Şimdi Ara

99 TL Türk Telekom Faturasız Çok Şanslı 40GB Paketi (HY 750DK+40GB+1000SMS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99 TL Türk Telekom Faturasız Çok Şanslı 40GB Paketi (HY 750DK+40GB+1000SMS)

Mobil uygulamada Tarife ve Paket/Paket Satın Al/Kredi/Banka Kartı Paket Yükleme/Her Şey Dahil Paketler menüsünde bulunuyor. Hattınıza tanımlı TL ile alamıyorsunuz doğrudan kredi kartı bilgisi talep ediyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Türk Telekom pişmanlıktır. İstanbul'un göbeğinde bulunan evimde çekmeyen hattım için "kusura bakmayın kapasite sorunumuz var fakat yakın zamanda bölgenizde yatırım planımız bulunmuyor" diyen, bunun üzerine mecburen yaptığım operatör değişikliğinde çatır çatır taahhüt cayma bedeli alan bu firmadan uzak durun.

200 TL ceza bedeli verip evimde telefonda konuşabilmek için önce Turkcell'e, bir yıl sonra da cazip bir kampanya ile Vodafone'a geçtim. İkisinden de memnun kaldım.

Türk Telekom'dan uzak durun. Ayda 10-15 lira tasarruf etmek için çile çekmeyin.

• sadece faturasıza var sanırım

• Çekmiyiiii

• Cmd_ kullanıcısına yanıt

Yerden yere çok fark ediyor. Geçiş yapmadan önce denemek lazım. Ben İzmir'deyim sonuç bu şekilde:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bende gözükmüyor bu paketler, çok şanslı değilim galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60-70 TL olsa neyse de, 100 lira verecek olduktan sonra adam daha az GB daha kaliteli der Turkcell geçer bence.

Dipnot: Vodafone Spor
  • Selfy şartı var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telekoma 100 TL verileceğine Vodafone 30gb lık paketi seçmek daha mantıklı + resimde yazmıyor ama 5gb daha veriliyor hediye her ay
    Not: faturalı tarife

• evinde interneti olan için gereksiz bir paket.

• 20gb 45e faturalı veriyor.
    Çok kazık fiyat bence.
    Şöyle 25-30liraya 2-4gblik bi Turkcell tarifesi yok müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çepik -- 14 Ekim 2020; 20:47:0 >
  • fatalrhymex F kullanıcısına yanıt

Vodefone un 30 gbsini 30 gün boyunca downlad yapsan yine bitiremezsin zira yavaş99 TL Türk Telekom Faturasız Çok Şanslı 40GB Paketi (HY 750DK+40GB+1000SMS) 

• Türk Telekom pişmanlıktır. İstanbul'un göbeğinde bulunan evimde çekmeyen hattım için "kusura bakmayın kapasite sorunumuz var fakat yakın zamanda bölgenizde yatırım planımız bulunmuyor" diyen, bunun üzerine mecburen yaptığım operatör değişikliğinde çatır çatır taahhüt cayma bedeli alan bu firmadan uzak durun.

200 TL ceza bedeli verip evimde telefonda konuşabilmek için önce Turkcell'e, bir yıl sonra da cazip bir kampanya ile Vodafone'a geçtim. İkisinden de memnun kaldım.

Türk Telekom'dan uzak durun. Ayda 10-15 lira tasarruf etmek için çile çekmeyin.

• Çepik Ç kullanıcısına yanıt
    Hangi tarife o ? Prime 20 gb kapatılmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millete anlatamıyoruz çekim problemlerinin lokal olduğunu. Çekmiyorsa kullanma kardeşim sadece Türk Telekom için demiyorum bunu. Cayma bedeli çıkarıyormuş çıkarır tabi sen de önce faturasızı deneyip öyle kontrat yapsaydın bodoslama atlamak yerine.

• Çepik Ç kullanıcısına yanıt
    20 gb hangisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önce tarife önerin:)))

Bittiğinde duran 20gb yazıyordu. Ekran görüntüsü almadım. Sil supurun olduğu yerde çıktı bana. Önce 15gb 42tl çıktı. Kabul etmedim. Sonra 2 kere 20gb çıktı. Yine kabul etmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Telekoma 100 TL verileceğine Vodafone 30gb lık paketi seçmek daha mantıklı + resimde yazmıyor ama 5gb daha veriliyor hediye her ay
    Not: faturalı tarife

15 yıldır 2-3 hat birden kullanan,her operatörü aktif kullanan,aynı anda 4 yıl Vodafone 6 yıl Turk Telekomu taahhütlü kullanmış ve 10 yıldır bu forumda Mobil Operatörler bölümünde her operatörün en uygun paketlerini ve kampanyalarını duyuran anlatan biri olarak yazıyorum: Artık Vodafone Mobil ile ile Turk Telekom Mobili aynı seviyede görmeyin,Vodafoneyi daha iyi hiç görmeyin. Vodafone son 5 yıldır sürekli kötüye gidiyor,bunun yanında Turk Telekom ise çok olmasa da kendini geliştiriyor,geliştirdi.

Şuan Turk Telekom ile Vodafone arasında bir çok yönden fark var. Vodafone perişanları oynuyor. Mobil forum iyi takip edildiğinde Turk Telekomu 1 yıl kullanmış kişiler Vodafoneyi denediklerinde bir daha gelmemek üzere Vodafoneden kaçarlar. 100 kişiden 90'ı bu durumdadır. Hantal bir internet hızına alışkın olanlar Vodafone kullanabilir.

2005'den 2018'e kadar Vodafoneyi sürekli kullandım,2013-2017 arası taahhütüm de vardı,aynı anda 2014 yılındann beridir de Turk Telekomda taahhutlü hat kullanıyorum. Hem Vodafonede hem Turk Telekomdaki taahhütlerim 15GB üstü internet içeriyordu.

Çekim konusunda Turk Telekomun çekmediği Vodafonenin çektiği yerler var,forumu takip edenler bilir ki Turkcell'in çekmediiği,Turk Telekomun çektiği yerler de oluyor. Bu tür örnekler var ama genel durum olarak Vodafone özellikle internet hızı konusunda Turk Telekomun çok gerisinde. Müşteri hizmetlerinin perişanlığını da araştırın.

Son zamlar ile Vodafone en kazık en saçma fiyatları sunan operatör oldu.

Bütün operatörler arasında en uygun paketleri ve hediye internetleri öğrenmek için profilimden geçmiş yazılarımı açıp

okuyabilirsiniz.

• Çeken çekmeyen yer konusuna bişey diyemem tabiki, bölgede hangi operatör daha iyi çekiyorsa onu kullanmak daha mantıklı çünkü çekmese isterse 100 gb 50 TL ye versin alınmaz.

Şu an yaptığım bir ölçüm bu, memnun olduğumdan dolayı göndermiştim tarife resmini, memnun olmayanlarda vardır illaki birinden herkes memnun olsaydı diğer operatörler olmazdı zaten.

• 2 aydır var bu tarife, evde internet yok bunu kullanıyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.