Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada eleştiri yapanlardan biri de benim ama eleştirim cihazın donanımı değil yazılım kısmı ile ilgiliydi ki zaten yukarıdaki
    yazılarda mağazalardan cihazların tek tek kontrol edilip sorunlu olabilecek cihazların toplanıp ana bayiye gönderildiği
    belirtilmiş.Ben sadece eksik gördüğüm yeri belirtip uyarmıştım ama kişilerle ilgili eleştiriden uzak durmaya çalıştım.. Üstelik
    firma çalışanı olmam iddiasına rağmen yine de kırıcı söz söylemekten uzak durdum çünkü @Popcornhour nikli arkadaşın
    iyi niyetli bir satıcı temsilcisi olduğunu yaklaşık bir yıldan takip ettiğim her an yardıma hazır mesajlarından bende bırakdığı
    izlenim sebeb oldu!
    Eleştiri yaparken insafı elden bırakmamak lazım... Zaten mağazalardan tek tek sorunlu olabilecek cihazları toplamak her
    firmanın yapacağı bir şey değil. Bu yüzden egreat markasını temsil eden firmayı ve buradaki @Popcornhour nikli
    arkadaşı takdir ediyorum.
    Ayrıca @Popcornhour nikli arkadaşın yukarıda söylediği "100 tl lik bir cihazla 1000 tl lik bir cihazın desteği aynı olmaz"
    sözünede hak veriyorum. Egreat Eg-R6B iyi bir cihaz olmasına rağmen içine hd takılamaması ve realtek işmecinin
    benim bir çok beklentimi karşılayamaması nedeniyle tercihimi sigma işlemcili bir cihazdan yana kullanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arokh

@Gökdoğan

Burada eleştiri yapanlardan biri de benim ama eleştirim cihazın donanımı değil yazılım kısmı ile ilgiliydi ki zaten yukarıdaki
    yazılarda mağazalardan cihazların tek tek kontrol edilip sorunlu olabilecek cihazların toplanıp ana bayiye gönderildiği
    belirtilmiş.Ben sadece eksik gördüğüm yeri belirtip uyarmıştım ama kişilerle ilgili eleştiriden uzak durmaya çalıştım.. Üstelik
    firma çalışanı olmam iddiasına rağmen yine de kırıcı söz söylemekten uzak durdum çünkü @Popcornhour nikli arkadaşın
    iyi niyetli bir satıcı temsilcisi olduğunu yaklaşık bir yıldan takip ettiğim her an yardıma hazır mesajlarından bende bırakdığı
    izlenim sebeb oldu!
    Eleştiri yaparken insafı elden bırakmamak lazım... Zaten mağazalardan tek tek sorunlu olabilecek cihazları toplamak her
    firmanın yapacağı bir şey değil. Bu yüzden egreat markasını temsil eden firmayı ve buradaki @Popcornhour nikli
    arkadaşı takdir ediyorum.
    Ayrıca @Popcornhour nikli arkadaşın yukarıda söylediği "100 tl lik bir cihazla 1000 tl lik bir cihazın desteği aynı olmaz"
    sözünede hak veriyorum. Egreat Eg-R6B iyi bir cihaz olmasına rağmen içine hd takılamaması ve realtek işmecinin
    benim bir çok beklentimi karşılayamaması nedeniyle tercihimi sigma işlemcili bir cihazdan yana kullanacağım.

iyide arkadaşım bu kişi her eleştirene iftira atıyor yok efendim ben karşı firma elemanı imişim ne işim olur benim karşı firma bu firma ile ben sıradan bir forum okuyanıyım ayıp denilen bir şey var, iki kelime öğrenmiş bunun gibiler ufacık eleştiriye dayanamayıp sen karşı markanın elemanısın yada senin magaza nerde,

kişi kendinden bilirmiş işi, kendi sattıgı mal azalacak diye tutuşuyorlar, bırak Allah insanın gözünü doyursun Türkiyede başka markada satsın ne bu ya hakaret, kendisinin bakın yazdıklarına sıkışınca hakaret, küfürler havada uçuşuyor,
    insan olan hakaret, çamur, iftira etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökdoğan -- 24 Haziran 2011; 19:58:58 >

• merhaba,

ben bu cihazi tuplu tvde kullanmak icin aldim ve bi ucu composit diger ucu scart kablo ile duzgun bir goruntu elde edemedim, bu konuda bir oneriniz olabilir mi?
  • arkadaşlar bişey soracağım.ben bu cihazı aldım ama bir arkadaş dediki 3D film oynatmıyo napıccam şimdi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökdoğan

quote:

Orijinalden alıntı: enterge

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CINAR66

Herkese selam,

Bugün EW den 99 TL ye aldım şu an izliyorum ilk izlenimim olumlu. Şimdiye kadar PS3 de film izlediğim için elimde ööle çılgın mkv ler yok . PS3 deki altyazı gömme olayından bıktığım için ve kolay taşınabilir bir cihaz olduğu için bu fiyata kaçırmayayım dedim. Gerçekten fiyat/kalite oranı çok iyi. Sınırlı sayıdaki mkv filmlerimde hiç bir sorun görmedim. Küçük olması da cazip geldi. Kampanya Pazarar kadar devam ediyormuş, tereddütte olanlar düşünmeden gidin alın.

Bu arada bu forumda önceki sayfalarda okuduğum "cihazın açılışta loading kısmında takılı kalması" sorununu EW deki arkadaşa sordum, o da Egretten bir elemaını gelip tüm cihazları kontrol ettiğini sorunlu çıkan bir kaç taneyi götürdüklerini söyledi . Doğrudur değildir bilemem.

Son olarak bende de mute tuşu çalışmıyor.

arkaya doğru bak ne şikayetler var, ben onları okuyunca direk vazgeçtim.

peki ne aldın? dark mı?
    darkı tavsiye edersin sen şimdi.

ben sizi gibi bir marka yalakası değilim, hangisi iyi ise onu alırım hiç bir şey umurumda olmaz panpişkom.

hangisi iyi peki panpişkom,onu söylesen bize...yardımcı olsan..

lütfennn ama.dark mı yoksa?hııı hadi hadi çıkar ağzındaki baklayı,hadiii dark dimi dark,en iyisi dark dimi?

bize marka yalakası diyene bak dark satıcısı seniiiii..

ule ne adamlar var yaw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Önceki mesajımda dediğim gibi , yazım hataların bile aynı.
    Artık sizi ezberledim.
    Gökdoğan , bozuk plak gibi hep aynı şeyler anlatıyorsun.

Neymiş bu cihazdaki hatalar söyle de bilelim ?
    Kaçtır soruyorum , neden söylemiyorsun ?
    Geçen de birtanesini böyle sıkıştırınca , dayanamadı ve en sonunda sözleşmeyi çıkardı ve foruma uplad etti.
    Ruh ikizin olmasın
    Zaten sizin gibi edepsiz ve iki yüzlü insanlar yüzünden artık forumlarda bilgi paylaşımını ve yardımlaşmayı da bırakıyorum.
    Bundan sonra cihazla alakalı bilgi istiyenlerwww.hdtech.com.tr adresinden ve 0212 616 42 42 nolu telefondan iletişime geçebilirler.
    Sen ve senin gibiler de burada insanlara yalan söylemeye devam edebilirsiniz.

dedim ya sen görmüyorsun birde iftiracısın, müslüman iftira atmaz, benim o kagıt çıkarıp koyanla alakam yok siz ancak insana hangi firma dersiniz kelime hazneniz o kadar başkada bir şey diyemezsiniz, yok çünkü kültür o kadar

iki yüzlüde artık ne diyorsanda hepside sensin, kişi kendşinden bilirmiş işi, edepsizlik ahlakınız seviyenizden belli, sıkışınca hakarete vardırıyorsunuz işi.

Ufff... Amma sıktınız yahu.
    Yok müslüman bilmem ne yapmaz, yok müslüman bilmem ne etmez.
    Siz nesiniz, kimsiniz?

Adamcağız elli milyar kez "ne sorun var?" dedi durdu, neden cevap vermediniz madem?
    Türkçe kullanımı konusunda da bir ilginçsiniz zaten. Bitişik "de/da"lar, saçma sapan virgüller.

Lütfen terkediniz bu ortamı. İnsanları paylaşım yapmaktan soğutuyor, hatta tiksindiriyorsunuz.

Ve siz sevgili popcornhour. Lütfen siz bu insanların ekmeğine bal-kaymak sürmeyiniz.
    Seviyeli ve yardımsever paylaşımlarınızı devam ettiriniz ki bu yabani otlar hedeflerine ulaşamasınlar.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: bextu

arkadaşlar bişey soracağım.ben bu cihazı aldım ama bir arkadaş dediki 3D film oynatmıyo napıccam şimdi ya.

3d film derken..?

analygraph olan yani klasik kırmızı-yeşil mavi-yeşil gözlükle seyredilenleri oynatıyor.

side-by-side olan 3d mkvleri de oynatıyor.

sanırım birtek oynatmazsa orjinal blurya 3d leri oynatmaz.
    Oda bende olmaığı için deneyemiyorum...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CINAR66

Herkese selam,

Bugün EW den 99 TL ye aldım şu an izliyorum ilk izlenimim olumlu. Şimdiye kadar PS3 de film izlediğim için elimde ööle çılgın mkv ler yok . PS3 deki altyazı gömme olayından bıktığım için ve kolay taşınabilir bir cihaz olduğu için bu fiyata kaçırmayayım dedim. Gerçekten fiyat/kalite oranı çok iyi. Sınırlı sayıdaki mkv filmlerimde hiç bir sorun görmedim. Küçük olması da cazip geldi. Kampanya Pazarar kadar devam ediyormuş, tereddütte olanlar düşünmeden gidin alın.

Bu arada bu forumda önceki sayfalarda okuduğum "cihazın açılışta loading kısmında takılı kalması" sorununu EW deki arkadaşa sordum, o da Egretten bir elemaını gelip tüm cihazları kontrol ettiğini sorunlu çıkan bir kaç taneyi götürdüklerini söyledi . Doğrudur değildir bilemem.

Son olarak bende de mute tuşu çalışmıyor.

arkaya doğru bak ne şikayetler var, ben onları okuyunca direk vazgeçtim.

peki ne aldın? dark mı?
    darkı tavsiye edersin sen şimdi.

ben sizi gibi bir marka yalakası değilim, hangisi iyi ise onu alırım hiç bir şey umurumda olmaz panpişkom.

hangisi iyi peki panpişkom,onu söylesen bize...yardımcı olsan..

lütfennn ama.dark mı yoksa?hııı hadi hadi çıkar ağzındaki baklayı,hadiii dark dimi dark,en iyisi dark dimi?

bize marka yalakası diyene bak dark satıcısı seniiiii..

ule ne adamlar var yaw

darkmı satıyon nerede kaça satyon yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

quote:

Artık sizi ezberledim.

Geçen de birtanesini böyle sıkıştırınca , dayanamadı ve en sonunda sözleşmeyi çıkardı ve foruma uplad etti.
    Ruh ikizin olmasın
    Zaten sizin gibi edepsiz ve iki yüzlü insanlar yüzünden artık forumlarda bilgi paylaşımını ve yardımlaşmayı da bırakıyorum.
    Bundan sonra cihazla alakalı bilgi istiyenlerwww.hdtech.com.tr adresinden ve 0212 616 42 42 nolu telefondan iletişime geçebilirler.

dedim ya sen görmüyorsun birde iftiracısın, müslüman iftira atmaz, benim o kagıt çıkarıp koyanla alakam yok siz ancak insana hangi firma dersiniz kelime hazneniz o kadar başkada bir şey diyemezsiniz, yok çünkü kültür o kadar

iki yüzlüde artık ne diyorsanda hepside sensin, kişi kendşinden bilirmiş işi, edepsizlik ahlakınız seviyenizden belli, sıkışınca hakarete vardırıyorsunuz işi.

Siz nesiniz, kimsiniz?

Adamcağız elli milyar kez "ne sorun var?" dedi durdu, neden cevap vermediniz madem?
    Türkçe kullanımı konusunda da bir ilginçsiniz zaten. Bitişik "de/da"lar, saçma sapan virgüller.

Lütfen terkediniz bu ortamı. İnsanları paylaşım yapmaktan soğutuyor, hatta tiksindiriyorsunuz.

Ve siz sevgili popcornhour. Lütfen siz bu insanların ekmeğine bal-kaymak sürmeyiniz.
    Seviyeli ve yardımsever paylaşımlarınızı devam ettiriniz ki bu yabani otlar hedeflerine ulaşamasınlar.

Saygılarımla...

müslüman ifitara atmaz neden siz müslümanlıgı biliyormusunuz ki adam doru demiş islam yüce dindir haftada bir yada yılda biri iki hatırlayanlar bilmez haklısn

• Gökdoğan gibi panpişkoları dikkate almayın
    Egreat R6B'yi kaç aydır kullanıyorum ve banamısın demiyor.
    Sorunlu çıkan bazı ürünleri gerek ithalatçı gerekse electroworld bir şekilde çözüme kavuşturmuş.
    PCNET dergisi de nisan sayısında fiyat & performans ürünü olarak Egreat R6B'yi seçmiş.
    Bu tip üç kelimeyi bir araya getiremiyen kişilerin buraya gelip insanları aldatmaya ve akıl vermeye çalışmasına ne biz R6B kullanıcıları ne de moderatörlerin izin vermemesi gerekiyor. Burası bilgi paylaşım yeri , çamur atma ve akıl verme yeri değil.
    Dark , başkalarının ürünlerini lekelemeden önce adam gibi ürünler yapsın , yılanla deve misali.
    Bildiğim kadarı ile ürünlerinde hala realteğin eski 1073 serisi işlemcilerini kullanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zelo78

Gökdoğan gibi panpişkoları dikkate almayın
    Egreat R6B'yi kaç aydır kullanıyorum ve banamısın demiyor.
    Sorunlu çıkan bazı ürünleri gerek ithalatçı gerekse electroworld bir şekilde çözüme kavuşturmuş.
    PCNET dergisi de nisan sayısında fiyat & performans ürünü olarak Egreat R6B'yi seçmiş.
    Bu tip üç kelimeyi bir araya getiremiyen kişilerin buraya gelip insanları aldatmaya ve akıl vermeye çalışmasına ne biz R6B kullanıcıları ne de moderatörlerin izin vermemesi gerekiyor. Burası bilgi paylaşım yeri , çamur atma ve akıl verme yeri değil.
    Dark , başkalarının ürünlerini lekelemeden önce adam gibi ürünler yapsın , yılanla deve misali.
    Bildiğim kadarı ile ürünlerinde hala realteğin eski 1073 serisi işlemcilerini kullanıyorlar.

iyide iftiracılıga gerek yokki nereden biliyorsunuz o adamın benim onun darkçı oldugumuzu darkda yaramaz cihazki, ne ise siz onu söylemeyi beceremiyorsunuz, bir iki hatalı ürün değil onlarca şikayet gördüm, ve nen30 yıldır seri üretimde çalışırım piyasaya kalite kontrolden geçmeyen ürünü vermeyiz, (bu dalda değil başka bir sektördeyim)

birine senin şuyun var diyince bizler buna katlanamıyoruz biz övülmeyi seviyoruz hep pof poflanacagız aman abi büyüksün diyecegiz, yerim darkını markını, bakın onunda sitesinde onlarca şikayet var hatta şikayet adanlarin emsajları siliniyor bu paraya bu cihazlar budur fazla bir şey beklemeyin
    250 tl kadar bu türler içerisinde yaramaz cihazdır bu paraya bu,
    bunu bilmek lazım
    bunu alıpta memnun oldum diyenlerinki zügürt tesellisi.

• Alın işte burada eleştiri yaoanların basitlik yaparak dark adamı diyeceginize adam olun araştırın %99 müslüaman olan ülke yaşayanları bakın konuya ben darkıda eleştiririm hiç bir marka umurumda değil adam gibi olanlar, yada adam gibi destek verenlerin dışında size bir örnek mesaj dark formundan al onu vur buna panpalar.

http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=127&t=3595&p=15230#p15230
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Borgias

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

quote:

Artık sizi ezberledim.

Ruh ikizin olmasın

Siz nesiniz, kimsiniz?

Saygılarımla...

müslüman ifitara atmaz neden siz müslümanlıgı biliyormusunuz ki adam doru demiş islam yüce dindir haftada bir yada yılda biri iki hatırlayanlar bilmez haklısn

Bir de böyle bir tanesi çıktı.
    Müslümanlığı böyle ağzınıza sakız ettiğiniz için insanlar uzak durmaya başladılar.
    Ne hoşgörü sahibisiniz, ne de iyi niyet. Bunlar o sakız ettiğiniz şeyin ana maddeleridir.

Bunlardan ayrı, bir ürüne teknik destek vermesi için kimsenin müslüman olması da gerekmiyor.
    Artık gitseniz ne kadar güzel olacak...

Ya da şöyle yapalım gitmek istemezseniz.
    99 TL bütçesi olanlara 151 TL verin ki iyi bir şey alabilsinler. O zaman herkes sizi burada görmekten kıvanç duyacaktır.

Saygılar...

• ALIN BAKIN BU ARKADAŞDA SİZİN CİHAZA ÇAMUR ATIYOR AMAN HA DİKKAT EDİN BUDA 2 YILLIK ÇAKMA ÜYE SIRF SİZLERİ SİNİR ETMEK İÇİN BURAYA ÜYE OLMUŞ TAA 2 SENE ÖNCEDEN, SİZİ GİDİCİLER,

''vinsanity-10

Beyler egreat r6b güzel ürün fakat bitmek bilmeyen sorunları var ve fw çıkmıyor mala ben egreat-r6b konusununda tüm msjlarını okudum ve movix'i almaya karar verdim 110 liraya teknobiyotikten gelince bi inceleme yapcam son fw'si ile güzel oldu diyorlar hadi bakalım...''

http://forum.donanimhaber.com/m_47850728/mpage_2//tm.htm#50211026

HEMEN HEP BERABER BU ARKADAŞA SALDIRIN HURRA

• The Borgias , bakıyorum konuyla alakalı pek alakalısın.
    Senin gibiler yüzünden artık insanlar doğru karar veremiyorlar.
    Bu arada dark topiclerinde baktım da onlarca kişi aldığı ürünleri memnuyetsizlik sebebiyle iade etmişler.
    Bunları hiç anlatmıyorsun , hatta tek kelime bile etmiyorsun.

Dark neymiş ? Dünyanın başka hangi ülkesinde satılıyor bu sonradan uydurma fason playerler ?
    Siz bilmezsiniz ama ben çok iyi hatırlıyorum , Dark medya player satışları ilk başladığı zaman da Popcorn ve Egreat gibi bu cihazların duayeni sayılan markalara DH ve TF forumlarında akla gelmiyecek çamur ve karamalar atılmıştı.
    Hatta bir ara ben bile şüpheye düşmüştüm , gerçekten öyle mi diye ?
    Denemedik ve kullanmadık medya player bırakmayan biri olarak , bu hikayeleriniz bitirin artık , isteyen istediğini alsın.
    Popcorn'un yazdıklarını şimdi daha iyi anlıyorum , ya dediği firmanın elemanısın ya da kraldan fazla kralcı olan akılsızın birisin.
    Sence hangisi daha kötü , bizce hangisi daha iyi ?
    Artık bırakın bu işleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 25 Haziran 2011; 14:32:17 >

• Şu anda 131 tl'den aşağı fiyat bulamadım.
  • Sayın Nodar

Ben Elektro world'dan 99.90 TL'ye aldım,Kampanya 26 haziran pazar gününe kadar devam ediyor.Müşteri hizmetleri tüm mağzaların stoklarında yer aldığını ifade etti.Bilgilerinize.
  • The Borgias , kaç farklı nickle 50 yaşında emekli biriyim diye hikaye anlatıp duruyorsun.
    Herhalde bu kullandığın 4-5'ci nick olmuştur
    Ha bu arada emeklilik yaşı 65 değilmiydi
    Atarken , destekli atki inandır bizi.
  • Bu sayfa amacından uzaklaştı artık. Kime, niye, hangi mantıkla ve ruh haliyle yazıldığı belli olmayan, ve en önemlisi Türkçe dilbilgisi kurallarından tamamen uzak ve içerik itibarıyle ne yazıldığı da anlaşılmayan mesajlarla doldu ne yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimens

Sayın Nodar

Ben Elektro world'dan 99.90 TL'ye aldım,Kampanya 26 haziran pazar gününe kadar devam ediyor.Müşteri hizmetleri tüm mağzaların stoklarında yer aldığını ifade etti.Bilgilerinize.

Electro World burada yok maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.