< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (11. sayfa)
-
-
Konu sahibi arkadaşin emeğine sağlık bende faydalandim 25 GB paketten. Adamlar bayi kapısına koca kampanya görselini astığı halde kampanya kotası doldu bu tarifeye geciremeyiz dediler. Faturasıza taşıyın hattı tarifeyi hat açılınca seçeceğim deyince ses cikaramadilar. Hat açıldıktan sonra kampanyaya geçiş yapilabiliyor. Bayide Zorluk çıkartılan arkadaşların bilgisi olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hakikaten şu paketleri haberdar eden arkadaşın emeğine sağlık. şu çökertilmiş ekonomide çağ dışı kotalı paketlerin hala olduğu yerde ilaç gibi geliyor bunlardan yararlanmak. harcadığımız her kuruşun yağan zamlar altında önemi çok büyük. tekrar teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 25 Ekim 2024; 20:1:25 > -
Az önce faturasıza geçiş yaptım. Bu tarife için taşıma tamamlanınca tekrar mı bayiye gideceğim direkt sms ile olmuyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün geçişim tamamlandı bayi ile işiniz yok SMS yeter, sonrasında TL yukleyecen. Onu da bim den halletim ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de şu an ttelekom faturalıdayım. Taahhüt 9 Kasım'da bitiyor. Üstteki mesajlarda geçildiği yazılıyor taahhüt bitişinde. Bitince deneyeceğim artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 27 Ekim 2024; 19:16:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Beyler tüm konuyu okudum ama bulamadım ondan soruyorum. Şimdi annemin hat vodafone faturalı onu vodafondayken faturasıza çekip mi geçiş başvurusu yapacağız yoksa direkt türktelekoma geçerken faturasız olarak mı geçeceğiz.
-
Nasıl başvurmak istiyorsan öyle başvur sana kalmış
Hattın Türktelekomda Faturasız olması yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim anlamadığım bir şey var. Turkcell'in kullandığı sistemi neden diğer operatörler kullanmıyor? Çekim gücü konusu için diyorum.
Şimdi, "Tüm Türkiye'de sistemi değiştirmek lazım, maliyet çok fazla vb" açıklamanlar olabilir. Değiştir arkadaşım, gerekiyorsa dünyada değiştir. Kaybettiğin müşteriye değmez mi? Veya kazanacağın müşteriye.
-
Bimlerde telekom için de tl yükleniyor mu yani, en düşük kaç tl var?
Evet, 200tl
Online da aynı miktar var, bu yüzden bime gidilmez
Kardeşimin hattında denedik.
50 gb pakete geçişi onaylamıyor falat 25 gb pakete geçiş yaptık. Bilginize.
-
Teknik bilgi: Frekans yükseldikçe engelleri aşması zorlaşır. Uzun-Orta dalga radyonun her yerden çekmesi, FM radyolarının bölgesel olması gibi. Çünkü engelleri aşamaz.
Bulunduğunuz yerdeki baz istasyonları ve sizin bu istasyonlara uzaklığınız ile ilgili. Turkcell 2g kapsama alanının her yerden çekmesi ilk operatör olmasından dolayı 800 mhz bandını kullanıyor olmasından kaynaklanıyor. Diğer operatörler 2g için 1800-1900 bandını kullanıyor.
İnternet yani 3g ve 4,5g de durum farklı. Tüm operatörlerin kendilerine tahsis edilmiş her frekansta baz istasyonları var.
Alıntıdır:
800 MHz frekansı kapsamada çok iyidir fakat yoğunluk olduğu zaman hızlar yerlerde oluyor.
900 MHz frekansı da kapsamada iyidir fakat oda yoğunlukta ölüyor gibi birşey.
1800 MHz frekansı kapsamada orta seviyededir ve internet hızını yoğunlukta bile bir nebze sağlam verir.
2100 MHz frekansı kapsamada kötüdür. Ama internet hızında çok iyidir.
2600 ise en baba frekansdır fakat kapsaması berbattır. Yakınsanız mükemmel hızlar alırsınız.
Burada daha teknik bilgiler mevcut:
Benim yaşadığım konumda en kötü turkcell çekiyor. Sürekli gidip geliyor. 4,5g 3 diş çektiği halde bazen internette sayfa bile açamıyorum. En iyisi vodafone. Turk telekom da güzel ve sorunsuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 27 Ekim 2024; 23:41:5 >
-
Gitmek için kendimce sebebim vardı. O yüzden yazmadım sadece alternatif olduğu bilinsin diye.
26 sında turkcell faturasızdan türk telekom faturasıza taşıma yaptım, hat 28 inde açıldı.
Önce HOS 25 yazıp 5555 e gönderdim,
Sonra KAYIT HOS 25 yazıp 5555 e gönderdim,
En son bankadan 200₺ yükledim paket sorunsuz tanımlandı. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 28 Ekim 2024; 10:29:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bayiden faturasıza numara taşıma yapınca herhangi ilk sms ne zaman gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ertesi gün gelir evrakta eksiklik vs olmazsa
sabah başvuru yapmıştım biraz önce geldi eyvallah hocam
edit: bu arada 200 küsür ₺ tkü borcu var turkcell’den tt’ye geçince ödeyecektim bu durum numara taşımaya engel olur mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 28 Ekim 2024; 16:28:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X