Şimdi Ara

9d Sosun = 150m evet doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem de cleric rod .. union dan yazdılar önce sun var stall network açın bakın diye inanmamıştım önce ama baktım bir de ne göreyim alabildim mi diye soracaksınız maalesef bütün parayı iteme ve silaha döktüğüm biranda böle bişey karşıma çıktı (sadece 120m vardı ) .. bi hack olabilir mi diyerek çoğu ark. almadı itemi zaten

[LINK=http://imageshack.us]
    [/LINK]
    [LINK=http://g.imageshack.us/img383/9dsunbc7.jpg/1/]
    [/LINK]

• Setimi npc'ye satar gene alırdım ben olsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Setimi npc'ye satar gene alırdım ben olsam

sende sun set yokmuydu hocam
    nası npc ye satıyon
  • Ah ulan burda olcak..
    İmmortalıda var..Ah be
  • Ne hack'i ?
    İnsan oğlu bu kadar da aptal olabilir mi yav !

Pahalı olsa almazlar.
    Ucuzunu da almıyor millet !
  • quote:

Orjinalden alıntı: - ® -

Ne hack'i ?

Pahalı olsa almazlar.

ewt alınmazmı o silah ^^ direk cekicen
  • adam sos zannetmiş heralde 150den koymuş aegede de biri globalden sun bowu sos die 350m e satmıştı
  • iyide sosun bard olsaydı arkadaslar sizler acaba kaçtan satacaktınız merak ederim?..

bakış açınız tek yönde alan adam cleric oynamalıki alsın..herkes biliyor ki cleric hep yan build ..adam lvl 1 cleric rod kullanıyor ne farkı olacak bana açıklayın..sanki adama int str fazladan mı basacak..
    haaa siz clericle kasarsınız yan build de wizard olur orası ayrı mesele..
  • Cleric'in Damage Veren Skilleriyle Mesela Offeringle Bu Silahın Ne Kadar Koyacagını Tahmin Edemiyorum. Bunu Yanında Justice Cross Acayip Damage Verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

iyide sosun bard olsaydı arkadaslar sizler acaba kaçtan satacaktınız merak ederim?..

bakış açınız tek yönde alan adam cleric oynamalıki alsın..herkes biliyor ki cleric hep yan build ..adam lvl 1 cleric rod kullanıyor ne farkı olacak bana açıklayın..sanki adama int str fazladan mı basacak..

1.Olarak int cleric az da olsa var

2.Olarak Cleric de Heal Skillerinde Weapon Magical Attack %xx reflect var Mag attacka gore heal miktari değişior

3.Olarak Hava :D
  • quote:

Ne hack'i ?

Pahalı olsa almazlar.

hay ağzına sağlık. suan icimden gecenlere tercüman oldun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

quote:

iyide sosun bard olsaydı arkadaslar sizler acaba kaçtan satacaktınız merak ederim?..

2.Olarak Cleric de Heal Skillerinde Weapon Magical Attack %xx reflect var Mag attacka gore heal miktari değişior

yerim havanı

• pf bizde şans yok ya:(
  • Halen satılıkmı acep ?
  • quote:

Ne hack'i ?

Pahalı olsa almazlar.

arkadaşım aptallıkla ne ilgisi var .. konuyu okumadan resimle başlığa bakıp hemen atlıyosunuz ortaya sazan misali .. alcaktık zaten ama zamanlaması kötüydü bütün M lerimi set ve silaha harcamışken yani çok param kalmamışken böle bişeyle karşılaştım.. sonradan almaya karar verdik guildçe ama iş işten geçmişti tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _King_Arthur -- 16 Ekim 2008; 18:14:53 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Manisali45

quote:

yerim havanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.