.

ve bluetooth mouse.

fena bir ekip olmadı.

sarj 3-4saat gidiyor.ama hdmı to vga aparatının ustundeki usb portunu kullanarak 5-6 gibi
    bun deger ler tuplu moniter ile kullanım.
    klavye ve optık mouse dahil sanırım optıkde epey enrji tuketiyor.

sanki hdmı cıkıs kullarnırken kendi ekranından bile fazla harcıyor.tupluye baglıyınca dahili ekranı kapatıyorum

hersey satılıktır.

hdmı to vga (ıkı adet var birı usb sız)
    blutooth mouse
    tablet
  • bu benim tablet ve tupluye aktarma halınde
     99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalgözü1903

slmlar

benim tablet geldi
    3*4 gundur kulanıyorum sorunsuz.

hdmı vga aparatım da geldi.

ve bluetooth mouse.

fena bir ekip olmadı.

sarj 3-4saat gidiyor.ama hdmı to vga aparatının ustundeki usb portunu kullanarak 5-6 gibi
    bun deger ler tuplu moniter ile kullanım.
    klavye ve optık mouse dahil sanırım optıkde epey enrji tuketiyor.

sanki hdmı cıkıs kullarnırken kendi ekranından bile fazla harcıyor.tupluye baglıyınca dahili ekranı kapatıyorum

hersey satılıktır.

hdmı to vga (ıkı adet var birı usb sız)
    blutooth mouse
    tablet

tüplüde hdmi to vga ile kullanırken dalgalanma çok var mı, çözünürlük ve hertz çekip atarmısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu tabletten almayı planlıyorum. Bangooddan mı aliexpressten mi alsam karar veremedim . Tableti alıpta ürünü gelen bir arkadasın onerecegi satıcı var mı acaba?
  • slmlar

ben bangooddan aldım bence ordan alma cok buyuk kutuya koyup yollamıslardı.gumruge girmısti.gerci 3tl i le yırtım.

diger arkadas, resim attım iste orda dalga gözukuyor.ama bul dalga standard tır.normal masaustu pcdede
    video cekip seyret anlarsın.

normal gözumle hicbir fark göremiyorum .görunen dalga kesinlikle yok.kullanım verimi inanki bence yuzdeyuzdur.
    ben fark göremiyorum.sadece rotate ayarları duzenlemem gerekiyor bazen oda cok normal. otomatik rotateyi kapatıyorum.o kadar.

tablet sarjzına gelince kendi ekranıyla birz dahfzla 5saat cıvarı ,hdmı ile 3-3.5 saat gibi ama benim hdmı daki usb ye sarj verirsem 5-6 saat gibi sadece 400-500 mah gibi akım alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deonology

benimkisi gümrüğe takıldı ve geri gitti. muhtemelen pek zeki gümrük görevlisi arkadaşlar kontrol sırasında cihaz üzerindeki microsd yuvasını simkart yuvası zannetmişler. Adınıza kayıtsız telefon geldi, geri gönderiyoruz vs..gibi abuk sabuk bir ihbar mektubu yollamışlar.

ayrıca 2 haftadır o telefonları açmayan operatör kardeşlerimi gözlerinden öpüyorum!!!

mal değnekleri!

Son durum ne hocam sorunu çözebildiniz mi?
  • Anladığım kadarıyla dual boot tabletlerde 32 gb hdd alanı 2 işletim sistemi için yetersiz. peki işletim sistemlerini micro sd karta taşıma imkanı yok mu? 64 veya 128 gb bir micro sd karta örneğin.
  • Cihaz geri gitti, satıcı paramı geri ödedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deonology D kullanıcısına yanıt
    galiba size denk gelmiş bu saçmalık, ben geekbuying'den teclast x80h aldım, sizinkinden fiyatı daha yüksek, ama üzerine 70 dolar yazdırdım. gümrüğe bile girmeden elime ulaştı. sizinkisi şanssızlık olmuş. ama parayı geri iade etmeleri de iyi olmuş
  • gearbest'te 92 dolara chuwi hi8 modeli var z3736f islemcili ve full hd ekranli
    http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_192959.html

• arkadaşlar bütün konuyu okudum bu tabletten iki gün önce bende sipariş ettim.85.99 dolar+0.45 cente kargoyla şimdi bu gümrükte mi kalacak hesapladım sınır şuan 85.10 dolara geliyor ama paket 86.44 dolara denk geiyor şimdi 1 dolar için vergimi ödeyeceğim.bazen takılmadan geldiği oluyor ama bende de şans yoktur hiç :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkimim50

arkadaşlar bütün konuyu okudum bu tabletten iki gün önce bende sipariş ettim.85.99 dolar+0.45 cente kargoyla şimdi bu gümrükte mi kalacak hesapladım sınır şuan 85.10 dolara geliyor ama paket 86.44 dolara denk geiyor şimdi 1 dolar için vergimi ödeyeceğim.bazen takılmadan geldiği oluyor ama bende de şans yoktur hiç :)

umarım sizede, bizede sorunsuz ulaşır birde track number RE*********SE ile mi bitiyor, banggood dan almıştım benim böyle, eğer öyleyse çok geç ulaşır .

• quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

arkadaşlar bütün konuyu okudum bu tabletten iki gün önce bende sipariş ettim.85.99 dolar+0.45 cente kargoyla şimdi bu gümrükte mi kalacak hesapladım sınır şuan 85.10 dolara geliyor ama paket 86.44 dolara denk geiyor şimdi 1 dolar için vergimi ödeyeceğim.bazen takılmadan geldiği oluyor ama bende de şans yoktur hiç :)

umarım sizede, bizede sorunsuz ulaşır birde track number RE*********SE ile mi bitiyor, banggood dan almıştım benim böyle, eğer öyleyse çok geç ulaşır .

İnşallah takılmaz hocam evet takip numaram öyle neden geç geliyor ki o numara öyle olunca.

• quote:

quote:

quote:

İnşallah takılmaz hocam evet takip numaram öyle neden geç geliyor ki o numara öyle olunca.

geçenlerde kargom bu postayla geldi 40günde ancak getirebildiler, bakalım düzelmiştir umarım Sweden Post

• quote:

quote:

quote:

quote:

geçenlerde kargom bu postayla geldi 40günde ancak getirebildiler, bakalım düzelmiştir umarım Sweden Post

Bende sweeden posttan çok memnun 7günde siparişimi getirmişlikleri var ondan şaşırdım siz geç geliyor diyince bence şansınıza denk gelmiştir birde şu sıralar zaten kargolar yoğun değil.

• olabilir ,umarm erken gelir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.