Şimdi Ara

Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
39
Favori
28.102
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam hatta 200 altı tl yüklemenin yolu var mı

• Cevap şimdi geldi paket tanımlandı. Garip bir operatör türk telekom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mor1989 kullanıcısına yanıt

Senin gibi alamayanlar da sonra dan tanımlanıyor.

Tanımlanmasa olumsuz cevap gelir

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Önce 200 yüklüyor sonra 200 altı yüklemeye izin veriyor

TL transfer ile anca

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bende alamadım bu paketi mesajı gönderdikten sonra şöyle söylüyor.

Degerli musterimiz, 10 GB, 500 Dakika, 500 SMS iceren 28 gunluk Bulusturan Ucretsiz 10GB'niz 0 TL olarak ucretlendirilecektir. Bulusturan Ucretsiz 10GB den ucretsiz cayma hakki bulunmamaktadir. Talebinizi onaylamak icin KAYIT BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB yazip 5555'e gonderiniz. TT Mobil Mersis 0859038032300012 B001

Sonra bende kayıt buluşturan ücretsiz 10gb yazıp gönderiyorum aynı mesajda yazılı olan gibi sonra cevap falan gelmiyor öylece duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

Gelse gelirdi zaten ara ara deniyorum inşallah olur

Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB

iyi akşamlar bakiye var mıydı paketi yaparken

• Scylla93 kullanıcısına yanıt

Bakiye var mı derken? O Nasıl Bi soru neyi öğrenmek istediniz ki?

tamam hocam oldu paket bendede bakiyeden kasıt tl yüklü değildi hattımda paket kayıt olur mu diye sormuştum.

• Scylla93 kullanıcısına yanıt

Kaydınızı yaparsınız TL nin olduğunda paket otomatik tanımlanır Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB 

• Mutlu Mega 70 bitince validenin hattını TT'ye taşımıştım. 25gb 115TL'ye tanımladı. 28 gün takılsın TT'de, 25. günde tekrar Turkcell'e taşırım. Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB

Bu paketi aldım ancak bir türlü tanımlamadı. Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 7 Ekim 2024; 12:36:37 >

• Taahhut bitmesine kac gun kala gecis yapabiliyorduk

• turkcellden geçebileceğimiz herhangi bir paket var mı ya?

• Desident D kullanıcısına yanıt

hoşgeldin 25 gb'ı mesaj yoluyla mı yaptınız bayi aracalığıyla mı yaptınız hocam? ben de bayiye uğrayacağım da yakın zamanda, mırın kırın etmesinler yapmamak için. çünkü adamlar faturasıza geçmek istiyorum deyince binbi türlü bahane uydurup geçiş yaptırmamak için kırk takla atıyorlar.

• Bayiye geçişi için gittiğimde sms ile de alabilirsiniz dediler ama olmadı. Çağrı merkezini aradım artistlik yaptı bu paket sadece yeni hat alımına yönelik diye ama bayiye gittim. Pos makinesine benzer cihazlarından sadece paket yüklemesi yaptılar. İlk paketi bayi tanımlayabiliyor.

Mahkeme ne ki hocam, seni evinden ters kelepçe ile alıp falakaya yatırıyorlar, sonra karanlık bir odada sorguya bile çekiyorlar....Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB 

Şerefsizlik işte bunu diyen bayinin yaptığı, sülelasini kalaylasan az gelir yani.

İlk mesajda yazmıştım hocam, bayinin camına kocamaaaan afiş de asmışlar onu da gösterebilirsin numara taşımada da geçerli olduğunu. O bayi bana söylemişti numara taşıma ile de olduğunu. Paket almak için başka bayiye gittiğimde onlar numara taşımada oluyor diye biliyoruz ama pos cihazından deneyelim dedi, evet oluyormuş diyip 115-tl yükleme ile paketi almıştım.

• Bana sadece yeni hat alımında geçerli diyen müşteri temsilcine hatalı bilgi verdi diyerek şikayet kaydı oluşturmak için aradığımda, görüştüğüm müşteri temsilcisi de bana ses tonunu değiştirip "size bilgi veren arkadaşım doğru söylemiş sistem hatası olmuş paket o yüzden tanımlanmış isterseniz paketinizin sistem hatasından dolayı yapıldığını belirterek kayıt açalım" gibi saçma bir cevap verdi.

Kimseye bir şey demek istemiyorum ama sanki bu işleri yapan alttan üste tüm personel zorla çalışıyormuş gibi geliyor. Forumdaki tecrübesini paylaşanlar sağolsunlar burası da olmasa doğru bilgi almak çok zor operatörlerden.

• kullanıcıadam K kullanıcısına yanıt
    yok artik, verdikleri paketi geri almak icin kayit acalim teklifi… hem suclu hem guclu yuzsuzlugu!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaşadığım malesef bu. Geçiş yaptığımız bayi personeli paketi biz yükleyebiliyor muyuz hemen deneyelim dediler numarayı cihaza girdiler evet hoşgeldin paketini alabiliyorsunuz dediler TL yükleme yapmadan sadece paketi 115 TL ödeyerek alabildik.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.