quote:Orijinalden alıntı: Impavidekatılıyorum quote:Orjinalden alıntı: Aresian Güzel oyun Alıntıları Göster verildi
quote:Orijinalden alıntı: SWeaRverildiAlıntıları Göster Olabilir. Bu güzel olmasını engellemez! quote:Orjinalden alıntı: SWeaR verildi
quote:Orijinalden alıntı: FatihOlabilir. Bu güzel olmasını engellemez! quote:Orjinalden alıntı: SWeaR verildi Alıntıları Göster verilmiş olabilir ama yinede saol güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: BlaCk LuStErverilmiş olabilir ama yinede saol güzelmişAlıntıları Göster tşk güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: bonobopanzersaool daha once verilmişti ama güzelll oyunGüzele benziyor oynayalım bakalım.
quote:Orijinalden alıntı: SH4K3RGüzele benziyor oynayalım bakalım.Alıntıları Göster Gzel oyun 2310 yaptım
quote:Orijinalden alıntı: Jungle Boogieoff 4. bölümü geçemiyomAlıntıları Göster Güzelmiş.Dediğin kadar var mı tartışılır tabii ama yine de güzel..
quote:Orijinalden alıntı: wIzI_Güzelmiş.Dediğin kadar var mı tartışılır tabii ama yine de güzel..Alıntıları Göster ilk bolumde kaldım yaw, uyumam lazım
quote:Orijinalden alıntı: yildir6. bölümde yattım ilk 3 gücü açtım amaAlıntıları Göster bölüm 9da yattım ilk 3 atak açılı