Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozt

ürünü nerden 99 tl alabilirim

Electroworld'lerde satılıyor ancak güncel fiyatı sorman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can1nac

quote:

Orijinalden alıntı: can1nac

Herkese İyi günler,

Kumanda da Slow tuşu var fakat çalışmıyor bu konuda bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Lütfen cevap

slow tuşu gözden kaçmış ve yazılımsal olarak düzeltilmesi için üreticiye bildirildi.
  • Eyvallah çok teşekkürler kolay gelsin.
  • arkadaşlar bugün işe geldim ve her günkü gibi yeni indirdiğim bir kaç filme altyazı gömmeye başladım.mkvmerge nin 5 farklı versiyonuyla denedim hiç birinde olmadı en son kendi sitesinden en son versiyonunu indirdim ama malesef oda olmadı şöyle bir hata veriyor.ayrıca böyle bişi ilk defa başıma geliyor.sizinde böyle bişi oluyormu.bilen arkadaşlar bir bilgi verebilirmi.
    Komut satırı kullanımı:

"C:\Users\hersoy\Desktop\mkvtoolnix-unicode-4.9.1\mkvtoolnix\mkvmerge.exe" --output-charset UTF-8 --identify-for-mmg "H:\MKV FİLİMLER\The.International.2009..720p.BluRay.x264-WiKi.Dual\(131412)The_International_23.976fps_1CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet\The.International.2009.DVDRiP.XViD-NOiR.srt"

Çıktı:

Hata:File H:\MKV FİLİMLER\The.International.2009..720p.BluRay.x264-WiKi.Dual\(131412)The_International_23.976fps_1CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet\The.International.2009.DVDRiP.XViD-NOiR.srt has unknown type. Please have a look at the supported file types ('mkvmerge --list-types') and contact the author Moritz Bunkus <moritz@bunkus.org> if your file type is supported but not recognized properly.

• Gömeceğinize filmle aynı ismi verip klasöre koysanız olmuyor mu?
  • Philips , Egreat R6B ile aynı işlemciyi ve yazılımı kullanan cihaz yapmış
  • eger ikisi arasında kaldınızda phlıps.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

arkadaşlar bugün işe geldim ve her günkü gibi yeni indirdiğim bir kaç filme altyazı gömmeye başladım.mkvmerge nin 5 farklı versiyonuyla denedim hiç birinde olmadı en son kendi sitesinden en son versiyonunu indirdim ama malesef oda olmadı şöyle bir hata veriyor.ayrıca böyle bişi ilk defa başıma geliyor.sizinde böyle bişi oluyormu.bilen arkadaşlar bir bilgi verebilirmi.
    Komut satırı kullanımı:

"C:\Users\hersoy\Desktop\mkvtoolnix-unicode-4.9.1\mkvtoolnix\mkvmerge.exe" --output-charset UTF-8 --identify-for-mmg "H:\MKV FİLİMLER\The.International.2009..720p.BluRay.x264-WiKi.Dual\(131412)The_International_23.976fps_1CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet\The.International.2009.DVDRiP.XViD-NOiR.srt"

Çıktı:

Hata:File H:\MKV FİLİMLER\The.International.2009..720p.BluRay.x264-WiKi.Dual\(131412)The_International_23.976fps_1CD_Turkce_SubRip_DiVXPlanet\The.International.2009.DVDRiP.XViD-NOiR.srt has unknown type. Please have a look at the supported file types ('mkvmerge --list-types') and contact the author Moritz Bunkus <moritz@bunkus.org> if your file type is supported but not recognized properly.

Filme altyazıyı ekleme değilde gerçek anlamda gömme istiyorsan (E.M)Total Video Converter tavsiye ederim.

• tavsiyen için çok teşekkürler.sorun ya filimden yada altyazıdan kaynaklanıyor.mkv merge de sorun yok.aynı proğramla bu olaydan sonra 4-5 tane daha gömdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Gömeceğinize filmle aynı ismi verip klasöre koysanız olmuyor mu?

dediğinizide yaptım olmadı m33a ile oynatırken altyazı görünmüyor.açık olmasına rağmen.
  • Bendeki cihazdan hdd'leri çıkarıp her bilgisayar taktığımda hdd'de bir sorun olduğunu söyleyip tara yada taramdan devam et gibi bir mesaj çıkıyor.Bunun dışında bazı klasörlerde bozuluyor ve egreat bu klasörlerin içeriğini göremiyor daha doğrusu boş görüyor. Eğer bilgisayara taktığımda tara ve düzelt dersem bir sonraki seferde bu klasörleri görüyor. Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim acaba?
  • quote:

quote:

dediğinizide yaptım olmadı m33a ile oynatırken altyazı görünmüyor.açık olmasına rağmen.

Altyaı dosyalarında bazı durumlarda oluşabilecek hatayı hemen hemen kimse farkedemez
    Örnek;(yanlış)
    8
    00:02:55,040 -> 00:02:56,560
    Hadi, yatağına dön.

00:02:55,040 --> 00:02:56,560
    Hadi, yatağına dön.

Yukarıdaki örnekteki yanlış altyazı standartına uymadığı için cihazlarda ve pc de çalışmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

quote:

Altyaı dosyalarında bazı durumlarda oluşabilecek hatayı hemen hemen kimse farkedemez
    Örnek;(yanlış)
    8
    Hadi, yatağına dön.

Hadi, yatağına dön.

Yukarıdaki örnekteki yanlış altyazı standartına uymadığı için cihazlarda ve pc de çalışmayacaktır.

Nesi yanlış baktım bana bire bir aynı gibi geldi açıklasanız.

• Beyler bu egreatin orjinal kumandası iyi çekmiyor.Programlanabilen kumandalar iyi çekiyormu kullanan arkadas varmı fiyat vs bilgi verirse iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitiminu

quote:

Orijinalden alıntı: arokh

quote:

quote:

Örnek;(yanlış)
    8
    Hadi, yatağına dön.

Hadi, yatağına dön.

Nesi yanlış baktım bana bire bir aynı gibi geldi açıklasanız.

8
    Hadi, yatağına dön.
    00:02:55,040 -->00:02:56,560
    Hadi, yatağına dön.

Çift çizgi ve büyüktüe işareti doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: zetzetto

Bendeki cihazdan hdd'leri çıkarıp her bilgisayar taktığımda hdd'de bir sorun olduğunu söyleyip tara yada taramdan devam et gibi bir mesaj çıkıyor.Bunun dışında bazı klasörlerde bozuluyor ve egreat bu klasörlerin içeriğini göremiyor daha doğrusu boş görüyor. Eğer bilgisayara taktığımda tara ve düzelt dersem bir sonraki seferde bu klasörleri görüyor. Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim acaba?

sanırım kullandığınız diskte bad-sectör var.
  • Bende bugün 2 tane sipariş verdim hdtech den.Bakalım nasıl aletler.Gerçekten çok merak ediyorum.Umarım memnun kalırım.

Deneyimlerimi bende paylaşacağım
  • Arkadaşlar birşey soracam.
    Bu aletin optik çıkışı var mı?Eğer yoksa ben hapı yuttum

z5500 ü bu alete bağlamayı düşünüyordum.Mutlaka olması lazımdır diye pek incelemedim o kısmını.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • beyler bu alet mi alınmalı acaba yoksa phılıps HMP3000 mi alınsa daha iyi olur. aralarında ne fark var özellikler olarak biri yazabilir mi
  • R6B'nin optik çıkışı var ve Philips'te bu cihazla aynı işlemci ve benzer yazılımı kullanıyor ama ben Egreat R6B'yi tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobombenim -- 2 Ağustos 2011; 17:25:11 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.