aa < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcanos -- 11 Aralık 2021; 12:23:31 > |
a
-
-
yazdan beri çalışıyoruz ne yapalim 3 kez tyt feni bastan falan mi bitirelim ne istiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya tamamda o halde tytyi bitirdiyseniz bir 120de 115 falan yapıyorsunuzdur o zaman 345 tyt çözüp geçmek yerine neden 3 4 kaynak tercih edilmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertcanosya tamamda o halde tytyi bitirdiyseniz bir 120de 115 falan yapıyorsunuzdur o zaman 345 tyt çözüp geçmek yerine neden 3 4 kaynak tercih edilmiyor
dostum 115 tyt kolay mi saniyorsun istedigin kadar calis 115 e cikman zor o yuzden konulari 1 er kaynaktan bitirip denemelere gecip ayt abanmak daha mantikli ama sen istersen 3 kaynak daha tyt biyoloji cozebilirsin
Bu arkadaşa tek bir yorum yapıyorum:
-...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
woww çok coolsun
-
Biteli oldu baya
Sen de çalış ve diğerlerinden geri kalma o zaman. Herkes senin gibi olmak zorunda değil ki. Ayt'de konu bitirmek için tyt'de 115 yapmak gibi bir şart mı var?
Ayrıca tyt bitirmekle olmuyor. Tyt yükseltmek sürece yayılan bir şey. Sen daha sınavın dinamikleri hakkında pek bir şey bilmiyorsun ki böyle yorumlar yapıyorsun.
malesef bilmiyorum evet forumun maşallahı var hocam genel olarak öğrenci profili böyle iyi değil bence lütfen tavsiye verin yamyanlar falan aldırış etmeyin muziplik yapıyorum aklı sıra ama gerçekten insan böyle çok kötü hissediyor arkadaşlarım dersaneler falan konu konu gidiyor ben geçen sene yetiştiremedim konuları o yüzden gerginliğim :(
-
a
Yarin gel b'yi öğretiyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X