Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bobombenim

quote:

Orijinalden alıntı: zetzetto

Bendeki cihazdan hdd'leri çıkarıp her bilgisayar taktığımda hdd'de bir sorun olduğunu söyleyip tara yada taramdan devam et gibi bir mesaj çıkıyor.Bunun dışında bazı klasörlerde bozuluyor ve egreat bu klasörlerin içeriğini göremiyor daha doğrusu boş görüyor. Eğer bilgisayara taktığımda tara ve düzelt dersem bir sonraki seferde bu klasörleri görüyor. Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim acaba?

sanırım kullandığınız diskte bad-sectör var.

Diskte bad sektör olduğunu sanmıyorum zira disk zaten 2 haftalık ve ayrıca scandisk ile tarattığımda da herhangi bir hata bulamıyor , bahsettiğim hata sadece diskimde de değil aynı zamanda usb flash belleğimde de oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobombenim

R6B'nin optik çıkışı var ve Philips'te bu cihazla aynı işlemci ve benzer yazılımı kullanıyor ama ben Egreat R6B'yi tercih ettim.

Yardımın için teşekkür ederim dostum benim
  • Bu forum böyle değildi ne oldu ben anlamıyorum.

bombombenim in yaptığı yoruma teşekkür ettim.Ve akabinde mesaj kutuma aynen şöyle bir mesaj geldi

"hocam forumda yazılanlara fazla güvenme derim.
    Sana ürünü tavsiye den bobombenim isimli kişinin geçmiş yazılarına bakarsan göreceksin bu kişi ürünü satan firmanın yetkilisi. "

Gönderen kişi stardus.

Arkadaşlar neler dönüyor biri açıklama yapabilir mi?
  • Bence merak ettiğin ürünü internetten satın al -kullan test et- memnun kalmazsan 7 iş günü içinde iade edebilirsin 7 günü geçerse 3-5 aşağısına internette sat- hangisinden çok memnunsan o sende kalsın
    herkesin beğenisi göreceli benim beğendiğimi sen beğeneceksin diye kural yok

satın al test et iade et
    satın al test et kullanmaya devam et

aslında kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Bu forum böyle değildi ne oldu ben anlamıyorum.

bombombenim in yaptığı yoruma teşekkür ettim.Ve akabinde mesaj kutuma aynen şöyle bir mesaj geldi

"hocam forumda yazılanlara fazla güvenme derim.
    Sana ürünü tavsiye den bobombenim isimli kişinin geçmiş yazılarına bakarsan göreceksin bu kişi ürünü satan firmanın yetkilisi. "

Gönderen kişi stardus.

Arkadaşlar neler dönüyor biri açıklama yapabilir mi?

O arkadaş aslında kendisini tarif ediyor ( Firma yetkilisi )
    s_g_m_s ister philipsi al istersen egreat'i zevk senin , para da ... ( Her iki ürün de hakkını verir )
    Haklısın eskiden forumlar böyle değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobombenim -- 3 Ağustos 2011; 14:46:58 >

• Herneyse artık.Bu mesajı atan arkadaşın kötü niyetli olduğuna inanmıyorum.Onun karşı çıktığı bazı şeyler vardı o da onu dile getirdi.PM ile uzun uzun yazıştık ve en sonunda bu karara vardım.

Gelelim ürüne.Ürün elim geçti.Bir kuzene bir de bana almıştık.Ben kuzenin evinde denedim.Benim Hard diskime çekmiş olduğum tüm farklı formatlardaki videoları sorunsuz bir şekilde okudu.Alt yazı geçişleri olsun filmin dil seçimi olsun güzel ve başarılı buldum aleti.Şu an eve geldim ve evimde Z5500 e bağlayıp verim alabilecek miyim alamayacak mıyım diye bakacağım.Alet göründüğünden çok daha ufak.45 dk lık bir kullanım sonunda çok ısındığını söyleyebilirim.Umarım bu ileride sorun yaratmaz.Ürünü dün sipariş ettim ve bugün elimde oldu hdtech yetkililerine ayrıca teşekkür ederim.Bu arada Ürün İstanbuldan İskenderuna geldi.Genelde 2 günde geliyor kargolar.Bunun için ayrıca teşekkür ederim.
    Şimdilik izlenimlerim bu kadar.Birkaç araştırmadan sonra buraya tekrar ayrıntılı bir şekilde yazacağım.

Saygılarımla

• Egreat R6B Z5500 ile mini inceleme.

Ürünün görüntüsü malzeme kalitesi bu fiyatta bir ürün için kesinlikle fazla bile.Üründe iki tane usb girişi var.Tüplü TV lerde kullanmak için sarı beyaz kırmızı çıkışları var.Ve en önemlisi ürünün optik ses çıkışı var ve tabiki HDMI çıkış.

Üründe,bendeki tüm film formatlarını denedim ve sıfır sorun.3D,BLUERAY,1080P,720P,810P,MPEG ...Youtube dan yiğenim için indirdiğim çizgifilmlerde dahil.Kesinlikle en ufak bir sıkıntı yok.

Egreat'in menüsü kullanılabilir ve sade.Filmlerin yanı sıra Resim gösterimi ve müzik çaları mevcut.

Gelelim filmlerdeki DTS olayına.İlk başta Z5500 de ne yaptım ne ettiysem bir türlü DTS yazısını göremedim.Ve en nihayetinde Egreat'in Sistem menüsünden ses ayarlarına girdim ve SPDIF taki seçeneği değiştirdim(RAW yaptım sanırım hatırlamıyorum)Sonuç mükemmel.Artık tüm filmlerde sorunsuz bir şekilde DTS kalitesinden yararlanabiliyorum.Z5500 de DTS yazısını görmek güzel

Üründeki En berbat ve benim canımı sıkan ama o kadar artısından sonra "bunu da görmeyi ver " dediğim eksi bir durum var.O da şu.

Ürün DTS ses dosyalarını görmüyor.Elimde Metallica nın Black (DTS) albümü vardı.Bilgisayarda dinliyordum.Z5500 de DTS yazısı da görünüyordu.Ama Egreat te ne yazık ki bu dosyalar görünmüyor.Bu can sıkıcı.Ama fw ile bunun giderilebileceğini düşünüyorum.Umarım bu minik sorunu çözebilirler.

Şimdi buraya kadar almak isteyen arkadaşlara şunu söyleyebilirim.Alet kesinlikle parasının hakkını fazlasıyla veriyor."Kontrolsüz güç,güç değildir" misali Bu aletin iyi olup olmadığını stabilitesi dolayısıyla zaman gösterecek.

O yüzden "MUTLAKA ALIN" diyemem.Dediğim gibi bunu zaman gösterecek.Almakta acelesi olmayan arkadaşlar ise bu konuyu takip etsinler.Şu an için Üründen fazlasıyla memnunum bunu da söylemek isterim.

Herkese Saygılarımla

• arkadaşlar selam

denon 1601 receiver var, sorunsuz çalışıyordu ancak şimdi Denon üzerinden görüntü alamıyorum. HDMI kablosunu direkt TV ye takarsam sorun yok, ancak ses sistemi üzerinde giriş çıkış yaparsam görüntü gelmiyor. Bu daha önce çalışıyordu. Aceba receiverda mı birşey var diye başka hdmi cihaz takıyorum in portuna gayet güzel çalışıyor.

şu an başka cihazın direkt HDMI portunu cikarip idare ediyoruz ama merak ettim neden durduk yere böyle birşey oldu.
  • bende eagles in dts albümü vardı.
    Onu görmüştü .
    Hatta hotel california yi gayet güzel dinlemiştim.....
  • Bendeki DTS audiolarda da sorun olmadı.
  • Hayda bende neden bunu yaptı?
  • Bende de DTS müzikler DTS logosuyla sorunsuzca yürütülüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Hayda bende neden bunu yaptı?

Hangi formatta albümler?
  • .dts formatında dostum.
    Silip tekrar yükleyecem bakalım olacak mı.
  • Onu kasdetmedim. Dosyalar wav şeklinde (harf hataları olabilir konuyu tam biliyor değilim oyüzden smile koymayın ), cue veya bin dosyaları şeklindeydi. Bunları audio cd şeklinde yazdırıp cd den dinleyebiliyorduk. Ben bu dosyaları cd ye yazmadan hard discten dinledim. Ancak hangi formattaki dosyaları dinlediğimi hatırlamıyorum. Önemliyse akşam bakar yazmaya çalışırım.
  • Hayır bendekinin uzantısı direkt dts diye görünüyor
    cue olan dosyayı çalıştırıyor.bende nasıl olduğunu anlamış değilim.Herneyse çokta önemli değil.Ufak bir can sıkıntısı.
  • iki ay sonra HMP5000 çıkınca ne olacak esas...
  • Electro World'de tekrar indirime girmiş, bu sefer 90 kuruş pahalı.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/egreat-r6b-full-hd-medya-oynatici.aspx
  • Eg-R6B de HMP300 deki gibi filmlerin üzerine gelince ön izleme yaptırıyormu yan pencerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.E.R

PHILIPS HMP3000 MKV MEDIA PLAYER, çıkınca bu egreat ın işi bitti.

Neden ölsünki .Anlamadım.
    Her ikiside aynı işlemciyi kullanıyor.

Perfomans olarak her ikiside aynı.
    Hatta menülerine falan da bakarsan %90 aynı mantık dır.
    sadece rengi varsa o farklıdır.

Birtek farkı sd kart okuyucu.
    Bu öldrecekse egreat ı hiç yaşamasın.....
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.