Şimdi Ara

Türk Telekom Faturasız Hoşgeldin 25-50-75 GB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
39
Favori
28.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu paketler zaten yeni hat alımına verilen paketler .

Sistemden kaynaklı alınıyor yada bilerek böyle yaptılar .

Muhtemelen ilk görüştüğü kişi sonradan görüştüğü kişinin tanıdığı ondan öyle demiştir .

• Selamlar,

1 yıldır faturalı hat kullanıyordum. Az önce faturasız hatta geçiş yaptım. Sonrasında

HOS 25 yazıp 5555 e sms gönderdim,

Onay için tekrar KAYIT HOS 25 yazıp 5555 e göndermemi istedi. Paket bilgileri mesajı geldikten sonra TL yükledim ve paket hattıma tanımlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilcrs kullanıcısına yanıt
    Ben de vestelcell'den faturasıza geçtim geçen ay sonu, denedim bu paketi şöyle bir sms gelmişti:
    Degerli musterimiz, Hos Geldin 25GB paketinden son 60 gun icinde yeni aktivasyon ile gelen musterilerimiz faydalanabilmektedir.

Az önce tekrar yazdım onay sms gelince çok şaşırdım. Tl henüz yüklemedim, siz nereden kaç tl yüklediniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1 yıldır Telekom faturalıdaydınız değil mi? Sonra yine Telekom faturasıza geçtiniz?

• kullanıcıadam K kullanıcısına yanıt
    Ben sms ile başvuru yaptım onay msjı geldi bakiye yüklenince tanımlanacak. Bayiiye gitsem tl yüklemeden benden de sizin gibi sadece paket ücretini kart ile çekebilirler mi acaba?

• Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

Uygulama içinden 200 TL yükledim

• Bar_Fedaisi kullanıcısına yanıt

Evet 1 yıldır Türk Telekom Prime faturalı hat kullanıcısıydım, taahhüt süremin bugün son günüydü, Taahhütsüz fiyat ile cezalı ödemek yerine faturasıza geçiş yaparak (80 TL geçiş ücreti yansıttılar) hattı başka operatöre taşımayı planlıyordum. Konuyu görüp denediğimde oldu.

• Bende aynı yöntem ile yapmayı başardım. Bugün taahhütün son günüydü. Müşteri temsilcisini arayıp 80 liraya faturasıza geçtim. Hos 25 yazıp 5555 e mesaj attım. Onay mesajı gelince 200 lira yükleyip kayıt hos 25 yazdım. Toplamda 15 dakikada tüm geçiş ve tanımlama halloldu.
    Bilgilendiren arkadaşlara teşekkürler

Bugün ben de faturalıdan 25 lik faturasız pakete geçiş yaptım. Teşekkür ederim bilgi için.

• vodafone dan geçiş yapan oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanmadığım bir hat vardı türk telekom.2 3 ay önce faturalıdan faturasıza geçirmiştim. Öyle duruyordu boşta. Bu paketi deneyim dedim sorunsuz oldu

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

Vodafone den geçiş yapınca farklı mı oluyor ?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yeni müşteri oluyorsun yararlanan varmi diye sordum bende deneyeceğim oluyorsa

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

Yeni Müşteri olmana gerek yok

Zaten konuda da yazmıştım

TürkTelekom Faturalıdan Faturasıza geçiş

Diğer operatörlerden Türktelekom Faturasıza gelip 25 Gb Lık paketi alabilirsiniz 

Pos cihazı gibi ellerindeki terminalden numarayı girdi, evet paketi yapabiliriz dedi temassız alışveriş yapar gibi kartı cihaza tuttum hatta TL yüklemeden paket ücretini alıp paket hatta tanımlandı.

200 TL altı yüklemenin yolu ise yakınlarınızda illaki telekom kullanıcısı vardır. Onlardan işlem başına 7,99 TL karşılığında TL transferi (Lira Paylaş) yapmak olabilir. TL transfer ayrıntılarına bakarak yapabilirsiniz.

• Evet arkadaşlar 2 yıldan uzun süredir kullandığım hatlarımı önce faturasıza sonra da Hosgeldin 25 GB paketine geçirdim. Vestelcell den geçiş yaptığım için taahhütsüz kullanıyordum 4-5 aydır. Cayma bedeli çıkmadı. Sadece yıl sonuna kadar telsiz kullanım ücretini, 80 TL faturasız hatta geçme içşn aldıkları bedel ile hatların gün bazında kullanım tutarları son faturaya eklenecekmiş. Faturasıza geçtikten sonra telefonu yeniden başlattım HOS 25 yazıp 5555 e gönderdim. Cevap mesajı olarak hattınızda bakiye olması durumunda 25 gb 75 dk 250 sms tanımlanacaktır. Dedi hatta onay için ...... yazıyordu ama onaya gerek kalmadan 200 TL yükledim ve hemen paket tanımlandı.

Hat geçişi sonrası TL yüklemeden bayiden doğrudan pos cihazından 115-tl kart ile temassız ödedim ve paket tanımlanmıştı.

• 3 ay boyunca kampanyadan yararlanabilirsiniz diyor. 3 aydan sonra artacak mı acaba. Ya da bu kampanya 3 ay boyunca mı yayında kalacak. Çok muğlak ifade kullanıyorlar

• cepAnkara C kullanıcısına yanıt
    2 defa yenilenecek. Sonra yenilenme olmayacak

• kullanıcıadam K kullanıcısına yanıt
    Pakete Sms ile onay geldiği halde, bayii numaramı yazınca paketi göremiyorum dedi ve ödemeyi alamadı 200tl yüklenmesi gerekiyormuş. Ben de uygulamadan aldım sonra.

Lira paylaşma mantıksız bu paket için şöyle ki:
    Tek seferde 100 tl ye kadar gönderilebiliyor,masrafı 11 tl. 15 tl daha lazım + 8 tl masraf yine. Gönderim miktarı arttıkça masrafı da artıyor 19tl ye çıkıyor. Hem isteyebileceğim tt kullananı da yoktu.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.