Şimdi Ara

99 TL Türk Telekom Faturasız Çok Şanslı 40GB Paketi (HY 750DK+40GB+1000SMS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dahil olmadığını nereden çıkardınız ki?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Sayfanin altinda is Birliği olarak Facebook twitter instangram iconlari oldugundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

gerçekler detaylarda gizlidir .

arife kapsamında sunulan 40 GB data hakkı internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için; ek sınırsız data hakkı ise sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter’da geçerlidir. 

• gilean_ G kullanıcısına yanıt

Şuan ne kullanıyorsunuz ?

• Shadaime kullanıcısına yanıt
    En son kolay paket 5 kullanıyordum. 750 dk 5 gb internet 25 tl. O da artık çıkmadı en son yükleme yapmak istediğimde. Şu an tarife bakıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Millete anlatamıyoruz çekim problemlerinin lokal olduğunu. Çekmiyorsa kullanma kardeşim sadece Türk Telekom için demiyorum bunu. Cayma bedeli çıkarıyormuş çıkarır tabi sen de önce faturasızı deneyip öyle kontrat yapsaydın bodoslama atlamak yerine.

İlk geçiş yaptığımda gayet güzel çekiyordu, zaten hemen operatör değiştirseydim cayma bedeli çıkmazdı az kullandığım için.

Aylar sonra kullanıcı sayısı artınca baz istasyonda kapasite sorunu yaşanmaya başladı ve yatırım planımız bulunmuyor cevabını verdiler açık açık.

Bilmeden konuşmayalım. Yok önce faturasıza geçecekmişiz, deneyip faturalıya geçecekmişiz de..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.