Şimdi Ara

9Npaj ac97 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9Npaj pc bugun winxp yukledim ac97 onbord ses kartı var ama ses çok az cıkıyor herhangi bir ayarı varmı bunun çünki 2 tane pc de ikisinde de aynı hoporlörü denedim sağlam sesi sonuna kadar acınca çok az duyuluyor denetim masasında ses özellklerinde ehr seyi açtım ama olmadı

• driver güncelle dene
  • hayır suruculeri guncelledim değil sanki bir yerlerden kapalı gibi ama nerden
  • bu 8 kanal ayarları falan var onları karıstırdım line in yerine out out yerine in yaptım duzelir gibi oldu ama hoporlori siyah cıkısa bağladım epox npaj bord kullanan yokmu arkadaslar bunu tarif edebilecek
  • Tek başına yeşil olan girişi kullanabilirsin. Daha sonra NVmixer'den kanalları test edersin çalışıyo mu diye. Bi de nvidia sound driver olarak en son 4.62 var bilgin olsun. Saygılar...
  • ben yeşile takıyorum sorun yok, ama hoparlörler gücünü oradan alıyorsa ses az gelebilir,
    ayriyeten fişe takılan prizi olan anfi li bi hoparlörun varsa onlardan yüksek ses alabilirsin,
    yani en azından ben öyle biliyorum.
  • Bende 4+1 hoparlör var eski pci olan creative kartımla winamp'tan 4+1 ses alıyorum fakat epox'taki ac97 ile 2+1 ses alabiliyorum. Sadece oyunlarda ve DVD'lerde 4+1 olarak kullanılabiliyor. Winamp'in bir patch'i varmış bütün kanallardan ses alabilmek için ama henüz bulamadım o patch'i araştırmak lazım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.