Şimdi Ara

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.969
Cevap
4
Favori
123.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar electroworld öyle bir kazmalık yaptı ki sizede anlatayım sizde uyanık olun.
    sağolsun arkadaşım r6b yi almış hatta özellikle tembih etmiştim teşhir ürünü olmasın diye oda sevinerek aradı beni teşhir değildi rafın arkasından buldum çıkardım diye, ordaki ilgisiz satıcıda teşhir değil olurmu öyle şey falan diye gazlamış, bu arada ürün alarmlı kutuda yani.
    neyse dün elime ulaştı alet bir heves açtım içinde kumandası yok sarı kırmızı ses kabloları yok aletin üstünde kumandasını mıknatısla yapıştırıyorlar ya onun bant kalıntıları ve aletin altı toz içinde. dünya başıma yıkıldı resmen. arkadaşıma dedim bu ne yav eksik dedim nasıl yani falan oldu bak dedim kumandanın poşeti var yırtılmış kumanda yok. oda bi güzel okudu sövdü.

böyle terbiyesizlik görmedim ben daha hiçbir mağazada tamam birçok satıcı başından savsın diye saçma sapan cevaplar veriyor ama en azından teşhir olduğunu söyle be kardeşim.
    electroworlde
    iyiki izmirde yokmuş bu zihniyetle gelecekse gelmesin zaten

• hamidowic , zaten kutu içeriğinde sarkı-kırmızı ses kablosu ( composite )çıkmıyor ki.
  • kumandadamı çıkmıyor? :D
    kutu içinde 2 adet poşet vardı biri kumandanın diğeride kablolarındır diye düşündüm adaptörün falan demekki.
    sağolsunlar soğuttular herşeyden
  • evet bende ew den aldım ve %100 sıfır bir üründü. kutu içeriğinde kablo yok.
  • arkadaşım para iadesi almış, yapılan açıklamada çok aciz, "stoklarımızda böyle bir ürünün olduğunu bilmiyorduk." ve "geçen hafta sayımdaydık ürünlerin ambalajlanması yanlış olmuş"
    vay arkadaş bakkal dükkanı bile biliyo nekadar gofret var kek var, sen bilgisayarlı stok tutuyosun kendinden haberin yok.

EW harbiden komik firmaymış cingıl müziği gibi
  • Arkadaşlar r6b ye sony dz330 sinema sistemimi taktığım zaman(optikten) az ses alıyorum pc de anakartın optik çıkşında bile öok daha yüksek ses veriyor neden acaba bu bir sorun mu yoksa bu modeller bölemi oluyor:) yardımcı olursanız sevinirim...
  • @ cesar_
    Bence modelden kaynaklanıyordur gerçi böyle sorun çıkartmaması lazım. yinede bir araştur Egreat'ın R6B dışında üst modeli hangisi onun özelliklerine bir bak karşılaştır. Ya birşey eksiktir böyle yapıyordur yada birşey fazladır çok geliyordur...

Arkadaşlar bende geçen sene kampanyada 100TL ye Egreat R6B almıştım. hiç böylesi mükemmel böylesi kalitede ihtiyaçlarımı karşılayacak bir ürün olduğunu bilmezdim. ister LCD-Plazma TV'de ister eski tip tüplü CRT 72 inc TV'lerde kullanın 720p, 1080p, DTS, AC3 vb her türlü video-ses formatını eksiksiz oynatıyor. QuickTime .mov ve Flash video formatı dahil. hemde USB Bellek üzerinden bile hatasız 720p, 1080p film izleyebiliyorsunuz super birşey. USB Bellek veya Harici HDD'lerde, ister FAT32 ister NTFS disk formatını destekliyor. ben 8GB'lık SanDisk USB belleğimdeki eski disk formatı FAT32'yi, daha iyi olur diye NTFS'ye çevirdim öyle kullanıyorum.. Tek eksiği bence Ağ üzerinden modemi pc'yi vb bağlayamamak ve içine harici 2,5 inc HDD takamamak...

Sormak istediğim bir konu vardı_: Yakınlarda R6B için Firmware update geldi mi?. Çünkü en son Aralık 2010 tarihli official firmware vardı O günden bu zamana birşey çıkmadı. geçen seneden beri Beta'da olan firmware olduğunu biliyoruz, firma tarafından tam sürümü ne oldu yayınlandı mı bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 22 Şubat 2012; 12:44:26 >

• Popcornhour optik kablodan olabileceğini söyledi ona bir bakıcam artık teşekkürler...
  • popcorn hour güncelleme ne zaman çıkacak? cihazı yeni alanlara pek önermiyorsun ama..neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bistroman

popcorn hour güncelleme ne zaman çıkacak? cihazı yeni alanlara pek önermiyorsun ama..neden?

dostum yeni güncelleme çıkmaz, il mesaja bakarsan cihaz nezaman satışa sunulmuş anlarsın, cihazın fiyatının ucuz olmasının nedenlerinden biride bu, onun için yeni versiyon bekleme
  • http://www.acryan.com/forums/viewtop...?f=149&t=12398 bu ac ryan pv73500 cihazındaki yeni wifi özellikli yazılımı egreat r6b için modlayabilecek kimse yokmu.wifi özelliğini bizimde kullanabilme imkanımız yokmmudur arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

** 99TL ** Egreat Eg-R6B (DTS-MA, TRUE-HD, 7+1, 500Mhz Cpu, 3D, 1080P)

/>

Chipset Realtek RTD1055DD+ @ 500MHz basic frequency
    Memory 128MB DDR2 SDRAM,128MB Nand Flash program memory
    Video Formats
    Video
    Containers MPEG (MPEG-TS, MPEG-PS, VOB, and M2TS) (typical file extensions: .MPG, .TS, .M2TS, .TP, .VOB).
    AVI (typical file extensions: .AVI).
    MOV, MP4 (typical file extensions: .MOV, .MP4, .QT).
    MKV (typical file extensions: .MKV).
    ASF (typical file extensions: .ASF, .WMV).
    RM/RMVB (typical file extensions: .RM, .RMVB).
    DVD-ISO, VIDEO_TS (DVD-Video playback, including DVD menu support).
    BD-ISO BDMV BD-Video Playback including BD simple menu support

Raw video.
    Raw audio (typical file extensions: .WAV, ****).
    Video
    Decoders MPEG-1/2/4 ,
    WMV9/VC-1,
    H.264.AVC,
    Dvix, Xvid
    Real NetworksRM/RMVB8/9/10
    Full-pixel JPEG decode with High resolution
    Audio Formats
    Audio
    Containers AAC,M4A
    MPEG audio (MP1,MP2, MP3,MPA)
    WAV
    OGG
    Audio
    Decoders MPEG1 layer1/2/3 ,
    MPEG-2 LC-AAC ,
    MPEG-4 LC-AAC,
    Dolby digital,
    DTS digital,
    DTS-HDMA/DTS-HDHR(pass through)
    TRUEHD pass-through
    Blu ray LPCM,

WMA
    RA1/RA-cook/RA-lossless
    OGG/APE/FLAC
    Audio
    Pass-Through DTS,DTS-HD HR,DTS-HD MA,Dolby Digital,Dolby Digital Plus
    Photo Formats JPG,BMP,PNG,GIF
    Subtitle Formats External subtitle formats:
    SRT;SSA/ASS;SMI;IDX+SUB
    Embedded subtitle formats:
    In MKV: plain text, SSA/ASS.
    Menu Language English,Simple Chinese,Traditional Chinese,Russian,Spanish,Czech,Hellenic,Italian,France,
    Germany,Turkish,Hebrew
    Subtitle Language English,Simple Chinese,Traditional Chinese,Turkish,Greece,Hebrew,Czech,SE European,
    Central European,Cyrillic,Western,UTF8
    File System FAT32,NTFS
    Video Output HDMI v1.3 1080p output(Resolution: 480P,576P,720P@50Hz,720P@60Hz,1080I@50Hz,
    1080I@60Hz,1080P@50Hz,1080P@60Hz)

Composite video(Resolution:576I@PAL,480I@NTSC)
    Audio Output Stereo analog audio,
    S/PDIF Optical and Coaxial digital audio
    USB 2 x USB 2.0 Host
    Power 5V DC 2.0A Power adaptor
    Unit Dimension 134 x 102 x 28 mm
    Unit Weight 0.2 Kg
    Weight of
    Remote Controller 0.05 Kg without battery

Not: Resimdeki cihaz , R6A'nın kasası ve adaptörüdür.
    R6B'nin kasası ve adaptörü R6A ile aynı olup , R6B'de ethernet ve E-Sata yoktur.

yazmışsınız buraya onu oynatıyor bunu oynatıyor diye fakat da bu cihaz external dvd yazıcı yada external blueray dvd yazıcı bağlandığı zamanda dvdleri okuma şansı varmı bu desteği varmıdır biliyormusunuz bunu peki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

cihazı temin ettim EW den nasipse haftasonu elimde olacak.

hangi ilden buldunuz?
  • istanbulda yada nette r6b satan bir yer varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: borabd

istanbulda yada nette r6b satan bir yer varmı

webde gg da var gg dan alabilirsin
    mali alip inceleyip parayi sonra ok vdriyorsun guve lidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: borabd

istanbulda yada nette r6b satan bir yer varmı

webde gg da var gg dan alabilirsin
    mali alip inceleyip parayi sonra ok vdriyorsun guve lidir.

baktım gg de yok egreat başka markalar var.Bulamazsam phılps 3000 alıcam bakalım yarına kadar...
  • electroworld de var r6b bence philips e hiç girme derim dark al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _OzGuR_1903

electroworld de var r6b bence philips e hiç girme derim dark al daha iyi

kartal elektroword e gittim ordada yok
  • Arkadaşlar Egreat R6B cihazımı 4 ay evvel almıştım. Bu cihazı philps müzik setime bağlayıp filim izlerken güzel seslerdide alıyordum . ( arkada bulunan left right girişlerinden ) Fakat 3 ay evvel lg tv aldım . Buna direk hardiski takıp filimleri izliyorum . Fakat philips müzik setine tv den ses yolluyamıorum? ne yapmam lazım . Müzik setim eski sistem ama hoparlörler çok iyi stero ses alabilşmem yetiyor bana.

Birde aldığımdan beri güncelleme filan yüklemedim. R6B için günceleme varmı ? Menüsünü çok beğenmedim . Menüyü güncelleme yaparak değiştirebilirmiyim ? Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşlar Egreat R6B cihazımı 4 ay evvel almıştım. Bu cihazı philps müzik setime bağlayıp filim izlerken güzel seslerdide alıyordum . ( arkada bulunan left right girişlerinden ) Fakat 3 ay evvel lg tv aldım . Buna direk hardiski takıp filimleri izliyorum . Fakat philips müzik setine tv den ses yolluyamıorum? ne yapmam lazım . Müzik setim eski sistem ama hoparlörler çok iyi stero ses alabilşmem yetiyor bana.

Birde aldığımdan beri güncelleme filan yüklemedim. R6B için günceleme varmı ? Menüsünü çok beğenmedim . Menüyü güncelleme yaparak değiştirebilirmiyim ? Saygılar...

http://www.hdtech.com.tr/egreat-icin-guncel-yazilim--h en güncel yazılım burada tv den çıkış içinde kulaklık çıkışını kullanman gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.