Şimdi Ara

9999 TL Oneplus 8 Pro Tr garantili (Hepsiburada) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
6.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu çinli telefoncuların işi kurbağayı suya atıp yavaş yavaş ısıtmaya benzedi . 200 dolarlarda başladı hepsi 50 50 koya koya nerelere geldiler . Hissettirmeden çaktırmadan .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Türkiyede satışta olan en iyi telefon bence. 10.000 giriş fiyatı beklediğimden daha iyi. İmei atılmış 8 prolar bile 6400 lira. Türkiyedeki yüzde 97 oranındaki vergiyi düşünürsek; ben android seviyorum, param var ve aldığım telefonu 4-5 sene kullanırım diyen biri için en mantıklı seçim. iPhone 11'le kıyaslamamak lazım bu telefon bayağı dolu, donanımlı cihaz. Android 13'ü de alacaktır. 11 pro max'ın tek mantıklı rakibi bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hertelefonu alan geri satacak gibi yorumlarda var şahsen hiç satmadım bu cihaz güzel bir hafıza kartı olmaması kafama takıldı başka pek bir eksik göremedim
  • Bir malı kullanmadan o mal hakkında yorum yapan tipler genelde kedi ciğer ilişkisi içindeki insanlardır.
    Bir telefona 10 bin lira verilir mi mevzusu da kimseye kalmamış. Parası olan alır. Almayan da bakar sadece.
    Kimsenin yorum yapmaya hakkı yok.
    Yorum yapacaksan başka ülkede 800 Euro civarına satılan malın bu ülkede neden 10 bin liralara satıldığı konusunda yorum yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidden ya huawei ya one plus alicaksin.

• Arkasındaki firma kim? Güvenilir mi? Neden sadece HB'de satılıyor?
    Aynı grubun markası olan Oppo'ya soruyorlar, bizim OnePlus'ın Türkiye'ye gelişinden haberimiz yok yanıtı geliyor.
    Hiçbir şey anlamadım ben bu işten.

• Bu fiyata telefon alan varmıdır, hayret ediyorum doğrusu.
    Ya biz çok fakiriz yada diğer insanlar çok Zengin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bios25

Bu fiyata telefon alan varmıdır, hayret ediyorum doğrusu.
    Ya biz çok fakiriz yada diğer insanlar çok Zengin..
    ) liman sektörüne atıl ticarete yada internet işlerine rahat alırsın
  • Amerika'da falan adam yerine konmayan bir cihaz için İphone parası vermem yazık günah ya HWP,Shiftdelete vs PR firmalarının çalışmalarına kanmayın yazıktır çin malı cihaz Apple kadar fiyat istiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.