Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazın ac/dc girişi var diye biliyorum...
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin tablet geldi mi? Kullanıyor kusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okttay kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam. Daha 1.5 hafta oldu yaklaşık. Gelince açtığım konuyu güncellerim zaten.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Sizde Chuwi Vi8 mi sipariş ettiniz ?
  • Peki bu tablet hakkında ne düşünüyorsunuz. Chuwi Vi8'den ram i 1gb az ve hafızası 32gb yerine 16gb. Ancak HDMI çıkışı ve OTG özelliği var. Zira OTG özelliği benim için hafızasını tamamen önemsiz hale getiriyor. Zaten 32gb de hiç bir şekilde yetmeyecekti. OTG sayesinde hdd bağlayabileceğim. Chuwi Vi8 de ne OTG var ne de HDMI. Geriye sadece ram konusu kalıyor. yeterli olur mu olmaz mı bilemiyorum. Daha sonra ram ilavesi yapılabilme gibi bir durum varmı tabletlerde ? Birde bu işlemcinin yanında G,D gibi harfler oluyor onlar neyi ifade ediyor. Z3735'in G sinide, D sinide F sinide gördüm ama hepsi 1.33ghz up to 1.88 ghz.

PİPO W4

http://www.aliexpress.com/item/8-inch-PIPO-W4-Windows-8-1-tablet-pc-intel-Z3735G-Quad-Core-1GB-RAM-16GB/32233060748.html

• Bir arkadaşımız da ONDA V820w ürününü önermiş. Ram 2gb,hafıza 32gb. Fiyatı 5-7 $ daha pahalı ama HDD bağlayabilecek OTG özelliği yok... :/ Hem OTG özelliği olan hemde 2gb ramli, 1280x800 8" intel işlemcili bir tablet önerebilecek varmı. Fiyatı 120$ ı geçmeyecek şekilde...
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    Ben gümrük sınırının altında olduğu için (yakaladığım indirim ve bulduğum çekle) satın aldım. Özel bi kullanım amacım da yok. O yüzden hdmi falan pek incelemedim. Ürünü biraz kullanıcam. Memnun kalırsam kullanmaya devam ederim. Memnun kalmazsam da elden çıkarırım. Şuan dizüstü bilgisayarım var zaten. Bu üründen memnun kalırsam çoğunlukla bunu kullanırım. Çünkü genel itibariyle internette gezinmek için kullanıyorum laptopu ve sadece işlemcim bile bu tabletin harcayacağı enerjinin 4-5 katını harcıyo
  • NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Hocam Teclast x80h de OTG özelliği var mı?

Edit: Teclast resmi distiributorune ve haricen bir saticiya sordum. Ikiside oldugunu soyledi. Sanirim teclast x80h alacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 5 Ocak 2015; 8:29:33 >
    115$'lık Teclast x80h bunu döver. dual bootuda var ayrıca..
    onda v820w de hdmi var. otg desteği de var. Sadece kutunun içinden OTG kablosu çıkmayan satıcılar var.

http://www.aliexpress.com/item/Onda-V820W-Win-8-1-Tablet-PC-2GB-RAM-32GB-16GB-ROM-8-1280x800-IPS-Screen/32254232462.html
  • Teknosaya felan ne zaman gelir ?

• Dual bot çok dert değil. Bazı satıcılar da dual olmadan gönderiyorlar. Yüklenebilme imkanı varsa burda bizde yükleriz onu :D Teclast x80h ile onda v820w aynı özellikdeler öyleyse dualbot hariç. Onda'nın fiyatını hem daha ucuza bulmuştum. Hemde ortadaki windows tuşu olmayışı beni teclast'dan itiyordu. Bakalm bir tercih yapıcaz.

Edit: Yalnız Onda v820w'de otg özelliği yok. Sanırım... Kutusunda yazmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 6 Ocak 2015; 20:56:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Dual bot çok dert değil. Bazı satıcılar da dual olmadan gönderiyorlar. Yüklenebilme imkanı varsa burda bizde yükleriz onu :D Teclast x80h ile onda v820w aynı özellikdeler öyleyse dualbot hariç. Onda'nın fiyatını hem daha ucuza bulmuştum. Hemde ortadaki windows tuşu olmayışı beni teclast'dan itiyordu. Bakalm bir tercih yapıcaz.

Edit: Yalnız Onda v820w'de otg özelliği yok. Sanırım... Kutusunda yazmıyor...

Tasarim olarak cok daha guzel bence x80h. Arkasi aliminyum vs. Kalite olarak daha ust bir seviyede. Android destegide var, xda dada kaynak bulunabiliyor hakkinda, daha bilindik bir marka o yuzden 10-15$ fazla verip daha kalitelisini almayi tercih ederim ben :D micro hdmi cikisi otg vs de var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaick -- 6 Ocak 2015; 21:05:33 >

• Evet Onda v820w'de kesinlikle OTG olmadığını söyleyebilirim. Bu arada Teclast'ın orta tuşu neden yok yada varsa dokunmatik değil ve ses açma kapama tuşlarının orda mı ?
  • Dual bot tableti yavaşlatmaz mı ? Birde home tuşu yokmu x80h'nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 6 Ocak 2015; 21:11:56 >
  • quote:

Evet Onda v820w'de kesinlikle OTG olmadığını söyleyebilirim. Bu arada Teclast'ın orta tuşu neden yok yada varsa dokunmatik değil ve ses açma kapama tuşlarının orda mı ?

Tüm windows tabletlerde aynı chipset ler kullanılıyor. Birinde olup birinde olmama ihtimali olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Bazılarının işlemci sonundaki harfler farklılık gösteriyor. Örneğn 3735F yada D gibi. Bununla alakalı bir durum olabilir. Yanı sıra olan bir özelliğin kutu üzerine yazılmamasının sebebi ne olabilir ki...
  • quote:

Dual bot tableti yavaşlatmaz mı ? Birde home tuşu yokmu x80h'nin

Dual boot yavaslatmaz cunku windows ile android ayni anda calismiyor. Alakasi bile yok yani yavaslatmakla :) onun disinda orta tusa pek gerek yok, sag taraftan cekince cikiyor zaten windowsta :)

• Quaick kullanıcısına yanıt
    Birtane güvenilir bir satıcı buldum. Teclast x80h tablet satışı hakkında dual boost olup olmadığını sordum. Olmadığını söyledi. Bazılarında var bazılarında yok. Açıkçası dual bot almak tabiki mantıklı. Ama bakıyorum, dual bot versiyon satıp güvenilir olan satıcı yok. Tüm yüksek puanlı satıcılar sadece win 8.1 olanını satıyo
    Ben burdan alıcam hocam bu hafta içinde;
    http://www.aliexpress.com/item/8-Inch-Teclast-X80H-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-64Bit-1-83GHz/32214733892.html

seçebiliyorsunuz dual bootmu sadece win8 mi diye. Ben sadece win8 alacağım çünkü dual bootta android pek kullanılmaz ve sıkıntı çıkabiliyormuş androidde.
    windows varken gerek yok bence dual boota.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.