Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tableti nerden almamızı tavsiye edersiniz? Daha önemlisi tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StrideR10 kullanıcısına yanıt
    Tableti tavsiye ediyorum hocam. Emsallerine göre daha dolu ve en önemlisi 2GB ram'e sahip bir cihaz. Bir diğer önemli özelliği OTG. OTG si olmayan bir tabletin hafızasını maksimum en büyük hafıza kartı kadar arttırabiliyorsun. Ki bu yöntemle dosya okuma hızları aşırı yavaş oluyor. OTG özelliği sayesinde USB HDD ve diğer tüm usb çıkışlı cihazları bağlayabiliyorsun. Kimden alıcağın konusuna gelince. Aşağıda linkini verdiğim satıcı şu anda Aliexpress'de bu ürünü satıp, Türkiye'ye gönderim yapan en güvenilir,genel Feedback score'u en yüksek satıcıdır. 5-7 $ daha ucuza da bulabilirsin sitede. Ama Feedback puanları çok düşük satıcıların.

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-8inch-Teclast-X80H-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-1280X800-IPS/32251812663.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Tableti tavsiye ediyorum hocam. Emsallerine göre daha dolu ve en önemlisi 2GB ram'e sahip bir cihaz. Bir diğer önemli özelliği OTG. OTG si olmayan bir tabletin hafızasını maksimum en büyük hafıza kartı kadar arttırabiliyorsun. Ki bu yöntemle dosya okuma hızları aşırı yavaş oluyor. OTG özelliği sayesinde USB HDD ve diğer tüm usb çıkışlı cihazları bağlayabiliyorsun. Kimden alıcağın konusuna gelince. Aşağıda linkini verdiğim satıcı şu anda Aliexpress'de bu ürünü satıp, Türkiye'ye gönderim yapan en güvenilir,genel Feedback score'u en yüksek satıcıdır. 5-7 $ daha ucuza da bulabilirsin sitede. Ama Feedback puanları çok düşük satıcıların.

http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-8inch-Teclast-X80H-Windows-8-1-Tablet-PC-Intel-Z3735F-Quad-Core-1280X800-IPS/32251812663.html

Öncelikle verdiginiz bilgiler icin teşekkürler Hdmi çıkışı olmadıgı icin Teclast öneriyorlar onun icin ne dersiniz?

• StrideR10 kullanıcısına yanıt
    Öneriden ziyade bütçe önemli para varsa onda v975 yada air 2 alın geçin 200 dolar

• mert2091 kullanıcısına yanıt
    Neyin işleminden bahsediyorlar anlamadım. Aliexpress`te kart bilgilerini giriyorsun çat diye çekiyor parayı hemen :) Adım vs yok maşallah :)

Bu yapıkredi müşteri hizmetleri bildiğin üfürüyor. Türkiye`de kendi pos veya sanal poslarından alışveriş yapılıyormuş gibi sanıyorlar her yeri herhalde.

Az önce kardeşimehttp://www.aliexpress.com/item/Teclast-X98-Air-II-Dual-Boot-Intel-Z3736F-2-16GHz-Quad-Core-Tablet-PC-9-7/32251683465.html bu linkten dual boot modelini aldık. Sadece windows seçeneği yok. Ya android yada dual boot var. Onun kredi kartı world card ve taksit kampanyası için sms göndermiştik.

Kendime de aynı satıcıdan Teclast X80h almayı düşünüyorum ama kredi kartı taksit olayını netleştirmem lazım.

• okttay kullanıcısına yanıt
    Benimde aklımda soru işaretleri var. Çünkü site üzerinde taksit seçeneği ibaresi yok. Bana en son telefona gelen sms onat kodu aşamasında 3 taksıt oldugunu goreceksınız. Eğer göremezseniz onay kodunu girmeden sayfayı kapatın. 5 Dakika sonrada beni arayın beraber bakalm dedi ama,ben alım işlemi gerçekleştirirken arıycam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrideR10

quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Öncelikle verdiginiz bilgiler icin teşekkürler Hdmi çıkışı olmadıgı icin Teclast öneriyorlar onun icin ne dersiniz?

Mesajımı düzgün okusaydın,Teclast X80H'den bahsettiğimin farkına varırdın hocam. Zira aşağıdaki link X80H ilanıdır.

• Aliexperesde 3d securiyt yok die biliyorum. Direk cekiyor. 1 gun onay surecinden sonra siparis hazirlanmasina geciliyor. Taksit islemi sonradan oluyo sanirim. Bazen mesaj geliyor sukadarlik pesin alisveris ettiniz sms gondererek taksite bolebilirsiniz diye.

• Beyler xda'da okuduklarima gore chuwide bi cok sorun olabiliyormus, en kalitelisi teclastmis. x80h tercih edim bencede daha kaliteli malzeme var.

• Quaick kullanıcısına yanıt
    Bende aynen katılıyorum hocam. Başlığı Teclast x80h olarak mı değiştirsek ne :D
  • mert2091 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hem ilk Mesajı hemde başlığı değiştir. Odak noktamız x80H oldu :)

• x80h için de 200$ denilmiş. %20 vergi eklendiğinde. 240$ olacak. Dolar kuru ile 551 TL yapıyor. Garantisi olmayan bir tablete bu para verilir mi bilemedim.

Ha birde şu kısmı yok mu? Ürün gümrüğe takılacak. Evimize bildirim gelecek. Paketimiz hangi gümrükte oraya gidip memurun bize vergi tutarının ne kadar olduğunu gösteren bir kağıt verecek. O tutarı gidip en yakın vergi dairesine yatırdıktan sonra dekontunu alıp tekrar o gümrüğe gidip ürünümüzü teslim almamız lazım. Çalışan kişi için baya zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silvermoon1331 -- 12 Ocak 2015; 0:33:05 >
  • 1 Haftalık araştırmam sonucu Teclast x98 Air II de karar kıldım ve aldım umarım çabuk gelir
  • silvermoon1331 S kullanıcısına yanıt
    X80h 125$ falan maksimum. Kuru uzerine de meblayi dusuk yazdrablrsn. Gumruge takilma sorunu da yok cnku hat giris slotu yok. Yasakli maddeler kategorisinde degil.

• x80h almayi dusunuyorun ama bir yandan x98 aor 2'de aklimi cekiyor, almisken buyuk ekran aliyim diyorum :D

• Quaick kullanıcısına yanıt
    Arasinda 200 tl kadar (%66) fiyat farki var hocam. Butcen musaytse tabiki al ama sim kart slotu yuzunden takilma problemi olabilir

• Air 2 alacagim hocam sim slotu yok yani sorun olmaz o acidan. Neyse biraz dusunecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Air 2 alacagim hocam sim slotu yok yani sorun olmaz o acidan. Neyse biraz dusunecegim.

Site üzerinde x98 ıı satan bir kullanıcı bulamadım. Siz bulabildinizmi??

Edit:www.teclast.com sitesinin buy seçeneğinde işaret ettiği aliexpress kullanıcısının dükkanında X98 Air II ve X98 Air 3Gyi buldum. ancak II 266$ iken 3G 204$...

X98 Air II:http://www.aliexpress.com/store/product/Teclast-X98-Air-II-Intel-Z3736F-2-16GHz-Quad-Core-Tablet-PC-9-7-2048x1536-Air/609719_32216653730.html

X98 Air 3G:http://www.aliexpress.com/store/product/9-7-Teclast-X98-Air-3G-Windows-Intel-Bay-Trail-T-Quad-Core-Tablet-PC-2/609719_32222560720.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2091 -- 12 Ocak 2015; 14:48:59 >

• Banggoodda olmasi lazim hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.