Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfve
    quote:

Orijinalden alıntı: tcmb
    Bir sorum olacak; az önce izlediğim bir filmde görüntü ile ses senkronizasyonu yoktu. Bilgisayarda bunu yapabiliyorum, bu cihazla yapabilir miyim?

bu benimde çok istediğim bir özellik.
    Ancak piyasada sadece Dune yapabiliyor diye biliyorum.

Başka yapabilen varsa bende öğrenmek isterim açıkçası

EG R1 ile yapabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

quote:

Orijinalden alıntı: rfve
    quote:

Orijinalden alıntı: tcmb
    Bir sorum olacak; az önce izlediğim bir filmde görüntü ile ses senkronizasyonu yoktu. Bilgisayarda bunu yapabiliyorum, bu cihazla yapabilir miyim?

bu benimde çok istediğim bir özellik.
    Ancak piyasada sadece Dune yapabiliyor diye biliyorum.

Başka yapabilen varsa bende öğrenmek isterim açıkçası

EG R1 ile yapabiliyorum.

r1 de 3in1 yazılımını mı kullanıyorsun..?
    birde nasıl ayaptığını öğrenebilirmiyim acaba .?

altyazı ayar gibi menüsümü var.?

• Altyazı senkronizasyonu olabilir ancak ses senkronizasyonu yapılabileceğini sanmıyorum.
    Ancak böyle birşey yapılabiliniyorsa da paylaşırsanız herkez için çok yararlı olur.
  • Electroworld kampanya yapmış , 99 lire
  • Herkese selam,

Bugün EW den 99 TL ye aldım şu an izliyorum ilk izlenimim olumlu. Şimdiye kadar PS3 de film izlediğim için elimde ööle çılgın mkv ler yok . PS3 deki altyazı gömme olayından bıktığım için ve kolay taşınabilir bir cihaz olduğu için bu fiyata kaçırmayayım dedim. Gerçekten fiyat/kalite oranı çok iyi. Sınırlı sayıdaki mkv filmlerimde hiç bir sorun görmedim. Küçük olması da cazip geldi. Kampanya Pazarar kadar devam ediyormuş, tereddütte olanlar düşünmeden gidin alın.

Bu arada bu forumda önceki sayfalarda okuduğum "cihazın açılışta loading kısmında takılı kalması" sorununu EW deki arkadaşa sordum, o da Egretten bir elemaını gelip tüm cihazları kontrol ettiğini sorunlu çıkan bir kaç taneyi götürdüklerini söyledi . Doğrudur değildir bilemem.

Son olarak bende de mute tuşu çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CINAR66

Herkese selam,

Bugün EW den 99 TL ye aldım şu an izliyorum ilk izlenimim olumlu. Şimdiye kadar PS3 de film izlediğim için elimde ööle çılgın mkv ler yok . PS3 deki altyazı gömme olayından bıktığım için ve kolay taşınabilir bir cihaz olduğu için bu fiyata kaçırmayayım dedim. Gerçekten fiyat/kalite oranı çok iyi. Sınırlı sayıdaki mkv filmlerimde hiç bir sorun görmedim. Küçük olması da cazip geldi. Kampanya Pazarar kadar devam ediyormuş, tereddütte olanlar düşünmeden gidin alın.

Bu arada bu forumda önceki sayfalarda okuduğum "cihazın açılışta loading kısmında takılı kalması" sorununu EW deki arkadaşa sordum, o da Egretten bir elemaını gelip tüm cihazları kontrol ettiğini sorunlu çıkan bir kaç taneyi götürdüklerini söyledi . Doğrudur değildir bilemem.

arkaya doğru bak ne şikayetler var, ben onları okuyunca direk vazgeçtim.

• bende aldım fakat bu update nasıl yapıcaz makineyi yaa=?
  • Bextu ,

Ben hiç bir zaman çalışan cihaza dokunmam :) Çalışıyorsa versiyon yükseltmeye gerek yok. :)
    Ben de Pentax K-x kullanıyorum güzel makinedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan

quote:

Herkese selam,

peki ne aldın? dark mı?
    darkı tavsiye edersin sen şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 24 Haziran 2011; 9:28:16 >

• Mute ve Repeat tuşuhttp://netload.in/dateitWIOOndlcF/R6B_1.0.1.11.rar.htm yazılımı ile çalışır hale geldi.
    Rahatlıkla bu yazılımı indirip kurabilirsiniz.
    Ayrıca bir çok mağza elindeki "loading" ekranından kalan cihazları bize gönderdi ve sorunlar düzeltildi.
    Tabi yazılım ile bazı ilaveler gelince ( altyazı kayıt , performans artışı vb.. ) daha da iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bextu

bende aldım fakat bu update nasıl yapıcaz makineyi yaa=?

Alttaki yazılımı indir ve içerisindeki img uzantılı dosyayı flasdiskin kök ( ana ) sürücüsüne at ve flashdiski cihaza bağla.
    Daha sonra ayarlardan yazılım yükseltme => usb yazılım yükseltme seçeneğinden kurabilirsin.
  • quote:

quote:

Herkese selam,

Şu şikayetleri anlat ta bizde bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Haziran 2011; 10:40:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

quote:

Herkese selam,

Şu şikayetleri anlat ta bizde bilelim

Allah sanada göz vermiş beyin vermiş kullan, senin gözüne soksam nalıncı keseri olduğun için göremezsin, birde bu ülkenin % 99müslüman derler ama çıkar olunca işin içinde ne din kalır ne iman.

• En iyisi sen git dark topiclerinde insanları orada kandırmaya devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Haziran 2011; 13:04:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enterge

quote:

quote:

Herkese selam,

peki ne aldın? dark mı?
    darkı tavsiye edersin sen şimdi.

ben sizi gibi bir marka yalakası değilim, hangisi iyi ise onu alırım hiç bir şey umurumda olmaz panpişkom.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bextu

bende aldım fakat bu update nasıl yapıcaz makineyi yaa=?

Alttaki yazılımı indir ve içerisindeki img uzantılı dosyayı flasdiskin kök ( ana ) sürücüsüne at ve flashdiski cihaza bağla.
    Daha sonra ayarlardan yazılım yükseltme => usb yazılım yükseltme seçeneğinden kurabilirsin.

teşekkürler
  • İnsan gibi sordum , şu şikayetleri anlatta bizde bilelim ?
    Gökdoğan , kalabalık ediyorsun ve gerçekten destek isteyen insanların hakkını abuk subuk yorumlarınla engelliyorsun.
    Bu arada kullandığın dil ve o birbirinden gereksiz virgüllerle , önceki farklı nicklerle kullandığın yorumlar birebir aynı.
    Anlamamak için kör olmak gerekiyor.
    Egreat R6B ucuzu fiyatı , performansı ve yeni teknoloji olması sebebiyle bazılarının tekerine taş koydu.
    Onlarda buraya gelip çamur atmaya devam ediyorlar.
    Madem arkaya doğru bak demişsin , haklısın arkaya doğru bak da yöneticilerin seni farklı adlarda kaç defa böyle forumdan uzaklaştırdıklarını görürsün.
    Ama sen durma , devam et

Ne demişler , reklamın iyisi kötüsü olmaz
  • quote:

İnsan gibi sordum , şu şikayetleri anlatta bizde bilelim ?
    Gökdoğan , kalabalık ediyorsun ve gerçekten destek isteyen insanların hakkını abuk subuk yorumlarınla engelliyorsun.
    Bu arada kullandığın dil ve o birbirinden gereksiz virgüllerle , önceki farklı nicklerle kullandığın yorumlar birebir aynı.
    Anlamamak için kör olmak gerekiyor.
    Egreat R6B ucuzu fiyatı , performansı ve yeni teknoloji olması sebebiyle bazılarının tekerine taş koydu.
    Onlarda buraya gelip çamur atmaya devam ediyorlar.
    Madem arkaya doğru bak demişsin , haklısın arkaya doğru bak da yöneticilerin seni farklı adlarda kaç defa böyle forumdan uzaklaştırdıklarını görürsün.
    Ama sen durma , devam et

Ne demişler , reklamın iyisi kötüsü olmaz

sen insan gibi sormazsın sen sadece insanları yaftalarsın çünkü avantan azalacak korkusuna kapılırsın, Allah kimseyi paraya tapar hale getirmesin,

biri doğru yazsa hemen sen hangi firmanın elermanısına sııgırsın başkada bir kelime dagarcıgınız yok, ee 80 sonrası eğitim mağdurları 3-5 kelime ile hayatı kotarmaya çalışan ergencikler,

Bir müslüman evladına çıksın benin sattıgım bu cihazda bu hatalar var desin,

kıvırma yukarda yazdım sen demedin mi 99 tl lik cihaza 1000 tl lik destek istiyorsunuz diyen senmisin değilmisin, yani bu cihazı alanlara ne kadar ekmek o kaaa köfte diyorsun yani, hadi arkadaş Allah insanı para hırsına düşürmesin, birinizde çıkın yogurdum ekşi diyin be.

bana yazma daha çok batıyorsun, söyleyecek sözün yoksa susda adam sasınlar mı idi o söz müslümanım çatal karam.

• Önceki mesajımda dediğim gibi , yazım hataların bile aynı.
    Artık sizi ezberledim.
    Gökdoğan , bozuk plak gibi hep aynı şeyler anlatıyorsun.

Neymiş bu cihazdaki hatalar söyle de bilelim ?
    Kaçtır soruyorum , neden söylemiyorsun ?
    Geçen de birtanesini böyle sıkıştırınca , dayanamadı ve en sonunda sözleşmeyi çıkardı ve foruma uplad etti.
    Ruh ikizin olmasın
    Zaten sizin gibi edepsiz ve iki yüzlü insanlar yüzünden artık forumlarda bilgi paylaşımını ve yardımlaşmayı da bırakıyorum.
    Bundan sonra cihazla alakalı bilgi istiyenlerwww.hdtech.com.tr adresinden ve 0212 616 42 42 nolu telefondan iletişime geçebilirler.
    Sen ve senin gibiler de burada insanlara yalan söylemeye devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 24 Haziran 2011; 14:47:27 >

• quote:

Önceki mesajımda dediğim gibi , yazım hataların bile aynı.
    Artık sizi ezberledim.
    Gökdoğan , bozuk plak gibi hep aynı şeyler anlatıyorsun.

Neymiş bu cihazdaki hatalar söyle de bilelim ?
    Kaçtır soruyorum , neden söylemiyorsun ?
    Geçen de birtanesini böyle sıkıştırınca , dayanamadı ve en sonunda sözleşmeyi çıkardı ve foruma uplad etti.
    Ruh ikizin olmasın
    Zaten sizin gibi edepsiz ve iki yüzlü insanlar yüzünden artık forumlarda bilgi paylaşımını ve yardımlaşmayı da bırakıyorum.
    Bundan sonra cihazla alakalı bilgi istiyenlerwww.hdtech.com.tr adresinden ve 0212 616 42 42 nolu telefondan iletişime geçebilirler.
    Sen ve senin gibiler de burada insanlara yalan söylemeye devam edebilirsiniz.

dedim ya sen görmüyorsun birde iftiracısın, müslüman iftira atmaz, benim o kagıt çıkarıp koyanla alakam yok siz ancak insana hangi firma dersiniz kelime hazneniz o kadar başkada bir şey diyemezsiniz, yok çünkü kültür o kadar

iki yüzlüde artık ne diyorsanda hepside sensin, kişi kendşinden bilirmiş işi, edepsizlik ahlakınız seviyenizden belli, sıkışınca hakarete vardırıyorsunuz işi.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.