Bildirim
99 XSARA 1.8İ YARIN ALICAM VAZGEÇMEM İÇİN NEDEN VARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
aracın linki, fiyatı, kaza ve masraf durumunu belirtirseniz daha net cevp bulursunuz -
benzin ile kullanırsanız şehir içi 12 litreden aşşağı yakmaz aracın temizlik durumu boya değişen olup olmadığını ve kaça alacağınızı söylemeden bir şey söylemek zor azizim .... -
http://www.sahibinden.com/citroen_xsara_otomatik_sirali_sistem_lpg_li_orjinalWQQaXQQ9677488WQQpXQQdisplayitem araç bu arkadaşlar sadece yakıtı nasıl olur onu merak etidoyrum nası yakar ....1.8die gözümü korkutuyoılar ama gaz var.. arabada:S??bi yardımcı olun... -
tüple 1.8 motorla şehir içi 210 ykr den alta düşemezsin. yeterliyse senin için uygundur. -
yakıtı bilmem ama 2.eli zayıf -
alırsam kullancam satmak için değil kardeşimde.. kadir kardeşşş 210 demiş 210 az yakıt demek bi araba için sanırsam o sebepten alacağım bu arabayı...karar verdimm.. -
neden bu araç onu anlayamadım
yani fiyatı da o kadar az deil
km si yaşına göre normal
ama 3-4 daha verip çok daha temiz ve gerektiğinde elden çıkarılabilecek bir araç almanız bence daha uygun olur
yine de kaarar sizin tabi
hayırlısı olsun... -
tanıdık galeri artı bide senet yapacak nakitim hiç yok ....ne yapayım şaşırdım arabada full olduğundan ....:S -
arkadaşlarında bahsettiği gibi ikinci eli zayıf yedek parçası pahallı tüp olduğu için yakıt konusunda yorum yapmıyorum yoksa dediğim gibi 100 km de 12 litre civarı yakar yinede şartlarınız buna elveriyorsa hayırlı olsun azzim :) -
araç otomatikmiş
iyi baktır araca.. şanzımanda falan sorun çıkarırsa cebinden birkaç bin YTL daha gider -
Noldu acaba.. -
cumartesi ye kaldı cumartsi galeriye gidip şanzımanına filan baktırcam arabayı servise götürüp....tek endişem yakıt derdim olurmu gazlı olması bu problemi kaldırıyormu ortadan avcaba hakatten bu araba için.. -
Piyasası hiç yok,gerçi araç full ama yarın satayım desen 10'a zor gider. -
lpg ile kullanırsan yakıt sorun olmaz ama satman gerekirse çok zarar edersin bilgine .... -
mersindeysen dod da opat ta 1.4 dizel var var 35000 km de 14750 fiyat istiyorlar bugun arabayı gördüm çok tozluydu çizik vs göremedim ama abs yoktu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X