Bildirim
%99 İhtimalle batmayacak girişim var mıdır?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
gıda sektörü batmaz hacı. ama doğru yerde çalışmak kaydıyla..
-
E ticaret. Batması imkansız bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçük esnaf olarak tutunman çok zor. Oturduğum yerde 3 yıldır oturuyorum. En az 4 kez bakkal el değiştirdi. Habire devredildi. Diyeceklerim bu kadar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee
Küçük esnaf olarak tutunman çok zor. Oturduğum yerde 3 yıldır oturuyorum. En az 4 kez bakkal el değiştirdi. Habire devredildi. Diyeceklerim bu kadar.bakkalcılık çok özveri isteyen bir iş herkes yapamaz. 7 - 24 çalışmak zorundasın. tatil yok. bayram yok.
-
Naptın be çok riskli yer E ticarettir
-
Ticari taksi. Lobileri çok güçlü. Hiç bir şey olmaz onlara.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayvancılık, tarım vb ham madde üretimi her zaman için alıcı bulur diye düşünüyorum. Kasap olsan batabilirsin ama et üreten olsan o eti bir kasap-müşteri alabilir.
Tabi risk düştükçe kar da azalır.
Büfe batar tekel batmaz alkol satmayan bakkalin kar etme sansi kalmadi marketler bakkallar kadar cok artik
bimden su al sat zarar etmen imkansız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X