Şimdi Ara

999 TL Sony WH-XB900N Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık, Mavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Parası olan düşünmesin harika kulaklık. Kasım-Aralık civarı 15 dakikalık 800 liraya düşmüştü, prime day ve kara cumada da 900 liraya düşmüştü ama 2021 başladığından beri 999 a düşürüyolar minimum olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır uygun fiyatlı bir kulaklık arıyordum. bu modeli bulmuştum ama internette pek incelemesini bulamadım genelde XM serisi var onlarında fiyatları 2500-3000 TL arasında.

Alımı yaptım bakalım umarım pişman olmam

Not: internette yorumlara bakarak anker q10 modelini almıştım geldiği gibi gönderdim hem malzeme kalitesi çok kötü hem de bluetooth bağlantı sorunları yaşıyordu kopuyordu sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: ucel

Uzun zamandır uygun fiyatlı bir kulaklık arıyordum. bu modeli bulmuştum ama internette pek incelemesini bulamadım genelde XM serisi var onlarında fiyatları 2500-3000 TL arasında.

Alımı yaptım bakalım umarım pişman olmam

Not: internette yorumlara bakarak anker q10 modelini almıştım geldiği gibi gönderdim hem malzeme kalitesi çok kötü hem de bluetooth bağlantı sorunları yaşıyordu kopuyordu sürekli

Hocam size zahmet olmazsa eğer ürün alım sonrası yorum yapar mısınız, benim için önemli :) nedeni şu ben durmadan müzik dinleyen biriyim ve anker life q10 u beğendim ben acıkcası. evde 5 adet bu tarzda kulaklık var ama birazcık hastalık var bende :) siz eğer life q10 u beğenmedi iseniz kıstasınız cok daha üst seviyededir bu yüzden :)

Ayrıca konu için teşekkürler Cohannan reyiiis seni böyle arada yeniden görmek beni heyecanlandırıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrdag

Hocam size zahmet olmazsa eğer ürün alım sonrası yorum yapar mısınız, benim için önemli :) nedeni şu ben durmadan müzik dinleyen biriyim ve anker life q10 u beğendim ben acıkcası. evde 5 adet bu tarzda kulaklık var ama birazcık hastalık var bende :) siz eğer life q10 u beğenmedi iseniz kıstasınız cok daha üst seviyededir bu yüzden :)

Ayrıca konu için teşekkürler Cohannan reyiiis seni böyle arada yeniden görmek beni heyecanlandırıyor :)

Alıntıları Göster

Daha önce çok Kulaklık kullanmadım ama daha önce uzun süre kullandığım cihaz Samsung Level Over Kullanıyordum. ismi sanırım Samsung Level Over AG900 değişmiş.

O kulaklıktan genel olarak memnundum.

Ankere gelincede kablo baglayıp deneyemedim cihazı ama bluetooth ile bagladım ses seviyesi hem az hemde genel ses kalitesi kötüydü ve bluetooth baglantılarda kopma yaşıyordu( Pc de ve iphone'dada bağlantı sorunu yaşadım) 15 dk da geri toplayıp iade ettim kullaklığı.

Ben Genel Amaçlı kullanıcağım için kulaklık biraz önemli, daha çok müzik dinlemek ve TV imde bluetooth var film izlerken kullanmak birde PC başında Oyun oynar iken kullanıcam. Yoksa oyun için ayrı kulaklık müzik için ayrı kulaklık almak istemedim hem masraf hemde bir sürü kulaklıkta olsun istemiyorum.

1-2 Gün içinde elimde olur gördüklerimi paylaşırım tabiki sizinlede.

• Çok iyi olur hocam ben kırmızı anker almıştım ve gerçekten ses kalitesini beğenmiştim ama sanırım siyah ve morda sorun varmış. Ben de yorumunuza göre satın alacağım efendim. Teşekkür ederim ilginize

• 1000 Liralık kulaklığı, Anker in 300 Liralık kulaklığı (Q10) ile karşılaştırmak mantıklı değil. Q30 ile karşılaştırın..
    Bluetooth sürümü, 4.2. Aynı anda 2 Cihaz bağlanamaz. Vs vs
    Q30 kullanıyorum 1 Haftadan beri. Çok memnunum. Ne Laptop ta, ne TV de ne telefonda ne de apple tv 4k da bir sorun, kopma vs görmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 25 Mart 2021; 10:38:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtkrdag

Çok iyi olur hocam ben kırmızı anker almıştım ve gerçekten ses kalitesini beğenmiştim ama sanırım siyah ve morda sorun varmış. Ben de yorumunuza göre satın alacağım efendim. Teşekkür ederim ilginize

Ben siyahını almıştım belki de ondan problem çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

1000 Liralık kulaklığı, Anker in 300 Liralık kulaklığı (Q10) ile karşılaştırmak mantıklı değil. Q30 ile karşılaştırın..
    Q30 kullanıyorum 1 Haftadan beri. Çok memnunum. Ne Laptop ta, ne TV de ne telefonda ne de apple tv 4k da bir sorun, kopma vs görmedim...

Ben incelemelerde 1000 liralık kulaklık gibi olduğunu söyledikleri için denemek istemiştim ama bu bağlantı sorunlarından dolayı detaylı inceleme şansım olmadı.

• 1000 tl olsaydı alamazdım

• Evet hocam olabilir ya kırmızı olanı haricî ile cok kullanıcı hatası duydum. Kırmızı olan cpl iyiydi yahu ben yüksek bpmli müzikler dinleyen biriyim baya iyiydi hatta aktif gürültü engelleme durumu da vardı. Ucuza düşerse eğer kırmızıyı yeniden düşünün derim ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

1000 Liralık kulaklığı, Anker in 300 Liralık kulaklığı (Q10) ile karşılaştırmak mantıklı değil. Q30 ile karşılaştırın..

Burak Solt yaptigi Q30 incelemesinde ses kalitesi olarak Q10 ile cok yakin olduğunu söylemişti. Ben Q10 kullanıyorum, cok memnunum ama Q30 hic kullanmadım bilmiyorum o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Burak Solt yaptigi Q30 incelemesinde ses kalitesi olarak Q10 ile cok yakin olduğunu söylemişti. Ben Q10 kullanıyorum, cok memnunum ama Q30 hic kullanmadım bilmiyorum o yüzden

Alıntıları Göster

Bende Burak ın incelemesinden sonra almaya karar vermiştim hatta Q20 yi beğenmemişti Q10 daha iyi demişti, Bende Bass sesleri sevdiğim için Q10 denemek istedim ama olmadı maalesef:)

900N da olmazsa tek seçenek Sony XM3 yada XM4 Gibi görünüyor :)

• Renkler arasında neden bu kadar uçuk fark var acaba

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

diğerininin promosyonlu stoğu bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ucel

Bende Burak ın incelemesinden sonra almaya karar vermiştim hatta Q20 yi beğenmemişti Q10 daha iyi demişti, Bende Bass sesleri sevdiğim için Q10 denemek istedim ama olmadı maalesef:)

900N da olmazsa tek seçenek Sony XM3 yada XM4 Gibi görünüyor :)

Alıntıları Göster

Wh 910n bakabilirsiniz, xm3'e yakin performansi var. Anc arasinda fark var xm3 daha iyi kesiyor ancak ses kalitesi o kadar farklı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Wh 910n bakabilirsiniz, xm3'e yakin performansi var. Anc arasinda fark var xm3 daha iyi kesiyor ancak ses kalitesi o kadar farklı değil

Alıntıları Göster

WH-910N sanki N900 ün güncellenmiş hali biraz Aktif gürültü olayını geliştirmişler birde Bluetooth 5.0 a geçmişler.

• Satın aldım umarım memnun kalırım. Çok fazla anlamam bas tiz falan. Sizin tavsiyenize güveniyorum dh ahalisi. Teşekkürler.

• İhtiyacım var mı bilmiyorum ama aldım bende. Yarın iletilecekmiş, amirime sordum alırken hak ettin şımart kendini azıcık dedi kanıma girdi :)

• 1 haftadır fiyatı bu ama alan yok çünkü bu kadar para verip bt 4.1 kulaklık almak istemiyor insanlar. (Gerçi buraya yazılınca bu akşam biter stok :) onun dışında güzel kulaklık

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.