99 TL CFT True TWS Wireless Bluetooth Kulaklık Bluetooth 5.0 Otomatik Bağlantı 231 değerlendirmede 5 üzerinden 4.9 almış. |
99 TL CFT True TWS Wireless Bluetooth Kulaklık Bluetooth 5.0 Otomatik Bağlantı
-
-
kullanan var mı aramızda ?
-
mikrofonları genelde kötü oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: avantis
mikrofonları genelde kötü oluyorBu modelin telefon görüşmelerinde sesi iyi ilettiğine dair yorumlar var. Önce dedim zaten hepsiburada olumsuz yorumları yayınlamıyor ama pek de öyle değil aşağıdaki üründe 2600 tane olumsuz yorum var.
Olumsuz yorumları olan ürün: https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-airdots-tws-bluetooth-5-0-kulaklik-p-HBV00000K41EM-yorumlari
-
Ben kullanıyorum hocam sesi güzel veriyor, konuştuğum kişilerde sesimi net alıyor çok toplu alanda konuşmadım ama koşarken arabaların geçtiği yerlerde çok konuştum bir sıkıntı yoktu. 2 kere burphee yaparken düştü normal mi bilmiyorum ilk bt kulaklık deneyimim olduğu için. Günlük hayatta veya koşarken düşmesi çok zor gibi. Benim tek endişem çinden bir marka olduğu için sağlık konusunda gerekli testlerden geçmiş midir acaba? Airpods vs bile bu kadar baskı altındayken bu konuda şüphelerim var çünkü fiyata göre efsane cihaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburadq yorumlarını sanki aynı kişi yazmış. Kullanım için youtube videolarına bakın deniliyor ama bir tane bile youtube videosu yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- vodafone 60 gb
- yalın fırsat 30 gb
- bimcell yeni hat 19 tl
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X