Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşlar Egreat R6B cihazımı 4 ay evvel almıştım. Bu cihazı philps müzik setime bağlayıp filim izlerken güzel seslerdide alıyordum . ( arkada bulunan left right girişlerinden ) Fakat 3 ay evvel lg tv aldım . Buna direk hardiski takıp filimleri izliyorum . Fakat philips müzik setine tv den ses yolluyamıorum? ne yapmam lazım . Müzik setim eski sistem ama hoparlörler çok iyi stero ses alabilşmem yetiyor bana.

Birde aldığımdan beri güncelleme filan yüklemedim. R6B için günceleme varmı ? Menüsünü çok beğenmedim . Menüyü güncelleme yaparak değiştirebilirmiyim ? Saygılar...

http://www.hdtech.com.tr/egreat-icin-guncel-yazilim--h en güncel yazılım burada tv den çıkış içinde kulaklık çıkışını kullanman gerekiyor

Sağ ol arkdaş. Bir deneyeyim.

Saygılar...

• Electroworld'e baktim 123 tl idi. Siz hangi fiyatlara aldiniz acaba? 2 tane kutulu 1 tane teshir vardi teshir fiyati ayri olabilir mi? soracaktim ama soracak gorevli yoktu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar medya oynatıcı araştırması yaparken bu konuyu buldum 1 saattir geçmiş sayfaları okudum. nette araştırıken bu ürünün son modelini buldum network desteği be iso desteği olan 1,4 hdmi v.s v.s bi bakın alınırmı?
    http://www.sanalpazar.com/Egreat-R6s-Gercek-3d-Media-Oynatici__isp2876816
    en uygun fiyata şu anda sadece bu sitede bulabildim. bu fiyata değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice41 -- 10 Mart 2012; 14:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice41

arkadaşlar medya oynatıcı araştırması yaparken bu konuyu buldum 1 saattir geçmiş sayfaları okudum. nette araştırıken bu ürünün son modelini buldum network desteği be iso desteği olan 1,4 hdmi v.s v.s bi bakın alınırmı?

R6B modelini getirten disbritörün piyasaya sürdüğü son modeldir R6S Android desteklidir ve Yazılım desteği çok iyidir.. Tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: caprice41

arkadaşlar medya oynatıcı araştırması yaparken bu konuyu buldum 1 saattir geçmiş sayfaları okudum. nette araştırıken bu ürünün son modelini buldum network desteği be iso desteği olan 1,4 hdmi v.s v.s bi bakın alınırmı?

R6B modelini getirten disbritörün piyasaya sürdüğü son modeldir R6S Android desteklidir ve Yazılım desteği çok iyidir.. Tavsiye ederim..

tşkler kısa zamanda almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Electroworld'e baktim 123 tl idi. Siz hangi fiyatlara aldiniz acaba? 2 tane kutulu 1 tane teshir vardi teshir fiyati ayri olabilir mi? soracaktim ama soracak gorevli yoktu...

Electroworld'den 85 TL ye aldım. kapalı kutu sıfır. 2-3 ay oldu alalı, uzun zamanda 85 TL de kaldı ama fiyatını artırdıklarını sizden duydum.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/egreat-r6b-full-hd-medya-oynatici.aspx

edit: link.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue legend -- 11 Mart 2012; 1:50:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

quote:

Electroworld'e baktim 123 tl idi. Siz hangi fiyatlara aldiniz acaba? 2 tane kutulu 1 tane teshir vardi teshir fiyati ayri olabilir mi? soracaktim ama soracak gorevli yoktu...

Electroworld'den 85 TL ye aldım. kapalı kutu sıfır. 2-3 ay oldu alalı, uzun zamanda 85 TL de kaldı ama fiyatını artırdıklarını sizden duydum.

http://www.electroworld.com.tr/urunler/egreat-r6b-full-hd-medya-oynatici.aspx

edit: link.

haydaa yarin hemen tekrar gideyim bari. etiketi degistirmeyi unutmus olabilirler gibi geliyor...

• Evet 129 yaziyordu fiyatta kontrol ettirdim 85 liraymis. Aldik biz de. Henuz kurmadim. Simdilik usb den dizi icin kullanacagim yaza kadar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet 129 yaziyordu fiyatta kontrol ettirdim 85 liraymis. Aldik biz de. Henuz kurmadim. Simdilik usb den dizi icin kullanacagim yaza kadar...

nerden aldınız acaba biz bir türlü bulamadık da =((
  • quote:

Evet 129 yaziyordu fiyatta kontrol ettirdim 85 liraymis. Aldik biz de. Henuz kurmadim. Simdilik usb den dizi icin kullanacagim yaza kadar...

güzel günlerde, güle güle kullanın...
  • Güzel alet de tek eksisi veritabanı. Güzel bir yazılım entegre edebilseler şuna. En kralını düşünmem valla. Ama film veritabanı olmaması, tarama sıkıntısı, kataloglayamama çok can sıkıyor. Gerisi cihazın süper.
  • bu nmt de altyazı font renk ayarlarını kendi isteginize gore ayarlari yapinca ayarlari hafizasinda tutuyor mu ? yoksa her filmde yine kendi ayarlarina geri donuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: impressM

bu nmt de altyazı font renk ayarlarını kendi isteginize gore ayarlari yapinca ayarlari hafizasinda tutuyor mu ? yoksa her filmde yine kendi ayarlarina geri donuyor mu ?

Her filmde kendi ayarlarına dönüyor.

Bir de kumandadan şikayet edenleri okumuştum cihazın ön yüzünde jelatin varmış onu çıkarınca 2 kat arttı kumandanın görüşü. Tırnak olmadan çıkmaz ama. Pek anlaşılmıyor zaten olup olmadığı...
  • bu cihaz ile philips 3000 aynı chipset ikiside ayarları hafızasında tutamıyor :(
    bilgi için teşekkür ederim dostum...
  • Eski emektar lcd'de hiç bir sorunum yoktu R6B ile ancak panasonic neo plazma alınca işler değişti.
    Filmlerde altyazının altında kalan hareketli görüntülerde Intellegent frame creation denen özellik açık olduğunda (ki bu özellik görüntünün akıcı olmasını sağlayan özellik) altyazılarda bir titreme bozulma oluyor.

Eski WDTV 'yi takıp bir deneyeyim dedim,onda bu sorun olmadı çünkü onda altyazılar daha dolgun beyaz.

Malum R6b'de altyazılar biraz daha soluk,cihazın son sürümü de kurdum,ancak sorun yine de devam ediyor..

Bendeki sorunun benzerlerini yaşayanlar var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vokial -- 7 Nisan 2012; 20:54:09 >
  • egreat r2a cihazımız elimizde anlamadığım bi şekilde indirilen bir çok filmin alt yazısı olmasına rağmen

cihazın açmadığını yazıyı bulmadığını farkettim...

1 bu durum neden kaynaklanıyor

2 aldığımdan beri hiç yazılım güncellemesi yapmadım en eski versiyonunda duruyor bu cihaza uygun en son çıkmış yazılımı ve indirme linkini
    paylaşabilirseniz sevinirim...

3 bu cihazı network ile bağladığımda birbiri ile toplama işlemi yapılacakmış gibi bir kullanıcı adı şifre alanı geliyor bu şifreler fabrikasyon olark nedir
    arayüze ulaşamıyorum bu yüzden ..

ilginiz için şimdiden teşekkürler ...
  • hardiski çıkar yok cihazdan çıkarıp pc ye hdd yi takınca her sefer disk tarama düzeltme yapıyor.
    Harrdisklere bişey olmaz insallah.

r6b var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

hardiski çıkar yok cihazdan çıkarıp pc ye hdd yi takınca her sefer disk tarama düzeltme yapıyor.
    Harrdisklere bişey olmaz insallah.

r6b var.

Ben tarama yaptırmıyorum. İlk zamanlar yapıyordum. Sonra sıkıldım beklemekten, şimdi yaptırmıyorum. bi problem olmadı...
  • yokmu bize cvp up
  • quote:

Orijinalden alıntı: utopiautopia

yokmu bize cvp up

Elinizdeki cihaz için doğru konuya sorarsanız cevap alma şansınız
    daha yüksek olur.,

örneğin modlu firmware için T.Forumdaki aşağıdaki linkteki benim konuyu takip edebilirsiniz.

LİNK

Yine ağ sorunları ile ilgili
    TF Daki konuyu görüntüleyebilirisiniz.

LİNK-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 12 Nisan 2012; 9:30:34 >

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.