Bildirim
9Npaj ac97 ses sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
driver güncelle dene -
hayır suruculeri guncelledim değil sanki bir yerlerden kapalı gibi ama nerden -
bu 8 kanal ayarları falan var onları karıstırdım line in yerine out out yerine in yaptım duzelir gibi oldu ama hoporlori siyah cıkısa bağladım epox npaj bord kullanan yokmu arkadaslar bunu tarif edebilecek -
Tek başına yeşil olan girişi kullanabilirsin. Daha sonra NVmixer'den kanalları test edersin çalışıyo mu diye. Bi de nvidia sound driver olarak en son 4.62 var bilgin olsun. Saygılar... -
ben yeşile takıyorum sorun yok, ama hoparlörler gücünü oradan alıyorsa ses az gelebilir,
ayriyeten fişe takılan prizi olan anfi li bi hoparlörun varsa onlardan yüksek ses alabilirsin,
yani en azından ben öyle biliyorum. -
Bende 4+1 hoparlör var eski pci olan creative kartımla winamp'tan 4+1 ses alıyorum fakat epox'taki ac97 ile 2+1 ses alabiliyorum. Sadece oyunlarda ve DVD'lerde 4+1 olarak kullanılabiliyor. Winamp'in bir patch'i varmış bütün kanallardan ses alabilmek için ama henüz bulamadım o patch'i araştırmak lazım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X