|
Bildirim
|
Anlam veremiyorum ben bu fiyatlara telefon nasıl alınıyor. Ben de alabilirim ama elim varmaz. Şayomi note 8 yetiyor her türlü işimi de yapıyorum :)
|
One Plus 3 almıştım yurtdışından hala kullanıyorum parasının hakkını veren bir telefon. Ama artık Türkiye de 2 telefon parası ile bir telefon bize bir telefon devlete gidiyor maalesef
|
3 sene önce Haziran'da android 7 ile satışa çıkan oneplus 5 , bugün Android 10 aldı , sallamayın bir yerlerinizden.
Android de oneplus cihazının arkasında senelerce durur. |
Yüksek fiyatlara iphonedan başka telefon alınmaz. Sebebi iphone un çok daha iyi olması falan değil, değerini koruması. 10k ya alacağın iphone u geri 8 e satarsın one plus u 5 e belki..
|
Zamanında OnePlus 5T'yi 2.500'e almıştım ve hala kullanıyorum 2 ya da 3 senedir. Şu yeni telefonlar Hindistan'daki gibi uygun fiyatlarla girseydi Türkiye'ye alacaktım ama bu fiyatlara yüzüne bile bakılmaz. Maksadım diğer markalarla kıyaslamak değil. Bir telefona 10.000 tl verecek biri değilim sadece.
OnePlus laf edilecek son markadır ama. Kaç yıllık OnePlus 5T daha geçenlerde Android 10 aldı. Telefonlarını bırakmayan bir şirket. |
Ne olursa olsun bir telefona 10k para veren net şuursuzdur. Eğer bir de bu 2 sene sonra daha güncelleme almayacak adı tarihe karışacak 2.el piyasası yok olacak bir android telefon ise daha vahim
|
Bu telefon genel olarak Türkiye'de telefonların pahalı olması sebebiyle pahalı.
Gidip bunun yerine eski nesil s20 alınır ya da ips ekranlı düşük çözünürlüklü ucuz iphone 11 alınır demek saçmalık. Çünkü bu telefon yeni nesil bir telefon ve bir amiral gemisi. Snapdragon 855'li bir telefonla ya da ucuz bir telefonla karşılaştıramazsınız. Bunun dışında OnePlus markasının şu anki konumu en iyi Android ve Snapdragon telefon ve referans cihaz olma durumu. Artık android ve iphone karşılaştırılırken eskiden Samsung'un en iyi cihazı kullanıldığı gibi şu anda OnePlus kullanılmakta. OnePlus artık fiyat performans bir marka ya da amiral katili değildir. OnePlus Android camiasının en prestijli markasıdır. OnePlus çıkardığı telefona net 3 sene destek verir, OnePlus çok az model çıkarır ve buna en iyi donanımları koyar, OnePlus kullanıcı deneyimini çok önemser, OnePlus en stabil yazılımı kullanır ve Iphone'dan dahi akıcı olan tek telefon markasıdır. Ki kardeş markası Oppo bile bunu başarabilmiş değildir. OnePlus 8 pro'da 120Hz ve muhtemelen bulabileceğiniz en iyi ekran, Snapdragon 865 yani en iyi işlemci, en iyi şarj teknolojisi(uzun süredir bu böyle), aynı seviyede kablosuz şarj desteği(yeni geldi), en hızlı ve stabil android işletim sitemi, üst düzey bir malzeme kalitesi var. Kamera, ses gibi multimedya özellikleri ne seviyededir, ne kadar en iyidir bilemeyeceğim ama bir çok konuda en iyi olan bir telefon en pahalı olmaya çalışabilir. Türkiye'deki astronomik rakamlar bizim sorunumuz. Türkiye'de yaşamasam muhtemelen alırdım, alacak olsam kaçak yollardan alırım ya da Find X2 ile bir kıyaslarım çünkü bence tasarımı daha hoş. |
Kim nereye ne para harcayacagini herhalde kendisi bilir, yok 10 bine telefon alinmaz, yok parayi sacmayin gibi basligi tartismaya donusturecek manasiz mesajlar olmaktan oteye gitmiyor
Cihazi ve baska yerlerdeki fiyati tartisabilirsiniz ama birbirinize veya insanlara karisan akil veren tarzi terk etmenizi oneririm |
4 sene önce iphone un yarı fiyatına oneplus 3 almıştım. 3 sene de güncelleme aldı. 4 sene öncenin telefonu olmasına rağmen, 6gb ram , 20w şarj ve 64gb rom var. Bozulmazsa 2 sene daha rahat şekilde götürür. Bi telefona da 10bini bırak 5bin bile veremem.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasamayürütmeyargı -- 16 Haziran 2020; 20:43:40 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 16 Haziran 2020; 20:51:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Haziran 2020; 20:55:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 16 Haziran 2020; 21:18:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |