Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gumrukte sikinti cikarmiycak urun yok. Daha dogrusu 100 liralik tabletle 500 liralik tabletin olayi ayni. Takildimi ugrastirir.

Ben yok diye biliyorum. Bir arastirin bakalm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • search in vain kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım Satıcı, şarj adaptörü şarj için usb kablo ve otg için kısa bir kablo ayrıca kutunun içine koymuş. Fakat teclast x80h orjinaline kutusunun içinde kablo koymaya yer bile yok. Ayrıca koymuş Satıcı gibi görünüyor.

Tablet dün geldi. 29 ocakta satın almıştım x80h yi. Satıcı 12 Şubat'ta kargo yaptı 27 Şubat'ta teslim aldım.

• hocam ürününüz geldi mi bir sıkıntı yaşadınız mı?

• okttay kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aynı anda şarj ve usb olayını denedinizmi ben çözemedim hala, ayrıca batarya süreniz hakkında da bilgi verirseniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Şarj konusunda şuan için birşey diyemeyeceğim sürekli birşeyler kurup siliyorum. Yeniden başlatıyorum vs. Pek dayanmıyor. Otg çoğaltıcı kablom henüz yok bu sebeple deneyemedim ama riskli diyenler var. Hepsiburada.com da dark marka bir çoklayıcı var. Şarj özelliğide varmış.

Şuan için takıldıklarım ve düzeltmeye çalıştıklarım;
    Dual boot olması sebebiyle diski 2 ye bölmüşler 12 gb Windows 12 gb Android kullanıyor. Android diski küçültebilseydim 2gb gibi bırakacaktım ama olmadı. Benim için büyük sıkıntı oldu. En son dayanamadım uçurdum Androidi 2. Bir NTFS disk olarak ekledim Windows'a

Ayrıca Windows u neden 32 bit kurmuşlar hiç anlamadım. 64 bit desteği var işlemcinin. FİFA 15 kuracaktım test için 32 bit windowsa kurulamıyormuş.

Performans açısından baktığımda çok memnunum. Çok iyi Çalışıyor Windows. Şuan için tek denediğim oyun; FİFA 14 yüksek kalite ayarlarıyla oynatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 1 Mart 2015; 14:33:35 >

64 biti microsoft bedava vermiyor o yüzden kırpılmış 32 bit sürümle geliyor tabletler, ileriki günlerde şarj deneyiminizi nasıl olcak bakalım. şarj usb işine gelince birçok yöntem denedim ben olmadı hb deki ürün hangisi dediğiniz..

http://www.hepsiburada.com/m/dark-connect-master-u23-micro-3-port-usb-2-0-coklayici-ve-micro-usb-tablet-sarj-data-kablosu-dk-ac-usb23micro-p-BS42566

gördüğüm ürün bu. Direk micro usb olması da ayrıca avantaj ama ek olarak şarj eder mi ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.

Klavye mouse baktınız mı cihaz için?

Bedava verilen lisans "Windows 8.1 With Bing" değil mi? Bu versiyonun hem 64 bit hemde 32 bit versiyonları var.

Bluetooth mouse klavye oluyo mecbur diğer konuyu çözemediğimizden..
    Hb de 25 tl ye rogadis kılıf klavye var blutooth yada trustun 35 civarlarında ürünü var bakabilirsiniz, evet bing versiyonu o konuda fazla bilgim yok,
    bu hb deki ürünün çözeceğini sanmıyom yurdışında bu işi çözmüşler ama ortada swich var hub ta, fakat fiyat fazla..

• hayırlısı olsun hocam. Memnunsunuz yani teclast x80h'den. Tavsiye edermisiniz ?
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesi çok hoşuma gitti.
    Tablet Performansı çok güzel. Photoshop,Dreamweaver, Office programları ne varsa kurdum cihaza. Deli gibi çalışıyor :)
    Fifa 2014 1280x800 çözünürlükte, kalite olarak en yüksekte sorunsuz oynanabiliyor. (AA ayarı kapalı,sadece kalite High)
    Dual boot olayı benim hoşuma gitmedi. Zaten HDD çok küçük adamlar dik yarıya bölüp yarısına android yarısına windows kurmuşlar. 12 GB disk windows için çok yetersiz. Android`i sildim. Sadece windows versiyonları almakta fayda var.

Kesinlikle ChinaPost ile sipariş vermeyin sorun çıkabiliyor. 15 Ocakta sipariş verdiğim Teclash X98 Air (3G siz model) hala ortalarda yok.
    http://techtablets.com/2015/03/video-4-port-otg-charging-hub-test-on-the-teclast-x80h-dual-os/ Şarjla ilgili olarak şöyle bir video buldum. Çözülmeyecek bir iş değil gibi duruyor.

O aparatı gördüm bende switch 2 de çalıştığı söyleniyor şarj ve datanın, fakat ne kadar sağlıklı yada nasıl başarıyor bunu anlamadım zira bunun dışında tüm kablo çözümlerini denedim olmadı lakin bunuda denerdim ama 17 dolar çok fazla..

• merhaba arkadaşlar,

cihazın super versiyonu çıkmış, fark olarak dual-boot, micro hdmi, gps var ve banggod da 2 gün önceye kadar 89 usd ve sipariş verdim (şimdi 112 olmuş)

http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Super-Z3735F-Quad-Core-1_83GHz-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-968268.html

cihaza sahip olanlara 2 sorum var olacak

- malumunuz super versiyonu dual boot, cihaz üzerindki android partitionu cihazı brick etmeden kaldırabilmek mümkün mü. zira ihtiyaçlarım için sadece windows 8.1 yeterli olacaktır.

- bu cihazın düz versiyonuna sahip olan arkadaşlar, cihazınızda GPS ozelliği var mı? Cihaz ile ilgili aksesuar olarak ne sipariş vermemi önerirsiniz

saygılar/sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deonology -- 23 Mart 2015; 13:30:23 >

• Arkadaşlar merhaba.
    Ben de küçük yeğenime hediye olarak Chuwi VI8 tablet oldum.
    Tablet geldi. Sorunsuz, performansı gayet makul bir ürün. Çok detaylı inceleme fırsatım olmadı.

Parasını fazlasıyla hakeden bir tablet diye düşünüyorum. Kendim de bilgisayar teknolojileri içerisinde çalıştığım için donanım özelliklerini bilerek aldım. Beklentilerimi fazlaca karşıladı.
    Şimdi kendime 10 inch olanlarından bakıyorum. Ama tabi plastik kasa olmayan Teclast gibi markalardan bakıyorum.
    Not: Ürün gümrüğe girdi-çıktı. Herhangi bir vergi çıkmadı. Ptt posta ile adresime geldi. Ürün paketine 90 dolar yazdırmıştım.

Soruları olan varsa 1-2 güne cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deonology

- malumunuz super versiyonu dual boot, cihaz üzerindki android partitionu cihazı brick etmeden kaldırabilmek mümkün mü. zira ihtiyaçlarım için sadece windows 8.1 yeterli olacaktır.

Neden dual için daha fazla ödeyip Windows kulanacaksınız ki sadece Windows 8.1 ile satılan versiyondan alıp kullanmak daha mantıklı kesinlikle.
  • Dual versiyonu kampanya nedeniyle 89 usd yani 20 usd daha ucuz(du)
    Ayrıca ek olarak micro hdmi portuna sahip, bu model chuwi vi8 super version diye geciyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deonology

Dual versiyonu kampanya nedeniyle 89 usd yani 20 usd daha ucuz(du)
    Ayrıca ek olarak micro hdmi portuna sahip, bu model chuwi vi8 super version diye geciyor

O zaman mantıklıymış.

Ucuzdu derken kampanya bitti herhalde. Neredeydi bu rakam, gerçekten çok cazipmiş.
  • banggod.com
    şu anda türkiyede 499tl olan ainolun fiyatı makul gibi

http://www.banggood.com/Ainol-inovo8-Intel-Z3735D-Quad-Core-1_8GHz-8-Inch-Win8-Tablet-p-941700.html

..umarım sorunsuz ulaşır elime
  • Arkadaşlar tablet bugün elime ulaştı gönderenler tableti denemek için galiba hesap açmışlar bende temizlemek için fabrika ayarlarına döndüm yanı reset attım ama şimdi tablet hata veriyor. her açılışta kurulum yapamıyorum diyor. Bu tabletlere nasıl format atılacağını bilen varsa bir yardım edebilir mi acaba acill. Kurtarma menüsüne girebiliyorum ama oradaki herşeyi denedim olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.