|
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (4. sayfa)
-
-
Buluşamadık daha uygulama ve sms ile denedim kayıttan sonra cevap gelmiyor bi kaçgün sonra deneyeceğim tekrar siz alırsanız yazarmısınız
-
Buluşturan 10 gb paketini Ağustos ayında taşıdığımız faturasiz hatta sms göndererek almıştım.Bu paketi alırken mobil uygulamada abone alımına kapalı çok şanslı paketleri de vardı ekran görüntülerini almiştim
bulusturan ücretsiz olduğu için bu paketler den almamıştık şimdi mobil uygulamada bu paketler görünmüyor.Bulusturan paket mobil uygulamada görünüyor yakın zamanda bi hat daha taşıdık bulusturan paket için ama bu sefer bu paketi vermiyor sms geliyor ama paketi vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt2pro55 -- 28 Eylül 2024; 21:52:51 >
-
-
Hocam illere özel kampanyami.bu
-
Kampanya ayrıntıların da öyle birşey yazmıyor.
-
Sabah erken kalktım 06:40 dedim bir deneyeyim KAYIT HOS 25 yazıp 5555’e yolladım,oldu sonunda valla şükür,🥳🥳 -
Taşıma ile gelene 25 gb paketi veriyor
50 ve 75 gb paketi vermiyor -
Bende de sms ten sonra cevap gelmiyor
Web den uygulamada denedim yine almadı
Elbet 1 gün buluşuruz 😁
-
Gözün aydın 😁
-
quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Gözün aydın 😁
teşekkürler Allah razı olsun🙏
-
Katıldıktan 5 dk sonra tanımlandı.
Bulusturan Ucretsiz 10GB Paketiniz ucretsiz sekilde hattiniza tanimlanmistir. 28 gun boyunca yurt icinde gecerli 10 GB + 500 DK + 500 SMS 28/10/2024 'a kadar kullanabilirsiniz. Paketten 140 gun icerisinde maksimum 5 defa daha yararlanabilirsiniz. B001 -
quote:
Orijinalden alıntı: RoseCity
Katıldıktan 5 dk sonra tanımlandı.
Bulusturan Ucretsiz 10GB Paketiniz ucretsiz sekilde hattiniza tanimlanmistir. 28 gun boyunca yurt icinde gecerli 10 GB + 500 DK + 500 SMS 28/10/2024 'a kadar kullanabilirsiniz. Paketten 140 gun icerisinde maksimum 5 defa daha yararlanabilirsiniz. B001Olumsuz cevapta gelmiyor gelse anlayacağım da beklemedeyim
İnşallah tanımlanır
-
Buluşturan için nasip sms atıyoruz -
Türktelekom a Twitter üzerinden yazıp talep oluşturmayı deneyin. Kampanya şartlarını sağlıyorsanız yardımcı olacaklardır. -
- Paketi kayıt olmak için BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB yazılarak 5555’e SMS gönderilmesi gereklidir.
-
Yeni geçenlere özel sadece internet var mı acaba? -
Bu paketi alamadığınız numara Türk Telekom ait kodlu numara mı ? Biz Turkcell kodlu numarayı taşımıştık hemen almıştık ama şimdi Diğer operatör deki Türk Telekom ait kodlu numarayı taşıdık ona vermiyor.
-
Numaranın başı 546 İLE Başlıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X