< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (10. sayfa)
-
-
Ben genel müdürlükten yaptım, e-devleti unuttum, bayiler de taşımıyor o da ayrı saçmalık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
e-devlet üzerinden dediğiniz sitesinden online yapılan sim kartın kapıya geldiği işlem değil mi
kaç bayi gezdim numara taşıma yapmadılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün veya bugün paketi alabilen oldu mu ? Duruma göre bugün Turkcell den hat taşıyacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrmbrk -- 24 Ekim 2024; 10:39:48 >
Şikayet et bayiyi sonra taşımak için seni nasıl arıyor
-
Bayi ne e sim taşıdı ne normal numara taşıdı, yapmıyor adamlar.
Bayi Adı ile şikâyette bulununca yapacaklar
E sim olmasa bile normal taşımak zorundalar
-
E sim hata veriyor demişti, geçen de faturasıza taşıma yapamıyoruz dedi, dedim yalan söylüyorsun, genel müdürlük aksin söylüyor dedim yok abi cart curt etti, gittim müdürlükte hallettim. İşim olmaz bayiyle artık
Yazdığım gibi e -sim yapamayabilirler ama normal yapmak zorundalar
-
Arkadaşlar Turkcell den bu tarifeye geçersem sadece 3 ay mı yararlanabiliyorum ? sonra ne yapacağız ?
-
Başka tarifelere geçiş yapmak gerekecek, iyi bir şey bulamazsak Turkcell e döneriz, zaten yeni gelene herkes daha avantajlı tarife veriyor.
aynen üstad en kötü öyle yaparız 3 ay sonra geri döneriz. ben şahsen paketlere 350 400 tl para veremem.
-
Valla ben de vermemek için geçtim. Turkcell son zamanda 10gb lık tarifeyi 185₺ den verdi mesela, benzeri mutlaka olur, hangisi uygun verirse ona geçerim, benim bakış açım bu, Telekom makul teklifte bulunursa burada taahhüt verebilirim.
Ankaradayım bayi üzerinden hat taşıyıp bu tarifeye geçen var mı acaba? Çok pahalı tarifeler gösterdi kentparktaki bayi ve bu tarifeye sadece yeni hat alarak gecebilecegimi söyledi.
web sitesinde yeni hatlar için diyor ancak forumda birçok kişi başka operatörden gelerek yararlandı. telekom faturasıza geçiş yapıldığında gerekli mesajlar atıldığında sistem kampanyadan yararlandırıyordu. hatta geçen hafta bizzat turkcell'den geçiş yaptığımızda 25'lik pakete geçiş yapmıştık.
-
Evet ben forumdaki mesajları gösterdim ama faturasiza geçmem halinde peşin ödeme yapmam gerektiğini söyledi. Ayrıca gösterdiği tarifeler çok pahalıdır. Aynı şekilde faturasız içinde önce seçim yapmam gerektiğini söyledi. Bayiden olmadı.
bayiden faturasız esim numara taşıma yaparken herhangi bir ücret istiyorlar mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam bayilerin işgüzarlığı o. faturasız hatta geçmek istediğinizi söylediğinizde ödü kopuyorlar, sizden para almak için saçma sapan yollara başvuruyorlar. öyle bir şey yok. direkt faturasıza geçmek istedinizi ve paketimi de geçiş yaptıktan sonra kendim belireyeceğinizi söyleyin. o bayi yapmıyorsa şikayet edin, başka bayiden geçiş yapmayı deneyin.
-
Zaten sıkıntı orada faturaliyi kendi tanımlıyor. Faturasız olanı ücretini alarak tanımlıyor. Forum mesajlarını gösterdim ama daha fazla vaktim yoktu. Buradan Ankara için işlem yapan bayi paylaşan olursa oraya yonelecegim
turkcell’deki gibi paketsiz süper tarife yok mu hocam faturasıza geçerken
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X