< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 21 Ekim 2024; 9:18:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB
-
-
2 hafta kadar sonra Turkcell'deki senelik paketin süresi bitiyor, uygun paketi olan operatör vs. kullanmaya karar verdiğim için tüm operatörlere ara sıra bakıyordum. Bu paket iyiymiş, aklımda bulunsun mesajımda bulunsun. Ofiste çalışıyor olsak sadece turkcell verimli çalışıyor o yüzden turkcelli değiştiremem ama uzaktan çalıştığımız için farketmiyor şu aralar. Lokasyon değişikliklerinde yada kapsama alanı olarakda düşününce bu saatten sonra yapacak bişey yok, nere ucuz oraya yönlenme düşüncesindeyim.
-
Bunlar bizi eskisi gibi ordan oraya ordan oraya gezdirmeyi kafaya koymuşlar. Benzeri Vodafone da da var 125tl/25gb 3 ay. Mevsimlik müşteri seviyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
115+15 telsiz kullanım sanırım?
Yıllardır ben de yıllık paketle kullanıyordum. Bana aylık 10-12 gb yetiyor. Fazla para vermek istemiyorum cep telefonu tarifelerine. Şuan için internette ve seste sorun yok. Birkaç tanıdığım turkcell'den telekoma geçti yakın zamanda, turkcell gibi olmasa da kesinlikle iyi dediler.
Paket yükletirken bayideki kişi bana "abi bu yeni hata özel olabilir" dedi, ben de diğer bayi taşımada da oluyor diyip çektiğim fotoğrafı gösterdim, pos cihazından denedi ve oldu. Olmaz diyen olursa diye bilgi vereyim dedim.
Aynen hocam 115+15 telsiz vergisi şeklinde.
Haklısın hocam da böyle yapmazsak silkeliyorlar bizi. Turkcell sağolsun faturasız tarifeleri bitirdi, yıllığı kapattı. Ben RaHat denen şeye geçtim, 200-240-280-320 TL olarak her ay üstüne koydu. 320-TL olmadan kaçtım. 3 ay sonra Turkcell şuanki gibi 185- 10gb veya 230-tl 20gb paketi olursa 1 yıl taahhütle geçebilirim.
-
Değerlendirilebiir, ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı?
-
Geçiş tarifesiz boş bi şekilde olmaz .
Hattınız açıldığında tarife bilgisi ve ücretlendirme bilgisi sms olarak tarafınıza iletilir .
Ya tl yükler tarife üzerinden ücretlendirilirsiniz yada paket alırsınız .
Yeni hat satılsın diye 3 aylığına ucuza veriyorlar
-
Adreste yazıyor 3 ay
zaten paketler 28 günlük
-
Bilgi için teşekkür ederim yıllık paketin bitmesine yakın ben de buna geçeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim anlamadığım YENİ HAT alımı derken yeni numara alıyorum 115TL ye öylemi? Çok saçma ve bedava değil mi yada ben mi birşeyleri atlıyorum?
Bimcell bile 9gb yeni hattı 575TL ye veriyor. Vodafone arada bazı illerde kampanya yapıp kısa süreli 200-300 TL ye yeni hat satıyor.
Yeni yeni hat ücretleri çok pahalıyken bu yeni hat üstelik dakika+gb+sms ve üç ay boyunca 115 TL olamaz gibi geldi?
-
Vodafone için olan da link var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://mini.donanimhaber.com/25gb-750-dk-750-sms-125-nasil-yapilir--159539514-2#159633138
Zaten öyle bişey yok, sen yanlış anlıyorsun,bu paket, sadece numara taşıyana yada yeni hat alana bu fiyat diyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 23 Eylül 2024; 14:32:6 >
Devam eden taahhütüm var, ne zamana kadar geçerli kanmpanya diye o nedenle sormuştum.
Faturalıdan faturasıza numara taşımayla alınır mı paket o da ayrı bir soru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 23 Eylül 2024; 15:1:28 > -
Yeni hat alanlara
mevcut olduğundan alamazsınız
-
Evet detaylarda öyle yazıyor ama konuyu açan arkadaşa numara taşımaya da olur demiş bayi.
-
Ben Turkcell'de Rahat denen yarı faturalı, yarı faturasız diye geçen sistemdeydim. Aylık kullandıkça fatura geliyordu yani ama herhangi bir taahütüm yoktu.
Cumartesi günü Kayseri'deki Türk Telekom genel müdürlüğü'nden numara taşıma işlemini başlattım. İşlemi yapan arkadaşa tarife/paket burada mı seçiyoruz nasıl olacak dedim, o da ben boş bir şekilde geçişinizi yapacağım, siz seçeceksiniz dedi. Bu gece 02.00'de hat geçişim olmuş, sabah uygulamadan baktığımda "mobil öğrenci" tarifesi yazıyor ama detaya bakmaya çalıştığımda hiçbir şey yazmıyordu. Yani çalışanın dediği gibi bomboş geçişim oldu. Oradan çıkınca az ileride normal telekom bayisi vardı, rastgele fark ettim camekandaki afişi, zaten afişte de yazıyor "faturasız numara taşıyana veya yeni hat alana" diye.
Linkini verdiğim kampanya sayfasına bakarsanız ilk alım bayiden olması gerekiyor. Öğlen de bayiye gittim, pos tan numaramı girdiler, paket uygun dediler ve yüklettim 115-TL paketin 28 günlük bedeli. Toplamda üç ay boyunca kullanabileceğim. Üç ay sonra farklı bir kampanyaya geçmem gerekecek. Umarım anlaşılır olmuştur.
-
Boşta duran hat var taşıyayım bende deneyelim
açılınca haber veririm
-
-
Bugün geçiş yaptım, müdürlükte yeni hat alana dendi,ama geçişten sonra tekrar deneyelim dediler,bir yere mesaj atılacakmış onu bulamadık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bunlar bizi eskisi gibi ordan oraya ordan oraya gezdirmeyi kafaya koymuşlar. Benzeri Vodafone da da var 125tl/25gb 3 ay. Mevsimlik müşteri seviyorlar
|
Millet olarak okuma, araştırma alışkanlığımız yok. Önceki sayfalarda hepsi detaylıca yazıyor ama aynı sorular defalarca soruluyor. Arkadaş üşenmemiş tekrar yazmış size cevap vermiş ama 1-2 sayfa geride, ana sayfada, en çok beğenilen mesajlarda hepsi yazıyor, bu kadar hazırcı olmayın. |
1. Mesajdaki kodlar güncellenmesi gerekiyor, Abone olunacak pakete göre,
HOS 25 HOS 50 HOS 70 KAYIT HOS 25 KAYIT H0S 50 KAYIT HOS 70 şekilde olmalı. |
Yıllardır ben de yıllık paketle kullanıyordum. Bana aylık 10-12 gb yetiyor. Fazla para vermek istemiyorum cep telefonu tarifelerine. Şuan için internette ve seste sorun yok. Birkaç tanıdığım turkcell'den telekoma geçti yakın zamanda, turkcell gibi olmasa da kesinlikle iyi dediler. Paket yükletirken bayideki kişi bana "abi bu yeni hata özel olabilir" dedi, ben de diğer bayi taşımada da oluyor diyip çektiğim fotoğrafı gösterdim, pos cihazından denedi ve oldu. Olmaz diyen olursa diye bilgi vereyim dedim. Aynen hocam 115+15 telsiz vergisi şeklinde. Haklısın hocam da böyle yapmazsak silkeliyorlar bizi. Turkcell sağolsun faturasız tarifeleri bitirdi, yıllığı kapattı. Ben RaHat denen şeye geçtim, 200-240-280-320 TL olarak her ay üstüne koydu. 320-TL olmadan kaçtım. 3 ay sonra Turkcell şuanki gibi 185- 10gb veya 230-tl 20gb paketi olursa 1 yıl taahhütle geçebilirim. |
Benzer içerikler
- turkcell 60 gb 390 tl
- 1 günlük 10 gb linki
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X