Şimdi Ara

99 $ >> Chuwi VI8 Windows 8.1 Tablet (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
8
Favori
10.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StrideR10

quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

Yurt dışından aldığınızda bozuk yada hasarlı gelirse ne yapacaksınız. Avantajları olduğu gibi dezavantajları da var.

Dispute açıp sıkıntını anlatacaksın durumu ispat edeceksin

Bilmediğimden sormuyorum zaten, bunlar dezavantaj. Alacaksam eğer buradaki fiyat farkı çok olursa veya kaliteli bir ürünse tercih ederim.
  • Tam babamin mantigi. Arkadasim ordakiler sana bozuk veya kirik mallari kilitlemeye calismiyo. O adamlar icin olumsuz feedback senden kazanacagi paradan daha onemli. Zaten sana 100+ dolara sattigi seyleri 50$ a falan mal ediyolar. Bu kirik desen digerini istemeden bidaha yenisini yollarlar. Ama sen o urune, o saticiya kirik bozuk urun gonderdi yazarsan foto da atarsan. Olumsuz feedback verirsen bu adamdan daha kimse bisey almaz. Sen nasi feedbacklere bakiyosun, senden sonrakiler de bakicak. Bu adamlarda bunun farkinda. Bizim milletimi gibi su bozuk sikintiliyi suna kaptrymde gerisine bakariz mantigi yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıyı araştırırsın dediğin gibi büyük ihtimal sorun yaşanmaz ancak her üründe böyle değil büyük satıcılar haricinde pek güven olmuyor. Bizim millete kurban olsunlar bu konuda Çinlileri kimse geçemez. Zaten onu demedim, yolda gelirken hasara uğrayabilir tekrar gönder yol masrafı öde, tekrar bekle. Her sıfır üründe sağlam olacak diye bir kaide yoktur. Bunlar riskleri, almayın demiyorum. Gümrük sorunu da var artık eskisi gibi rahat getiremiyoruz her şeyi. Eğer yurt dışından ürün alacaksam kaliteli ve markalı almaya bakarım Çin malı ürün için riske girdiğime değmez, sonuçta tek atışlık hakkımız oluyor paramız bol değil. Asus vivoTab M81C modeli alacaktım param ucu ucuna yetiyordu lakin gümrük yüzünden almaktan vazgeçtim.
  • Katılıyorum aliexpreste yalanın bini bir para ayrıca dispute sistemi de eskisi gibi değil artık aliexpresste çokta iyi kararlar vermiyolar kesinlikle satıcıların yanındalar

• righteous@ kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum. Zira para kazanmak isteyen ger satici gelip kendisi sitede dukkan acabilir. Ancak aliexpress in olumsuz tutumu bir yayildimi omrü billah toparliyamaz... Bunu goze alicak hic bir site tanimiyorum ki, Aliexpress ve Alibaba buyuk kuruluslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2091

Sanmiyorum. Zira para kazanmak isteyen ger satici gelip kendisi sitede dukkan acabilir. Ancak aliexpress in olumsuz tutumu bir yayildimi omrü billah toparliyamaz... Bunu goze alicak hic bir site tanimiyorum ki, Aliexpress ve Alibaba buyuk kuruluslar.

Açıl susam açıl.
  • yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Derken :D
  • Bu cihaz cs go çalıştırıyormu kasmadan ona göre arkadaş alacağızda?
  • Ebayde 80-90$ civarında var bu tabletten oldukça. Çok hoşuma gidiyor ancak gelmeme,sorunlu arızalı gelme yada gümrüğe takılma vs ihtimalleri düşündükçe cesaret edemiyorum

• Youtube da biraz araştırma yap. Deneyenler illaki vardır.
  • quote:

Youtube da biraz araştırma yap. Deneyenler illaki vardır.

Baktımda ayarları göstermiyordu 15 fps idi :D
  • Tablete göre iyi gibi
  • quote:

Tablete göre iyi gibi

en düşükde 30 fpks yakalanabilirmi acaba?
  • Sen oyun için mi düşünüyorsun hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: search in vain

Konuda çok konuşulan x80h yi aldım sonunda yaşanan gümrük stresine hiç girmeyecem lakin gelen ürünün kutu içeriğinde adaptör çıkmıyor ayrıca satıcıya kontrol ettirip yollattığım halde ekranda sinek pisliği lekesi ve ölü piksel var ve gönderen satıcı ise yüzlerce satışı ve yüzde 97 olumlu feedbacki vargelde çık işin içinden gümrük stresi bir dert ürün sorunları ayrı bir dert iki kuruş fazla verip burdan görerek almak daha mantıklı

Hocam geçmiş olsun. Bende başka bir model siparişi verdim, her mail attığımda 3-5 güne göndericez diyorlar halbuki 2 hafta geçti Bir sorun mu var diyorum, bugün yarın kargolayacağız diyorlar, umarım kötü bir şey olmaz :)

• search in vain kullanıcısına yanıt
    Hmmm önemli bir yorum. Paylaşımınız için teşekkür eder, Maduriyetinizin lehinize sonuçlanmasını dilerim. Gümrük problemlerinden de biraz bahsederseniz yaşadıklarınızı kendimize referans alarak hareket edebiliriz.
  • quote:

Konuda çok konuşulan x80h yi aldım sonunda yaşanan gümrük stresine hiç girmeyecem lakin gelen ürünün kutu içeriğinde adaptör çıkmıyor ayrıca satıcıya kontrol ettirip yollattığım halde ekranda sinek pisliği lekesi ve ölü piksel var ve gönderen satıcı ise yüzlerce satışı ve yüzde 97 olumlu feedbacki vargelde çık işin içinden gümrük stresi bir dert ürün sorunları ayrı bir dert iki kuruş fazla verip burdan görerek almak daha mantıklı

hocam hayırlı olsun. nerden kaça aldınız ? gümrük vergisi vs kaça mal oldu size ? en önemlisi cihaz nasıl inceleme yaparsanız çok makbule geçer.

• quote:

Şimdi ürünü satıcıya anlaşıp geri yollasam 15 dolar kargo ücreti çıkacak ayrıca tutardan dolayı gümrük ihtimali çıkacak yine ki geri gönderme işi hikaye bu yüzden
    dispute açsan aliexp yönetimi eskisi gibi değil hep taraflı kararlar alıyor sözün özü zarar hep bize

Öncelikle ne olursa olsun ürününüz hayırlı olsun, çok takılmadan güle güle kullanın. Cihaz Windows 8.1 mi ?

Ancak buraya hep yazıyorum, bu tür sorunlar normal, gümrük eskisi gibi değil, ÇOK daha sıkı, tablet, telefon çok ciddi gözetimde. Bu yüzden bunları sipariş etmek artık büyük risk. Biraz hesaplayınca 50-70 TL daha verip TR'den garantilisi almak 100 kat daha mantıklı hale geldi.

Bunun yanında sağlam ürünü hasarlı gösterip dispute açan bazı uyanıkları da eklerseniz artık TR'ye ücretsiz kargo yapan firma bile çok azaldı. Yakında tek yöntem 50-60 dolarlık EMS kargo kalacak ki şu an bile çoğu artık böyle. Bizim kadar o adamlar da bizden bıktılar, bıktırdık.

Eğer ölü pixel, adaptör olup olmaması, gümrük, vb. gibi konulara takılıyorsak bu cihazları ülkemizden 2 yıl garantili olarak almak uzun vadede kesinlikle daha mantıklı hale geldi.

• Arkadaşlar ben de almak istiyorum, tavsiye ettiğiniz gümrükte sıkıntı çıkarmayacak ürün bu mudur?
  • http://www.aliexpress.com/item/Onda-V820W-Win-8-1-Tablet-PC-2GB-RAM-32GB-16GB-ROM-8-1280x800-IPS-Screen/32254232462.html

Onda-V820W Ürünü aldım OTG olmadığından eminmisiniz?
    Şuan kargom hazırlanıyor iptalmi etsem acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.