Şimdi Ara

Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
36
Favori
34.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sağolun..

• Annemin ve babamın hattı Vestelcell' de idi. Otomatik Türk Telekom' a geçtik. Geçer geçmez de 1 senelik uygun bir tarife ile devam etmiştik. Tarifeler bitti, bir kaç ay uygun fiyattan faturalı devam ettik. Sonra fiyatlar anormal şekilde yükseldi. Böyle olunca Telekom faturasıza geçtik. Hoş geldin 25 tarifesinde 3. ayım 29 aralık' ta dolacak. Online hizmetlerde faturalı için uygun tarife yok. Faturalıya geçiş için Telekom müşteri hizmetlerini arıyorum, bırakın uygunu, normal bir teklif bile çıkmıyor. Sorduğumda sistemde bu şekildeymiş. Sonra arayın diyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Bayi ile geçebileceğim Telekom' da uygun faturalı tarife var mıdır? Son çare operatör mü değiştireyim?

• yaky kullanıcısına yanıt
    hocam turktelekom son çıkan uygun fiyatlı tarifelerini incelemiştim yanlış okumadıysam afişin en altında numara taşıma ve faturasızdan geçenler yazıyordu bir bakın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. @krkmz1666 Hocamın açtığı konunun ilk sayfasında faturasızdan faturalıya geçiş için de olur yazmışlar.

Ben hep ideal kampanyalarını zorladığım için yıldızlı günler kampanyalarına bakmamıştım. Aklıma takılan yıldızlı günler tarifelerine müşteri hizmetleri ile de geçebilmem lazımken sistemde niye gözükmüyor?

• yaky kullanıcısına yanıt

gözükmüyor diyen temsilcinin beceriksizliğinden dolayı, kapatın tekrar arayın ben 5. aramamda geçebildim, diğerleri farklı farklı şeyler söyledi 5.temsilci hiçbir şart şurt belirtmeden faturasızdan yıldızlı günler faturalı tarifesine geçirdi.

• Bir faturalı ve bir faturasız taşıdım. Faturasız hattan BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB yazıp 5555'e SMS atıyorum ancak işleminizi yapamıyoruz hatası alıyorum. Bu kampanya bitti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türk telekoma numarasını faturasıza taşıyıp, taşıması 3 ay dolmadan yıldızlı günler faturalı tarifesini yapan oldu mu? Ben faturalıya geçmek istedim ancak 3 ay faturasız kaldıktan sonra faturalı tarifeye geçebileceğim söylendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt

Faturasızda kalma süresi 1 aydır. Ben faturasıza geçeli 1,5 ay oldu, uygulamada faturalı tarifelere geçiş önerileri çıkmaya başladı.

faturalıdan faturasıza geçersen bir süresi oluyor ama numara taşıma yapınca bekleme olayını hiç duymadım yanlış bilgi olabilir

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizmetleri 90gün beklemem gerektiğini söyledi. Yıldızlı kampanyalara geçemedim.

Bencede beklememem gerekiyor çok saçma ama müşteri hizmetleri 90 gün beklemem gerektiğini söyledi

Bende faturalıdan faturasıza geçtim. 1 ay dolunca tekrar faturalı 40gb sınırsız sosyal medya 320₺ olan tarifeye geçtim. Müş. Hizmetlerime söyleyin faturasız dan geçişin açık olduğunu. Yine yapmazsa kapatıp tekrar arayın işlemi yaptırana kadar. Ben 3. Arama da yaptırabildim.

• digitech kullanıcısına yanıt
    Ben vodafone dan turk telekom faturasıza geçiş yaptım hocam. 1,5 ay oldu. Müşteri hizmetleri 90 gün faturalıya geçemezsin diyor. İşlemide bayiilerden yapabilirsin diyor

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Ben de geçtim ideal prime 35 e. Uygulamada teklif çıktı MH ile uğraşmadan halletik çok şükür. İlk fatura kesimi 27 Aralık çıktı. Güncel fatura 80kusur TL çıktı ama niye bu kadar çıktı çözemedim?

Bir de 25gb dan kullanamadığım 2gb internete acıdım. O değilde içeride 220tl de bakiyem vardı onu inş geri alabiliriz!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 22 Aralık 2024; 16:39:28 >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    hat sahibinin e devleti varsa btk bölümünden alacak kısmına bakın

Ordan baktim ama 0 görünüyor. Geciş daha yeni olduğu icin olabilir mi?

ben yanlış anladım galiba operatör değiştirmediniz sanırım

fatura çıkınca düşerler genelde

Yok operatör değişmedi. Faturasızdan faturaliya geçiş oldu

Faturadan düşüyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam ideal prime 35 e ne kadara geçtiniz acaba?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.