Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu aralar ufak bütçeli bir tablet bakıyordum. Ancak ihtiyacım gerçekten varmı yokmu diye kendimi sorguluyordum. Fikir sahibi olmak için araştırma yaparken youtube'da bir videoya denk geldim. Sonrasında bu videolardan daha fazla olduğunu gördüm. 8" tablette adamlar WoW oynuyorlar. Donma takılma gibi bir problem yaşayanı da görmedim. Önceki laptopumda 30 fps ile gayet yetebilecek kalitede görüntü elde edebiliyordum. Tabletlerin performansı da 30fps altında kesinlikle değil. Oyun da oynayabilecegim bir tablet alacagim insallah

Fiyatı kargo dahil 110$ / 256 TL (01.01.2015 Güncel kur). Youtube'da izlediğim videolardaki tabletlerin geneli 1gb ramli cihazlar. Bu cihazda;

32 Gb Dahili hafıza
    2GB Ram
    1280x800 Ekran Çözünürlüğü
    Bay Trail Z3735F 64bit 1.8GHz işlemci
    Hafıza Kartı, Usb Girişi, , WiFi, Bluetooth(Klavye ve mouse bağlayabilmek için önemli bir faktör)
    5000 mAh Li-Po batarya
    2mp arka, 0.3 mp ön kamera ve aklıma gelmeyen özellikler bulunmakta.

F/P olarak alınabilecek birşey gibime geliyor ama, Siz değerli dostlarımında Bu konuda goruslerini bekliyorum.

aliexpress.com
    1168.82TRY |8" 1280x800 IPS Ekran Orijinal Chuwi Vi8 Artı Intel Kiraz Trail X5 Z8300 Windows 10 Tablet PC 2 GB 32 GB HDMI Tip C 2.0MP HDMI|gps holux|gps antenna cable lengthgps tracking watch children - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/DHL-Freeshipping-Intel-Atom-Z2580-Dual-Core-Ramos-i8-8-Tablet-IPS1280-800-Android-4-2/1614881523.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 1 Ocak 2015; 23:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu ürün için sıcak fırsatlar bölümüne ve buraya konu açtım ama kimse ilgi göstermedi. Marka içlerine sinmedi heralde Siparişim gelsin incelee koyarım açtığım konuya. Ben konuyu açtığımda 92$'a mal etmiştim. Bu sayede gümrükten de yırtmıştım. Bu fiyattan sipariş ederseniz gümrük vergisi ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 1 Ocak 2015; 23:49:12 >
  • HDMI olmaması çok büyük eksiklik. tek usb portu var ve bunu 40 takla atarak hem otg hem şarj özelliğini çalıştıranlar var fakat üstüne bir de görüntü almak isteyince olmayacaktır.
    hdmi portu olsaydı 10 numara alet. bir de başlık 99 dolar, konu 110 dolar
  • Evet hdmi cikisinin olmamasi bir dezavantaj ama ne kadar ekmek o kadar kofte diyelim :). Otg dedigniz ne oluyor. Ilan 99$ di zam yapilmis olmali sanirim xS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 3 Ocak 2015; 18:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Evet hdmi cikisinin olmamasi bir dezavantaj ama ne kadar ekmek o kadar kofte diyelim :). Otg dedigniz ne oluyor. Ilan 99$ di zam yapilmis olmali sanirim xS. Ayrica 100$ ve uzerine vergi oldugnu farkindayim ancak gecen sene 152 yada 143$'a tam emin degilim, lenovo a850 getirtmistim. Uzerine de 85 $ gibi bir mebla yazdirmistim ve bir problem olmamisti. Ayni sistemle problem olmycagni dusunuyorum. O 92$'lik superdeals devam ediyor mu?

otg micro usb nin güç vererek normal usb cihazlarını çalıştırabilme özelliği oluyor ve yukarıdaki kablolar kullanılarak micro usb girişi usb girişine çevriliyor.

millet hem şarj edip hem usb aygıt kullanabilmek için aşağıdaki gibi kablo kombinasyonları kullanıyor ve bir şekilde başarıya ulaşıyor

biz bir de usb üzerinden görüntü almaya kalkarsak ya tabletin usb girişini yakarız, ya da hiçbir şey yapılmaz. bence görüntü aktaramayan tablet ölü tablettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 2 Ocak 2015; 10:28:52 >

• mert2091 kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda 108$'dı galiba. %10 mobil indirimi vardı. Üstüne de forumdan 5$'lık çek aldım 4 liraya. 92$+4 liraya almış oldum.
  • Bende aynı konuyu bir suredir araştırıyorum. Hdmi portu olması sebebiylehttp://m.aliexpress.com/item-desc/32251288343.html onda v820w alacağım sanırım. Bu tabletlerde FM 2015 oynanır mı? Böyle bir video vs gören oldu mu internette?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32gb tablete biraz zor wow yüklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

32gb tablete biraz zor wow yüklersin

Hafıza kartına atsa? Wow registry falan istemiyor çalışmak için, USB bellekten bile çalıştırabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza kartı akar yani ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

32gb tablete biraz zor wow yüklersin

Hafıza kartına atsa? Wow registry falan istemiyor çalışmak için, USB bellekten bile çalıştırabilir

o zaman iyi, tabi loading süreleri ne olur hafıza kartından bilemeyeceğim
    10mb saniye olsa hızı iyi kötü oynatır herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCErgun

quote:

Evet hdmi cikisinin olmamasi bir dezavantaj ama ne kadar ekmek o kadar kofte diyelim :). Otg dedigniz ne oluyor. Ilan 99$ di zam yapilmis olmali sanirim xS. Ayrica 100$ ve uzerine vergi oldugnu farkindayim ancak gecen sene 152 yada 143$'a tam emin degilim, lenovo a850 getirtmistim. Uzerine de 85 $ gibi bir mebla yazdirmistim ve bir problem olmamisti. Ayni sistemle problem olmycagni dusunuyorum. O 92$'lik superdeals devam ediyor mu?

otg micro usb nin güç vererek normal usb cihazlarını çalıştırabilme özelliği oluyor ve yukarıdaki kablolar kullanılarak micro usb girişi usb girişine çevriliyor.

millet hem şarj edip hem usb aygıt kullanabilmek için aşağıdaki gibi kablo kombinasyonları kullanıyor ve bir şekilde başarıya ulaşıyor

biz bir de usb üzerinden görüntü almaya kalkarsak ya tabletin usb girişini yakarız, ya da hiçbir şey yapılmaz. bence görüntü aktaramayan tablet ölü tablettir.

Milleti yanıltmayalım lütfen hem power hem usb kablo yani Y kablo yapmak veya bulmak çok kolay ayrıca bir kablo yığını gerekmiyor. Y şeklinde bir kablonun tek çıkışlı tarafına tablet bağlanıyor diğer tarafa usb disk vs diğerine güç veriliyor. Bu gücü normal usb şarj aletlerinden yapabilirsiniz. Ben teclast x98 almayı düşünüyorum o da 200$ civarında hem android hem Windows yüklü.
    Edit// ayrıca win8 de miracast özelliği var sorunsuzca screen mirroring yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 3 Ocak 2015; 14:53:24 >

• Hem windows hem android nasıl oluyor yaw
  • quote:

Hem windows hem android nasıl oluyor yaw

Açılışta sen seçiyorsun hangisini istiyorsan. Bu özelliğin teclast x80h ye de gelmesi bekleniyor onu fiyatı bu konudaki tabletinkine yakın.
    Edit// onda hdmi da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NamSalanAdam -- 3 Ocak 2015; 14:56:51 >
  • NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Cok beklermiyiz peki gelmesini. Malum. Ek vergi gelmek uzere ...

• Ek verginin telefonlara gelmesi bekleniyor sadece.

• mert2091 kullanıcısına yanıt
    Vergiyle Çin deki şeyin alakası yok hocam

• Donanımhaberdeki paylaşılana göre tablet,akıllı telefon,hatta televizyonları bile kapsayağı söylenmişti. Yanlış mı hatırlıyorm acaba...
  • quote:

Donanımhaberdeki paylaşılana göre tablet,akıllı telefon,hatta televizyonları bile kapsayağı söylenmişti. Yanlış mı hatırlıyorm acaba...

Siz direk Çin den alıyorsunuz Çinliler buradaki vergi artışı nedeniyle aliexpress deki fiyatları yükseltmezler hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Milleti yaniltacak durum yok harici sarj girisi olmayan cihazlar coptur bencede..dolayisiyla yukarida kablo karmasasi olayi dogrudur ayrica y kablo dediginiz saglikli bi baglanti degildir portlar yanabilir teclastan harici sarj girisi olmadigi icin vazgectim bende 200 dolara tablet sat ama 5-10 dolarlik sarj girisi koyma

Y kablo kesinlikle portun yanmasına neden olmaz. Söylediğiniz şey çok saçma porttan güç bile almıyoruz nasıl yanacak acaba? Ayrıca harici sarj portu olmasının bununla ne alakası var? Yine her türlü hdd ye gücü yetmeyecek cihazın. Ayrıca o portlarin maliyeti 5-10 dolar değil 10-20 cent civarı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.