Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla aynen en mantıklısı. Benimde içime kurt düştü dual boot varken onu mu alsam diye.Kullanıcagımdan degil bulunsun diye düşündüm ama çift OS sorun çıkartırmı dersen kesin çıkartır. En mantıklısı win8.1 single os almak. Benim senin verdiğin linktekinden daha güvenilir bir satıcım var. Yaklaşık 15 tl daha pahalıya geliyor ama senin verdiğin linkdeki satıcıdan 3 kat daha fazla feedback score'a

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-8inch-Teclast-X80H-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-1280X800-IPS/32251812663.html

• Tablet hakkinda feedback goremedim ben hocam, bu benim gonderdigim saticiya bakarsaniz adamlar tablet telefon satmada namlanmis :D biraz bakalim hocam haberleselim hangisinden siparis edeceksek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onda 820w de otg olmamasi sacma. ayni donanim ve windows var. usb var. takinca calisirda illaki android degil hos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresalvation -- 8 Ocak 2015; 10:06:42 >
  • Quaick kullanıcısına yanıt
    Hocam ben genel satici puanina dikkat etmeye calisiyorum alisverislerimde. Bahsettigim puanda genel satici puani zaten. Sonucta satici telefonda tablette satsa. Duvar saati de satsa puan aliyor. Tablet ilani feedback almamis olabilr ama genel puani gayet iyi durumda

• Quaick kullanıcısına yanıt
    Hayırdır hocam sen bizim alıntılara niye cevap vermiyosun

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Hocam USB Çoklayıcıyla bu problemin de üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Zira klavye mouse bluetooth üzerinden kullanmayı planlıyorum. Voyo Winpad a1 mini almaya karar versem bile bu ürünün satıcılarında da Türkiye'ye gönderim noktasında problemler var. Zira site üzerinde bu ürünü satan tüm kullanıcılar kargo methodu olarak EMS'yi seçiyorlar ve 63$ kadar bir kargo ücreti işaret ediyor. Bu durumda 63$'ı kargoya vermektense freeshiping daha üst model bir tablet almak daha mantıklı. Keşke biraz daha bütçem olsa da X98 Air 3G alabilsem.

Voyo Winpad A1 mini arama sonuçlar;
    http://www.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=RS_20150108002749&SearchText=voyo+winpad+a1+mini

Edit: Ayrıca X98 Air 3g ürününün 199$'a düştüğü doğru. Bu ürünün satıcısı Teclast firmasının resmi sitesinde buy bölümünde gösterdiği satıcıdır. Dükkanının adı Shenzhen OKQI Electronics Mall'dır. Lakin bu firma Türkiye'ye gönderim yapmıyor. Aşağıdaki linkden inceleyebilirsiniz.

http://www.aliexpress.com/store/product/9-7-Teclast-X98-3G-Intel-Bay-Trail-T-Quad-Core-Tablet-PC-1-83GHz-Retina/609719_1862203196.html?spm=5261.1602229.1998358911.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 8 Ocak 2015; 10:33:31 >

• mert2091 kullanıcısına yanıt
    Verdiğin linklerde 124 dolara free shippingli var hocam yurtdışında bayağı tutulan bi ürün aslında banada lazım ama 8 inç küçük geliyo bana

• şu an tam hatırlayamıyorum. Ya satıcı profili çok düşük olduğundan es geçmişimdir,yada atlamış da olabilirim.
  • Ben de Aliexpress'ten almaya düşünüyorum 99 dolara 2gb-16 gb 8" ancak alan birisinin kargosunun eline ulaşmasını bekliyorum :D Şu an bekleyen 2 arkadaş var galiba
  • bugra1c B kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz hocam. en kötü ihtimal gümrüğe gider adamı ıkan edersin. edemezsen yüzde 10 vergı verırsın okadar. paket cok buyuk olmadıktan sonra kontrol etmezler bence.
  • Bende o kadar araştırma sonrasında Teclast X80H almaya karar verdim. Dual OS olayına pek takılmıyorum. Benim birincil önceliğim Win 8.1. Şuan hangi satıcıdan alayım onu inceleme aşamasındayım. Wordcard yurt dışı 3 taksit kampayası var aliexpress te geçerli olur mu acaba :)

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-8inch-Teclast-X80H-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-1280X800-IPS/32251812663.html

Yukarıdaki linkteki 123$ ama Singapore post ile ücretsiz gönderim diyor. Singapore post daha hızlı geliyor sanırım China Post`a göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 8 Ocak 2015; 21:42:17 >

• okttay kullanıcısına yanıt
    Benimde pipo w2f e takıldı aklım özellikler aynı x80 le..yalnız fiyatlar yüksek her iki üründede

Bide satıcılar kontrol edipmi yolluyo acaba bu ürünleri ölü piksel vs durumlarında? Singapurda aynı hocam eski cazibesi yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Ocak 2015; 22:42:52 >
    Bende linkdeki satıcıdan alıcam. Size çok teşekkür ederim World Card'ın yurtışı için 3 taksit olayını söyediğinizden dolayı. Ufak bir araştırma ile aşağıdaki linke ulaştım. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp soracağım yurtdışı sitelerde geçerlimi değilmi diye.

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/yurt-disi-ve-duty-free-alisverislerinize-3-taksit-firsati/s-23/c-2280.aspx
  • Teclast X80H gibi 115-125$ olan, 2gb ramli 32gb flaşlı ama DC in girişine sahip (2.5mm) tablet yokmu yahu? Mis gibi htpc olur, usb den bağla airmouse ı, harici dc-in den şarja bağla istediğin gibi kullan.
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    Ben katıldım sms ile kampanyaya ama internetten alışverişte geçerli mi bilmiyorum. Birde sanal kart kullanırsak yine geçerli oluyor mu onu da sormak lazım. Sonuçları buraya da yazabilir misiniz :)
  • muratai kullanıcısına yanıt
    voyo a1 varmış. Sırf bu yüzden bluetooth klavye+mouse alacağım mecburen. Neden illa bir özelliği eksik yaparlar anlamam.
  • Hocam 20 liraya (yanlış hatırlamıyosam sanalmarketimde) logitech'in bluetooth klavyesi vardı. Tablet kullanıcıları bayağı sipariş etti o üründen. Üstünde mousepad vardı klavyenin. Yani klavye ve mouse olarak kullanabilirsiniz. Ekstra usb girişine de ihtiyacınız olmaz bu sayede.
  • Hocam aslinda bana da oyle birsey lazim ama online oyun oynycagm icin touchpadle yapabilrmym bilemiyorm. Ayni anda mouse klavye olarak baglayabilecegm harici mouse u olan bir set daha cok isimi gorur gibime geliyor.

Oktay hocam bundan 1.5 sene once ilk alisverisimde sanal kart kullanmaya calistim. Onay alamadilar. Bnde normal kredi kartimi verdm. Hala bu sekilde kullaniyorm. Bir problem yasamadim..

Bankayla konuştum. Alışverişten önce kampanyaya katılmak için gereken işlemleri gerçekleştirdiğiniz takdirde,işleminizin son aşamasında taksit seçeneğini görüyor olacaksınız dedi. Eğer göremesseniz tekrar arayın ilgilenelim dediler. Senin de bilgin olsun dsotum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.