amazon HP 15 Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD IPS, Intel Core i5-1235U, 8 GB Ram, 256 GB SSD, FreeDOS, Doğal Gümüş, 6Y800EA https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDXTQYSHBu fiyata 12. nesil i5 işlemci bana çok sıcak geldi. |
9999 TL HP 15 Dizüstü Bilgisayar, 15.6'' FHD IPS, Intel Core i5-1235U, 8 GB Ram, 256 GB SSD
-
-
1) HP nin bu modelinde ısınma şikayetleri vardı ve fan sesi yüksekti. Yorumlarda görmüştüm.
2) 12. Nesil olduğu için Windows 10 kullanacaklar ise driver sorunu yaşar ona göre alsın. Hibrit CPU olduğu için tam verim Windows 11 ile alınabilir.
3) Vatanbilgisayar da bu modeldi sanırım incelemiştim tuşlarının kalitesi çok kötü gelmişti. Devamlı elinin altında olacaklar önce bir incelesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 20 Aralık 2022; 21:16:53 > -
Bu kasanın 11. Nesil cihazını arkadaşıma aldım. Windows 10 kurdum ve cihazın bütün driverlarını kendi üretici sayfasından sorunsuz indirdim. Günlük kullanımda ısınma vs sorunu yaşamadım. Evet kasa olarak aleminyum premium bir muhabbeti yok. F/p olarak güzel cihazdır.
Kendi deneyimim ise i3 modelinin siyah kasasını aldım ve arızalı çıkınca amazona iade ettim. 3499₺ fiyata almıştım. Şimdi keşke değişim için gönderseydim diyorum 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş laptopu olarak 10 nesil versiyonu var ısınmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yazdıklarının sadece " Evet kasa olarak aleminyum premium bir muhabbeti yok. F/p olarak güzel cihazdır." kısmı bana cevap olabilir :) ben 12. nesilden bahsediyorum. Sizin 11 nesil ile yaşadığınız aşk dolu install olaylarıyla bunun alakası yok.
-
Geçen cuma teslim edildi amazondan aldım bu makinayı. Ofisteki kurumsal yazılımlarla uyumluluğu için win 10 kurdum kendi sitesindeki win 11 driverlarını yükledim. şimdilik bir sıkıntı oluşturmadı ofis kullanımında bilgilendirme yapmak istedim.
-
Özelliklerine göre güzel fiyatı var.Emsali markalar 13-14 den aşağı fiyat çekmiyor bu özelliklere ki birçoğunda 12.nesil işlemci yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X