Bildirim
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçen ay hattımı faturasıza taşımış mesajla hoş 25 e kaydolmustum 1 ay geçti tl yuklememiştim paket iptal olmuş bugün sms atıp yeniden kaydolayım dedim yeniden kaydoldu anlaşılan yeniden alınabiliyor paket.
-
Faturasızdan Faturalı hatta geçiş yapıldığında Fatura kesim tarihi ayın 26. günü olduğundan Faturalıya geçişinizi ayın 26 sından sonra yapmanız sizin yararınıza olacaktır . -
26 Sı yarar değil zarar olur .Yanlış bilgi vermeyin derim
-
sizin konudan alıntı yapmıştım aslında...
-
27 sinde geçmesi lazım
ben yanlış anlamışım son yazılanı
-
26 sından sonra yazmışım işte:D:D daha doğrusu yazmışsınız:D:D
-
Bende bugun musteri hizmetlerini arayarak ideal prime 35 tarifesine geçtim. 28 kasimda gecmistim telekom faturasiza. Gecmeyi dusunen arkadaslar varsa yil bitmeden degerlendirsin. -
Faturasıza hiçbir bayiden geçemedim sırrı nedir faturalıya kabul ediyorlar ama faturasıza geçişimiz yok diyorlar.
-
1 ay faturasızda kalma şartı mı var acaba
-
Online taşıma yapın, en kolayı o şekilde. -
Evet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X