dün de bana telekom bayisi online taşıma başvurusunda kurye ücreti 120 tl alınıyor diye bilgi vermişti. |
Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (9. sayfa)
-
-
Faturasıza webden nasıl taşıma yapıyoruz hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu ana kadar bana yansıyan herhangi bir ücret yok. çağrı merkezi arama yaptığında da herhangi bir ücretten bahsetmedi.
-
buradan yapılıyor
-
peki hocam faturasiz e-sim olarak da basrulabiliyor mu?
Başka operatörden online taşıdık. 12 x 10 tl online taşıma bedeli alıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgim yok
-
Totalde kaç gün sürdü hocam başvuru ve açılması?
hoşgeldin 25 gb paketini tl yüklemeden kredi kartından direkt olarak alma imkanı var mı?
-
7 gün
-
Turkcell den Türk Telekom faturasıza geçeceğim internetten geçişte 120 lira alınıyor mu şimdi kesin
Ben faturasıza geçeceğim 120₺ nasıl alacaklar anlamadım…
Telsiz ücretini nasıl alıyorlarsa
var..
bayiden, kartla direk paket ücretini ödeyebiliyorsunuz..
-
Eşimin hattını da Turkcell'den taşıdık, bu sabah hat açıldı. Önce HOS 25 yazıp 5555'e gönderdim, mesaj geldikten sonra KAYIT HOS 25 yazıp 5555 e gönderdim. Sonrasında 200-TL yükleme yaptım, otomatik parayı çekti ve paket tanımlandı.
Ben ilk yüklemeyi bayiden yapmıştım, şartlarda belirtildiği gibi ama buradaki arkadaşların aktarımı ile SMS ile de paket tanımlandı ve aldık.
-
Müşteri hizmetleri ile görüştüm;
Online esim taşıma yapılmıyor,
Faturasız online numara taşıma ücretsiz,
Faturalı online numara taşıma 120₺, 10x12₺ faturaya yansıyor.
-
teşekkürler hocam
buna ek olarak, faturasız online taşımada 120 tl'lik ücret, tl yüklemesi yapıldığında bakiyeden düşer demişti bana bayi.
-
Konuştuğum temsilci bayağı bilgili gibiydi, bayilerin durumu ortada söylenen 10 cümlenin 9'u yalan 1'i şüpheli:)
-
orası öyle hocam. ben de ya doğru söylemişse diye paylaşayım dedim :) birinden bakiyeden düştüğü ana kadar şüpheli kalacak :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X