< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (8. sayfa)
-
-
3 ayın sonunda farklı paket almanız gerekecek, işin aslı bu yani.
-
1 ay sonra Fatıralıya geçebilir zaten
Alamadığı zaman direk Faturalıya geçip kullanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturalıda da mı aynı fiyat
-
Geçebileceğin Faturalı tarifeler ilk sayfada var
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
turktelekom faturasıza esim ile taşıma yapılabiliyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk mesajı okudunuz mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
online kastetmiştim de yazmayı unutmuşum, yapılmıyormuş sonradan öğrendim
Hocam 2. ve 3. alımı kendimiz yapabiliyoruz evet fakat ilk alımı siz de bayiden mi yapmıştınız? Yok kendiniz aldı iseniz ilk adımınız ne oldu hat açıldıktan sonra?
-
Ben kendim mesaj göndererek aldım
TL yükleyince hemen tanımlandı
Hocalar türk Telekom taahhüt,üm bitti sözleşme yenilemedim. tarifenin Taahhütsüz fiyatı ile devam ediyorum. Hoşgeldin 25 faturasız paketinden yararlanabiliyor muyum?
Bir kaç gün kaldı taahhütün bitmesine, teşekkürler hocam.
Çok ilginç. Resmi sayfasında yazan ''ilk alım bayiden olmalıdır'' yanlış bilgi o zaman, gitmemize gerek kalmaz böylede oluyorsa.
-
Resmî sayfada yazılanlar prosedür
konuda yazılanlar bendeki tecrübeler
Hocam ilk sayfada sohbet özeti var bi zahmet gözgezdiriver
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
Tamam hocam sağol
turkcell faturasız hattımı, 10 ekim gece turktelekom un web sitesinden numara taşıma talebinde bulundum. bugün 18 ekimde numara taşıma işlemi gerçekleşti. sonrasında HOS 25 yazıp 5555 e gönderdim. sonrasında da KAYIT HOS 25 yazıp 5555 e gönderdim ve paket tanımlandı. TL yükleyerek işlemleri tamamlamış oldum.
bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GambleUS -- 18 Ekim 2024; 20:15:52 > -
hocam faturasıza numara taşıma online oluyor muydu, işlemler nasıl yapılıyor başvuru, sim kart vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 19 Ekim 2024; 1:28:58 >
evet oluyor. Hayır bi ücret yok. internet sitesinden başvurdum. çağrı merkezinden aradılar talebimi onayladılar. kurye geldi sim kartı verdi evrakları online olarak onaylattı. 18 ekim cuma günü de hattım açıldı.
-
çok teşekkürler bilgi için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X